poul volther stolAndet, Poul M. Volther stol – J46 – – dba.dk – Køb og Salg …
Andet, Poul M. Volther stol – J46 – Rød, FDB Møbler J46 spisebordsstol i rød – designet af Poul M. Volther Poul M. Volther designede den berømte pindestol J46 i 1956 – og den skulle snart vise sig at blive en af de største succeser i FDB’s møbelhistorie.
læs mere..

 

Poul M. Volther, Corona, Stol – dba.dk – Køb og Salg af …
Poul M. Volther, Corona, Stol Den klassiske smukke Corona stol, af Poul M. Volter sælges. Den har mindre brugsspor i læderet og en syning er gået i sædepuden – se billeder.
læs mere..

 

Poul M. Volther, stol | DBA – brugte spiseborde og …
Poul M. Volther, stol, Teak, Poul M Volther Spisestole 7 Stk i teak fremstillet hos Møbelfabrikken Frem Røjle i 60 erne , stolene står i flot stand. Prisen er pr stk og de kan købes samlet for kr 7000.
læs mere..

 

FDB Møbler Stol Poul M. Volther J46 – Sort
J46 stolen er den mest populære fra hans arbejde for FDB, det antages at have stået i næsten 200.000 danske hjem. Design: Poul M. Volther Materiale: Bøg Mål: H: 80 cm B: 45 cm D: 48,5 cm Sædedybde: 37 cm Vægt: 6,1 kg Vedligeholdelse J46 aftørres med en ren hårdt opvredet klud.
læs mere..

 

Find Poul Volther i Til boligen – Køb brugt på DBA
Spisebord, andet, FDB Møbler, C28 spisebord designet af Poul M. Volther Funktionelt cigarformet spisebord – af designeren bag den kendte Corona-stol, Poul M. Volther. Det graciøse design fra 1951 holder også den dag i dag. Funktionelt og geometrisk Designet i 1951 Godt og solidt håndværk Solidt gennemtænkt snedkerhåndværk Spisebordet C28 blev designet af Poul M. Volther i 1951 …
læs mere..

 

Hynder til Poul M. Volther stol J46 – furnto.dk
Produkter. Hynder til stole. Hynder til Hans J. Wegner CH24 Y-stol. Hynder i LÆDER til CH24 / Y-stol; Hynde i STOF til CH24 / Y-stol-Hynder til Hans J. Wegner CH23
læs mere..

 

Find Poul Volther Stol i Til boligen – Køb brugt på DBA …
Poul M. Volther, J61, Stole, Poul M. Volther, J61 4 stik FDB stole af Poul M Volther model J61 Stolene er i flot patineret eg med betræk af grøn uld.
læs mere..

 

Hynde (ikke vendbar) til J46 stolen af Poul M. Volther i …
Sædehynde til J46 stolen af Poul M. Volther, i Basic Læder: dkk 285,00 DKK Baisic læder er et robust og slidstærkt anilin læder som er afvisende overfor smuds og fedtede fingre.
læs mere..

 

Poul | DBA – brugte spiseborde og spisebordstole
Poul M. Volther, stol, Teak, Poul M Volther Spisestole 7 Stk i teak fremstillet hos Møbelfabrikken Frem Røjle i 60 erne , stolene står i flot stand. Prisen er pr stk og de kan købes samlet for kr 7000.
læs mere..

 

Sort J46 spisebordsstol fra FDB Møbler – Poul M. Volther …
Den klassiske J46 spisebordsstol er designet af Poul M. Volther i 1956 og er sidenhen blevet en af FDB-Møblers største succeser. Med sit lette udtryk, gør J46 sig godt som både køkken og spisebordsstol.
læs mere..

 

TILBUD på Poul Volthers Corona stol fra Erik Jørgensen
Da Poul M. Volther skabte Corona stolen i 1964, hans mest kendte møbel, vakte den åbenlys begejstring. Corona stolen er på en gang let, men med en skulpturel tyngde, der ikke er sådan at glemme.
læs mere..

 

Find Poul Volther Stol – Jylland på DBA – køb og salg af …
Annoncer med Poul Volther Stol – Jylland på DBA. Stort udvalg af Poul Volther Stol – Jylland til billige priser. På DBA finder du altid et godt tilbud på både nye og brugte varer til salg
læs mere..

 

Poul M. Volther – FDB Møbler Gilleleje/FDBdesign.dk
Møbelsnedker og møbelarkitekt . Poul M. Volther var bare 27 år, da han i 1950 overtog ledelsen af FDB’s møbelkontor fra Børge Mogensen. Han havde dog været ansat på kontoret siden 1949, og han delte til fulde Mogensens overbevisning om møbler som vejen til en forbedring af folks liv.
læs mere..

 

Corona stol designet af Volther – stor guide om den danske …
Designet til Corona stolen blev lavet af Poul M. Volther i 1964 og er siden der blevet produceret af Erik Jørgensen. Det er et meget populært design møbel som har været en større brik i hele den danske bevægelse af moderne design siden 1950’erne.
læs mere..

 

Poul M. Volther – designeren af den populære Corona stol
Uddannelse og begyndelsen. Poul M. Volther, født i 1923 og død i 2001, tilhørte en generation af arkitekter med sans for det gode håndværk.
læs mere..

 

« »