poul m voltherJ46 – Sort – fdbmoebler.dk
Poul M. Volther. Poul M. Volther blev chef for FDB Møblers tegnestue efter Børge Morgenen og var dermed firmaets anden designchef. Han fulgte Børge Mogensens tanker og tårnhøje ambitioner om at møblere danskernes hjem med funktionelle og enkle møbler af højeste håndværksmæssige og arkitektoniske kvalitet. Med en uddannelse som både møbelsnedker og møbelarkitekt var Poul M. Volther højt kvalificeret til at føre både design og håndværk videre.
læs mere..

 

Poul M. Volther – FDB Møbler Gilleleje/FDBdesign.dk
Poul M. Volther havde som Børge Mogensen en baggrund med både et svendebrev som møbelsnedker og en uddannelse som møbelarkitekt. Han havde også tidligere været ansat på Tarm Stole- og møbelfabrik. Den erfaring brugte han flittigt i arbejdet med at udvikle en metode til at masseproducere møbler i snedkerkvalitet.
læs mere..

 

Sort J46 spisebordsstol fra FDB Møbler – Poul M. Volther …
Den klassiske J46 spisebordsstol er designet af Poul M. Volther i 1956 og er sidenhen blevet en af FDB-Møblers største succeser. Med sit lette udtryk, gør J46 sig godt som både køkken og spisebordsstol.
læs mere..

 

Andet, Poul M. Volther stol – J46 – – dba.dk – Køb og Salg …
Andet, Poul M. Volther stol – J46 – Rød, FDB Møbler J46 spisebordsstol i rød – designet af Poul M. Volther Poul M. Volther designede den berømte pindestol J46 i 1956 – og den skulle snart vise sig at blive en af de største succeser i FDB’s møbelhistorie.
læs mere..

 

Poul M. Volther, Corona, Stol – dba.dk – Køb og Salg af …
Poul M. Volther, Corona, Stol Den klassiske smukke Corona stol, af Poul M. Volter sælges. Den har mindre brugsspor i læderet og en syning er gået i sædepuden – se billeder.
læs mere..

 

FDB Møbler Stol Poul M. Volther J46 – Sort
FDB Møbler Stol Poul M. Volther J46 – Sort Denne lækre stol fra FDB er designet af Poul M. Volther, hvilket går helt tilbage til 1950. Som designer gik han op i godt håndværk og elskede den enkle forarbejdning af materialerne og tog afstand fra alt, hvad der var var smart.
læs mere..

 

C28 Spisebord 4-8 personer designet af Poul M. Volther …
Design af Poul M. Volther. Dette elegante C28 spisebord i sortlakeret egefiner, blev designet i 1951 af Poul M. Volther. Spisebordets unikke cigarform, gør det behageligt at føre en dialog omkring bordet, da sigtelinjen runder og man derved lettere opnår øjenkontakt.
læs mere..

 

Hynder til Poul M. Volther stol J46 – furnto.dk
Produkter. Hynder til stole. Hynder til Hans J. Wegner CH24 Y-stol. Hynder i LÆDER til CH24 / Y-stol; Hynde i STOF til CH24 / Y-stol-Hynder til Hans J. Wegner CH23
læs mere..

 

Corona af Poul M. Volther – Køb den her – FRI FRAGT
Da Poul M. Volther skabte Corona i 1964 vakte stolen åbenlys begejstring. Corona var på en gang let, men med en skulpturel tyngde, der ikke var sådan at glemme.
læs mere..

 

Poul M. Volther – brdr-friis.dk
Poul M. Volther Nedenfor finder du en beskrivelse af den danske designer Poul M. Volther som bl.a. har lagt navn til designikonet Corona stolen. Poul M. volther blev først uddannet som møbelsnedker, men byggede derefter ovenpå ved at gå på Skolen for Kunsthåndværk i København.
læs mere..

 

Forside – voltherfurniture.dk
Volther Furniture har ophavsrettighederne til møbler, designet af møbelarkitekt. Poul M. Volther. Poul M. Volther designede op mod 200 forskellige møbler,
læs mere..

 

Poul M. Volther | DBA – brugte spiseborde og spisebordstole
Poul M. Volther, stol, J 46, 4 flotte design køkken stole, FDB stole, i mørkebrun Det er de gamle originale FDB stole fra 70′ erne, som står originale Stolene fremstår pæne og velholdte, med den patina de nu har, når de er fra 70′ erne.
læs mere..

 

Find Poul Volther på DBA – køb og salg af nyt og brugt
Spisebordsstol, andet, FDB Møbler, J48 spisebordsstol – designet af Poul M. Volther Så kommer relanceringen af FDB-klassikeren fra 1951. Poul M. Volther designede den berømte spisebordsstol J48 i 1951 – og den er siden blevet en af de mest populære spisebordstole fra FDB’s unikke møbelserie.
læs mere..

 

C35A spisebord til 4-8 personer (eg/grå) FDB Møbler
Spisebord designet af Poul M. Volther . Dette tidløse spisebord blev designet i 1957 af Poul M. Volther for FDB Møbler. Det kvadratiske spisebord giver plads til 4 personer.
læs mere..

 

Poul M. Volther, 350 – dba.dk – Køb og Salg af Nyt og Brugt
Poul M. Volther, 350 i sortlakeret eg. Ny-renoveret. Nyt fletsæde af originalt papirgarn, flettet af professionel flettemand. Har kun 1 stk.
læs mere..

 

« »