råt spisebord med træbenSpiseborde – Boliginteriør
Når du skal vælge spisebord, er der mange ting der spiller ind. Hvilken type spisebord passer bedst til dit rum? Skal det være aflangt eller rundt?
læs mere..

 

Spiseborde | Altid billige online priser på Shopalike.dk
Gå efter et spisebord der stilmæssigt passer ind. Et eksempel på en tidløs klassiker er et hvidt spisebord, da det passer ind i de fleste hjem og harmonerer fint med alle stilarter. Er du til et lidt mere råt look kan du vælge et træbord. For at give spisebordet et personligt udtryk kan bruge en blanding af stole i forskellige farver og stilarter.
læs mere..

 

Hvide spisebordsstole med træben – spisestol.dk
Går man efter det helt stilrene look kan hvide spisebordsstole med træben være et oplagt valg. Den hvide stol giver det stilrene og enkle udseende, mens de træfarvede ben supplerer rummet med en naturlig ro.
læs mere..

 

Spisebord | Stort udvalg af spiseborde og plankeborde til …
Spisebord til alle funktioner. Et spisebord er for de fleste familier det helt store samlingspunkt, hvilket også betyder, at det helst skal se godt ud, have plads til mange og samtidig være praktisk.
læs mere..

 

Plankebord Eg – 3 planker – Træben – Trapez – Planke-bord.dk
Plankebord i massiv egetræ. Plankebord Eg – 3 planker – Træben – Trapez. Et flot og rustik plankebord, med håndlavede træben i massiv egetræ, der passer ind i de fleste moderne hjem.
læs mere..

 

Spisebord med udtræk – 22 flotte spiseborde der kan udvides
Det flotte Air-spisebord fremstår minimalistisk og stilrent med en bordplade i sort linoleum og stel af metal med slanke træben. Klik på billedet for at se mere. Klik på billedet for at se mere. Air er et flot og særdeles minimalistisk spisebord med praktisk udtræk, der gør det muligt at forlænge spisebordet med op til 2 tillægsplader.
læs mere..

 

Plankebord Eg – 3 planker – Træben – Krydsstel – Planke …
Plankebord Eg – 3 planker – Træben – Krydsstel Et flot og rustik plankebord, med håndlavede træben i massiv egetræ. KØB DIT TRÆBORD HER IDAG.
læs mere..

 

Spisebord | Brugte spiseborde billigt til salg på …
vidaXL spisebord 120x70x76 cm højglans hvid, Det elegante spisebord i hvid højglans vil med sit slanke design se flot ud i din spisestue. Den hvide højglansfinish reflekterer lys, hvilket vil give dig en positiv middagsoplevelse.
læs mere..

 

Adele spisebordsstol – gråt stof m. hvidlakerede træben …
Mangler du nye spisebordsstole til dit spisebord? Så kan det være, at denne flotte Adele spisebordsstol lige er noget for dig. Spisebordsstolen er beklædt med gråt stof, og har fine hvidlakerede ben i massivt træ.
læs mere..

 

Spisebordsstole fra ILVA – Find inspiration & smarte stole …
For det optimale, stilrene udtryk anbefaler vi, at du matcher dine spisebordsstole med et af vores spiseborde i eksklusivt design. Dæk op med et af vores dekorative stel, så er du sikker på, at middagen bliver et hit.
læs mere..

 

Inga spisebordsstol – Lysegrå med træben
Stilren grå spisebordsstol med polstret sæde og armlæn på et stel i asketræ. Elegance og funktionalitet går hånd i hånd i dette komfortable design, der tilfører boligen et eksklusivt udtryk.
læs mere..

 

« »