puf med opbevaringPuf til stuen – Find flotte puffer til dine møbler hos …
En puf kan også være løsningen, hvis man lige står og mangler en siddeplads, og nogle af modellerne har en praktisk dobbeltfunktion, da de samtidig er et opbevaringsmøbel med låg. Det er jo smart, hvis man har småt med plads. Hos ILVA har vi altid garanteret prisgaranti, så du behøver ikke at holde dig tilbage.
læs mere..

 

Puffer design. Køb Puf med opbevaring til stuen i læder m …
Udvalg af Puffer m/u opbevaring i læder og andet stof Her på siden finder du et stort udvalg af vores puffer fra danske designere. Vores puffer fås i flere materialer blandt andet, læder, stof og andet polyester.
læs mere..

 

En lækker puf til stuen? Se udvalget af smarte puffer | JYSK
Med en puf bliver det ekstra afslappende at sidde i lænestolen eller sofaen. En puf er praktisk og har flere funktioner, fordi den udover at give hvile til fødderne, også kan bruges som en ekstra siddeplads. Nogle modeller giver også mulighed for opbevaring, så du let kan gemme blade, plaider eller måske fjernbetjeningen af vejen.
læs mere..

 

Puf med opbevaring – Viggo: Perfekt til soveværelset
Viggo puf med opbevaring i forskellige farver. Vi har fundet en rigtig fin puf med opbevaring, hos webshoppen bedrenætter. Du har mulighed for at vælge puffen i fire forskellige farver: Eg, valnød, sort eller hvid.
læs mere..

 

Puf og opbevaring – i ét – Opbevaringskasser – Bibshop
Puf med plads til opbevaring . Funktionel puf, særdels anvendelig i SFO eller børnehave – altid fuld af legetøj. Lyst og let materiale. Man kan sidde på dem, og de kan foldes helt sammen, når man ikke bruger dem. Fås i flere farver!
læs mere..

 

Foldbar puf med opbevaring kvadrat | København K …
Denne foldbare, eksklusive puf har meget at byde på! Den garanterer ikke kun en komfortabel siddemulighed og tjener som fodskammel, men den har
læs mere..

 

Foldbar puf med opbevaring fra TecTake
4260182877005 400868 Foldbar puf med opbevaring hvid Er du på udkig efter en komfortabel siddeplads til dit hjem og ønsker at bruge den som lagerplads på samme tid?
læs mere..

 

Foldbar puf med opbevaring læder fra TecTake
4260435994848 401822 Foldbar puf med opbevaring læder sort Denne foldbare, eksklusive puf har meget at byde på! Den garanterer ikke kun en komfortabel siddemulighed og tjener som fodskammel, men den har også et stor opbevaringsrum indeni.
læs mere..

 

« »