pris spisebord slettvollSpisebord m/stole – dba.dk – Køb og Salg af Nyt og Brugt
Spisebord m/stole, Ny pris 4295kr Flot spisebord fra ILVA i mørkebrunt træ og stål ben i rigtig god stand + 4 spisebordsstole L:120cm B:80 Der kan i hver Køb og sælg både nye og brugte nye varer på DBA – du finder over 1 mio. billige ting til salg.
læs mere..

 

CASANOVA.DK — Spisebord
Pris Bestillingsvare Varenummer: 171-00099 Andersen – T3 Papillion udtræksbord – eg/hvid laminat Nyt spisebord med butterfly-udtræk! Papillion-bordet er resultatet af en idé om at skabe et klassisk spisebord med super funktionelle detaljer. …
læs mere..

 

Spiseborde – Spisestue – Multi Møbler
Vi bruger cookies. Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.
læs mere..

 

Spisebord, Træ, DK pbjfurniture – dba.dk – Køb og Salg af …
Spisebord, Træ, DK pbjfurniture, b: 95 l: 220 Mega lækkert spisebord i rigtig god dansk kvalitet. Flot enkelt design med let look og hvid bordplade.
læs mere..

 

Spisebord til Spisestuen | Flot Bord til 6 – 8 personer
Ovenstående pris er gældende for de oplyste mål. Tilføj din spisestue et strejf af klasse med dette moderne spisebord i Massivt Rosentræ. HayFay er både et æstetisk og funktionelt spisebord, hvis moderne udseende giver enhver spisestue en øjeblikkelig makeover.
læs mere..

 

Teak spisebord med udtræk – Spiseborde – Aarup …
Rigtig dejligt spisebord i teak med hollandsk udtræk og fine, runde, tilspidsede ben. Udtrukket med to plader har bordet plads til ti til tolv personer.
læs mere..

 

Sammenklappeligt spisebord – Spiseborde – everclassic.dk
Hos EverClassic betyder det meget for os at alle varer er originale, ikke stjålne og i øvrigt opfylder de generelle krav til annoncering på sitet.
læs mere..

 

Spiseborde – Oplev udvalget af spiseborde online her …
Hvis du er på udkig efter et spisebord, så kig forbi IDE.dk. Her kan du se alle vores spiseborde og finde lige netop den der passer ind i dit hjem.
læs mere..

 

Køb Grand Prix™ spisebord online i Illums Bolighus.
Beskrivelse Grand Prix™ spisebord med bordplade i egsfiner og ben i massiv eg fra Fritz Hansen. Farve: eg.
læs mere..

 

CASANOVA.DK — House Doctor – Spisebord, Pillar – BR0251
Spisebord, Pillar (BR0251) Design: House Doctor. Fakta: Et rundt spisebord kan skabe en helt særlig stemning. Dét at alle omkring bordet kan se hinanden og deltage i snakken, giver en unik fællesskabsfølelse.
læs mere..

 

Spisebord | Skanderborg – GulogGratis.dk
E-avis. Læs vores e-avis. GulogGratis avisen dækker fem forskellige lokalområder. Her finder du masser af GulogGratis annoncer, spændende artikler samt gode tilbud fra dine lokale erhvervsdrivende.
læs mere..

 

SPISEBORD M/2 TILL.PLADER – selta.dk
Spisebord model 502 fra Casø er et virkelig flot spisebord. Bordet er med stel i eg hvidolie og bordpladen er i hvid laminat. Der medfølger 2 stk tillægsplader. Mål: 95×220/320cm H:75cm Bordet er med stel i eg hvidolie og bordpladen er i hvid laminat.
læs mere..

 

Spisebord, Andet, Nimara.dk – dba.dk – Køb og Salg af Nyt …
Spisebord, Andet, Nimara.dk Pheno Valnød spisebord til den moderne spisestue. Vores Pheno runde spisebord er fremstillet i valnødde finer.
læs mere..

 

Vail rundt spisebord
Indhold Pris Beskrivelse af Pris Herunder kan du se, hvordan placeres prismæssigt i forhold til andre spiseborde på markedet. Beskrivelse af Dette runde fine spisebord er fremstillet i røget eg, hvilket giver den flotte farve gennem hele bordet. Bordet står stabilt fast på gulvet i form af dets tre ben, der også er i røget…
læs mere..

 

CASANOVA.DK — House Doctor – Spisebord, Kant – BJ0201
Spisebord, Kant BJ0201 Design: House Doctor. Fakta: Mangler du et nyt smukt spisebord, som vil tilføje en masse varme til dit hjem? Kant fra House Doctor er et smukt bord, hvor kombinationen af mangotræ og metal giver designet et personligt og kontrastfyldt bord.
læs mere..

 

« »