planke sofabordGiv stuen et naturligt og unikt look med et planke sofabord
Et planke sofabord passer godt ind i det moderne, skandinaviske hjem, og her egner det sig både godt til dagligstuen og udestuen. Vælg for eksempel de smukke og unikke egetræsplanker , der har en massiv holdbarhed og en lang levealder, så sofabordet kan pryde hjemmet i mange, mange år.
læs mere..

 

planke-bord.dk – Træbord leveres i Danmark og hele Norden
Plankebord og træbord designes efter dine ønsker. Hos planke-bord.dk har du mulighed for at designe dit eget helt unikke og rustikke plankebord og træbord, hvad end det skal være et spisebord, sofabord, langbord, cafebord eller noget helt femte.
læs mere..

 

Planke spisebord » her finder du det helt rette plankebord
Rustikke planke spiseborde. Planke spiseborde er blevet rigtig populære den seneste tid, grundet deres rustikke look og evne til at bryde kontrasterne i et ellers moderne hus eller lejlighed.
læs mere..

 

Planke langbord » Plankebord.dk
Plankelangborde. Hvis du går og leder efter det perfekte langbord hjem til dig selv eller til din virksomhed, så bør du bestemt tage et nærmere kig på planke langborde.
læs mere..

 

Plankebordstyper » planke spisebord, langbord eller …
Planke sofabord Plankeborde er bare super flotte, og med et planke sofabord, så bliver man hele tiden mindet om dette flotte bord. Vi bruger alle meget tid i stuen og sofaen, så det er skønt med et flot bord at kigge på.
læs mere..

 

Plankebordstyper Arkiv
Her hos os finder du alt fra viden om forskellige træsorter og planker til de forskellige typer af bordpladeolier og deres fordele. Lad dig inspirere af vores side her og find det helt perfekte plankebord.
læs mere..

 

Plankesofabord i eg – Køb unikt sofabord online eller i …
Hos Planke-bord.dk har du mulighed for at købe et smukt og stilrent plankesofabord. Med det minimalistiske design og det naturlige udtryk får du et sofabord, der matcher de fleste sofatyper i de skandinaviske hjem.
læs mere..

 

Bordben sofaborde – Køb elegante bordben til sofaborde
Bordben sofabord. Planke-bord.dk tilbyder bordben til sofaborde. De er lavet i et lækkert design der giver et stilfuldt look. Hvor funktionalitet har været en væsentlig faktor da de blev designet.
læs mere..

 

Sofabord – Eg – 1 planke – Hvid olie – Plankesofabord …
Sofabord – Eg – 1 planke – Hvid olie er et rigtig flot sofabord, da det med sin hvide farve er tidsløs og kan passe ind i mange forskellige indretninger.
læs mere..

 

DIY Plankebord » 8 trin til at lave dit eget plankebord …
Der findes et væld af forskellige plankeborde, lige fra polerede overflader til rustikke planker, og uanset hvilken type plankebord, du er faldet for, så giver de noget helt specielt til hjemmet.
læs mere..

 

Find Planke Sofabord på DBA – køb og salg af nyt og brugt
Annoncer med Planke Sofabord på DBA. Stort udvalg af Planke Sofabord til billige priser. På DBA finder du altid et godt tilbud på både nye og brugte varer til salg
læs mere..

 

Rustikke plankeborde » Rå charme til dit hjem
Den nordiske indretningsstil har i de senere år særligt forsøgt at få naturen ind i hjemmet. Den ellers minimalistiske stil bliver mødt af grove materialer, lammeskind i lædermøbler og naturfarver.
læs mere..

 

Sofabord – Eg – 2 planker – Hvid olie – Planke-bord.dk
Sofabord – Eg – 2 planker – Hvid olie lavet i to 40 mm massive egetræs planker monteret med vores populære ben til sofaborde.
læs mere..

 

Guide: lav dit eget sofabord med brede planker – Nanna …
Det har vi brugt. Vi har brugt. 3 planker spærtræ af længde 100cm, bredde 24,5cm og højde 4,5cm (find dem HER). Plankerne vi oprindeligt købte var 420cm lange, så efter spisebordet var der 130cm planke tilbage.
læs mere..

 

Sofabord – StampesPlanker
Sofabord . Vil du have et sofabord med i købet af dit spisebord, giver det en god harmoni i stuen; Husk, at da hver planke jo er unik, så vil bordene aldrig se helt ens ud.
læs mere..

 

« »