pris wegner y stolCH24 Y Stol – Hans J. Wegner | Fast lav pris | Juhls Bolighus
CH24 Y Stol – Hans J. Wegner – en klassisk smuk og let skulpturel spisestol. En fryd for øjet som også er velegnet til bare at slappe af i.
læs mere..

 

CH24 Y stol | Vestergade 37, 6270 Tønder … – Wegner Design
Møbelhuset 2 viser Danmarks største udvalg indenfor Hans J. Wegner møbeldesign i Wegners fødeby Tønder. Vi leverer Wegner møbler over hele Danmark.
læs mere..

 

Y-stolen af Hans J. Wegner – Carl Hansen & Søn – CH24
Y-stolen er en af de danske designklassikere med et internationalt ry. Stolen har en flot form med et flettet sæde – se den her og få den frit leveret i hele Danmark.
læs mere..

 

Carl Hansen & Søn – Møbler designet af Hans J. Wegner
Køb Carl Hansen & Søn møbler hos os! vi har alle de gamle Wegner møbler i vores store udstillinger. Fri Fragt og Hurtig levering hos Brdr. Friis!
læs mere..

 

Wegner y stol Møbler – Sammenlign priser hos PriceRunner
Sammenlign priser og læs anmeldelser af wegner y stol Møbler. Klik her og find den bedste pris nu!
læs mere..

 

CH24 Y-stol | Hans J. Wegner – Vestergaard Møbler
Y-stolen blev designet af Hans J Wegner i 1949 og har været i produktion hos Carl Hansen & Søn siden 1950. CH24 er en komfortabel og indbydende stol, der lægger op til samtaler ved middagsbordet. CH24 er en komfortabel og indbydende stol, der lægger op til samtaler ved middagsbordet.
læs mere..

 

Y-stol Wegner model Ch24 – Anmod om en billig Ystol pris
Y-stolen er en klassisk smuk og let skulpturel spisestol, som også er velegnet til bare at slappe af i. Her finder du en billig pris på Wegner Y-stol CH24 produceret af Carl Hansen møbler.
læs mere..

 

Y stolen Møbler – Sammenlign priser hos PriceRunner
Hans J. Wegner tegnede Y-Stolen tilbage i 1950 og stolen var en af de første som Wegner tegnede specielt til Carl Hansen & Søn. Y-Stolen har været i konstant produktion siden 1950 og er idag en af de mest kendte stole, som Wegner har tegnet gennem tiden. Den gang Wegner designede Y-Stolen var han
læs mere..

 

Hans J. Wegner, stol, Hans j Wegner Y – dba.dk – Køb og …
Hans J. Wegner, stol, Hans j Wegner Y stol, Har 2 Hans J wegner y stole i eg sort lakeret fremstår med lidt brugsspor men ny flettet så fremstår pæne.. pris
læs mere..

 

CH24 Y stol af Hans J. Wegner – ingvardchristensen.dk
Hans J. Wegners designede den ikoniske CH24 Y-stol i 1949 til Carl Hansen & Søn. Y-stolen er en klassisk smuk og skulpturel stol. Fragtfri levering i DK.
læs mere..

 

Kampagne / Tilbud Arkiv – juhlsbolighus.dk
Cookies er nødvendige for at få denne side til at fungere bedst muligt. Vi anvender hovedsagligt 1. parts og 3. parts cookies til trafikmålinger og optimering.
læs mere..

 

Tilbud: Y-stol – Spar næsten 30%! – Danske Design Møbler
Tilbud: Du kan lige nu få Hans J. Wegners populære Y-stol til nedsat pris hos Nyt i bo. Den smukke spisestol er i sæbebehandlet eg med naturflet sæde.
læs mere..

 

Carl Hansen CH24 Y stolen – Livingshop.dk
Carl Hansen CH24 Y-stolen – et håndværkmæssigt mesterværk! Designet af Hans J. Wegner. Vælg mellem flere træsorter, overfladebehandlinger og flet.
læs mere..

 

CASANOVA.DK — Hans J. Wegner – GE 290 Lav Lænestol m …
Hans J. Wegner – GE 290 Lav stol Design: Hans J. Wegner for Getama Fakta: Elegant lænestol med en god komfort. Stolen har aftagelige armlæn, og de enkelte moduler kan sammenkobles til en sofa vha. enkelte koblingsbeslag.
læs mere..

 

Find Y Stol på DBA – køb og salg af nyt og brugt
Hans J. Wegner, stol, CH 24 Y-stol, 6 stk. Y-stol sæbe, eg fra 2017. Træ og flet som nyt. Ingen brugsspor. 6 stk. CH 24 hynder sort anilin læder, ingen brugsspor. Prisen er fast og stolene sælges kun samlet. Kvittering haves.
læs mere..

 

« »