raun sofaRaun – mikompagni
RAUN Relax – En sofa man bare får lyst til at slænge sig i. Stramme linier og super komfort på samme tid. Stramme linier og super komfort på samme tid. RAUN Life – En populær klassisk model, som kan sammensættes lige efter behov.
læs mere..

 

Raun – Køb bl.a. en sofa fra Raun – 14 Dages fuld returret
Danske Raun bruger gode og slidstærke stoffer, der har en høj martindale – og så bruger de udelukkende den bedste læderkvalitet. Polstringen af sofaerne er uhørt gode og giver dermed en flot sofa, som kan holde i mange år. Alle sofaerne fra Raun bliver desuden også produceret i Danmark.
læs mere..

 

Raun | DBA – billige og brugte sofaer
Sofa, 3 pers. , Raun, Velholdt grå/brun Raun sofa til 3 personer med tilhørende puf i samme materiale. Sofa og puf står på en brun træ sokkel. Sofaen er impreneret så væsker m.v. ikke trækker ned i stoffet, hvis børnene spilder. Fremstår uden pletter eller synligt slid. Kvittering haves. Nypris kr. 35.000.
læs mere..

 

Less sofa Raun – Kvalitet, fleksibilitet og sikkerhed …
Rauns sofa modeller er Retreat, Relax, More, Passion, Happy, Hope, Life, Less, Family, Panorama derudover laver de også sofabordet Minimo som kan fås i flere størrelser. Konsolbord 140x40x73, sidebord 50x50x53, sofabord 100x100x43, 140x70x43 og med bordplader i egetræ oliet eller eg sæbebehandlet, valnød og skiffer.
læs mere..

 

Raun Hope sofa fra Møbler & Design – moeblerogdesign.dk
Raun Hope Sofa. Med Hope har vi skabt en minimalistisk og tidløs modulsofa med fuld fleksibilitet og uendelige kombinationsmuligheder. Designer Stine Prang har eksperimenteret med et rent og næsten kubistisk udtryk med vægt på funktionalitet og detalje.
læs mere..

 

3- pers. Raun sofa med puf – Sofaer – København SV …
Mangler du en dejlig sofa til huset, lejligheden eller sommerhuset? Så læs med her. Pga. flytning sælger vi vores 3-pers. Raun sofa (231 cm, sandfarvet) med en puf.
læs mere..

 

Find Raun Sofa på DBA – køb og salg af nyt og brugt
Sofa, stof, 3 pers. , Raun, BYD! Dejlig mørkegrå 2 1/2 personers sofa fra Raun (nypris cirka 14000kr) som man sidder rigtig godt. Har stået i hjem uden børn, dyr eller børn. Er cirka 10 år gammel men vi har passet godt på den så den er i fin stand uden huller eller andre skader. Betrækket kan tages af hynderne. Sælges da vi har købt en større sofa. Længde: 200 cm Dybde: 93 cm Siddehøjde: 40 cm Prisen er vejledende.
læs mere..

 

HJEMME HOS Zebra Møbler Raun Less Hjørnesofa Opst. 22
Elegant sofa fra danske RAUN. Modulsofa der fås i mange opstillinger, stof- og lædertyper samt mulighed for andre ben. Ryghynde: Dun med koldskumskerne
læs mere..

 

Raun sofaer i gennemført kvalitet – tendensshop.dk
Raun er sofaspecialister og har siden 1997 designet klassiske og sofistikerede sofaer med høj komfort og i gennemført kvalitet. Alle raun sofaer er håndbygget efter gamle håndværksmæssige traditioner og dyder.
læs mere..

 

Fremstilling af specialmaskiner hos maskinfabrik i Hosens
Hos Rauns Maskinfabrik i Horsens udfører vi fremstilling af specialmaskiner til skrueteknik og andet industri. Læs mere her og kontakt os i dag!
læs mere..

 

Stof Sofa – Se vores udvalg af sofaer i stof – Prisgaranti
Du kan også vælge en sofa fra Raun, som har dedikeret deres virksomhed til at lave sofaer, da det er boligens vigtigste møbel. Nem bestilling og levering Vælg den sofa, der matcher dit hjem.
læs mere..

 

« »