raun sofa tilbudRaun | DBA – billige og brugte sofaer
Sofa, 3 pers. , Raun, Velholdt grå/brun Raun sofa til 3 personer med tilhørende puf i samme materiale. Sofa og puf står på en brun træ sokkel. Sofaen er impreneret så væsker m.v. ikke trækker ned i stoffet, hvis børnene spilder. Fremstår uden pletter eller synligt slid. Kvittering haves. Nypris kr. 35.000.
læs mere..

 

Raun sofaer i gennemført kvalitet – tendensshop.dk
Raun benytter kun de absolut bedste materialer i en kvalitet, som gør det muligt at yde enestående produktgarantier. Specielt Happy sofaen er populær. Happy er inspireret af gamle togkupéer fra 1930’erne.
læs mere..

 

Raun – Køb bl.a. en sofa fra Raun – 14 Dages fuld returret
Danske Raun bruger gode og slidstærke stoffer, der har en høj martindale – og så bruger de udelukkende den bedste læderkvalitet. Polstringen af sofaerne er uhørt gode og giver dermed en flot sofa, som kan holde i mange år. Alle sofaerne fra Raun bliver desuden også produceret i Danmark.
læs mere..

 

DESIGN FIELDS – Raun – Less – Sofa – Version 28 stof
Raun blev grundlagt af Michael raun i 1997. Det hele startede med at Michael raun forelskede sig i en lille møbelpolster fabrik i Nykøbing Falster som siden 1966 havde lavet højkvalitets danske polster møbler. Herefter udviklede det sig til at blive en fabrik hvor der kun blev produceret sofaer i en meget høj kvalitet og hvor der var kælet for detaljen.
læs mere..

 

Køb sofa | Raun Haooy – werenberg.dk
Raun Happy sofa – Udstillinbgsmodel … At købe ny seng er en stor beslutning, der kræver tid og kompetent rådgivning.
læs mere..

 

Find Raun Sofa på DBA – køb og salg af nyt og brugt
Sofa, stof, 3 pers. , Raun, BYD! Dejlig mørkegrå 2 1/2 personers sofa fra Raun (nypris cirka 14000kr) som man sidder rigtig godt. Har stået i hjem uden børn, dyr eller børn. Er cirka 10 år gammel men vi har passet godt på den så den er i fin stand uden huller eller andre skader. Betrækket kan tages af hynderne. Sælges da vi har købt en større sofa. Længde: 200 cm Dybde: 93 cm Siddehøjde: 40 cm Prisen er vejledende.
læs mere..

 

mikompagni – RAUN TILBUD
Vi er Danmarks mest erfarne Raun forhandler. Sofaen er stuens største og vigtigste møbel. Vi afdækker kundens behov og hjælper denne til den helt rette langtidsholdbare sofaløsning.
læs mere..

 

Raun Hope sofa fra Møbler & Design – moeblerogdesign.dk
Raun Hope Sofa Med Hope har vi skabt en minimalistisk og tidløs modulsofa med fuld fleksibilitet og uendelige kombinationsmuligheder. Designer Stine Prang har eksperimenteret med et rent og næsten kubistisk udtryk med vægt på funktionalitet og detalje.
læs mere..

 

« »