ovalt spisebord højtrykslaminatOvalt spisebord i laminat. Køb Carina spisebord i hvid …
Ovalt spisebord med laminat bordplade og ekstra tillægsplader Carina spisebord er udført i højtrykslaminat, der egner sig til børnefamilien eller kantinen. Bordpladen har en høj slidstyrke, og et solidt stel. Bordet er mathvid og stellet i krom metal. Der medfølger 2 tillægsplader med til bordet. Bordet er 170 på det længste punkt af den ovale bordplade. Hvis du isætter tillægspladerne kan bordet blive på til 270 cm.
læs mere..

 

SPISEBORDE med LAMINAT – living-in-harmony.dk
HASLEV SYMPHONY – laminatspisebord – Rundt / Ovalt / Firkantet spisebord TILBUD SPISEBORDE – Haslev Symphony, runde og ovale spiseborde med laminatbordplade Her er de nyeste laminatspiseborde fra Haslev Møbelsnedkeri.
læs mere..

 

Stort udvalg i moderne borde – danbomoebler.dk
Flot ovalt spisebord i højtrykslaminat med alu kant. Mål: 100 x 160 cm. uden udtræk. Valgfrie spisebordsben. Mål: 100 x 160 cm. uden udtræk. Valgfrie spisebordsben.
læs mere..

 

Bella spisebord HVID HØJTRYKSLAMINAT – mobellageret.dk
MEGA ROBUST UDGAVE Det populære Belina bord er nu kommet i en endnu mere robust udgave til børnefamilier ol. Bordet er lavet i højtrykslaminat.
læs mere..

 

Spisebord – oversigt over spiseborde
Find-spisebord.dk På Find-spisebord.dk har vi samlet spiseborde fra danske møbel-forhandlere og giver dig et overblik over bordene på det danske marked. Langbord Klapbord Med udtræk Firkantet Designer spiseborde Alle spiseborde Runde Ovale Wegner Hay #1 Betina ovalt spisebord Materiale: Melamin/laminat Bredde x Længde: 102 x 152 cm DKK 2.399 Gå til butik Forhandles…
læs mere..

 

Spisebord med udtræk – 22 flotte spiseborde der kan udvides
Et spisebord med udtræk er nyttigt, når du er vært for familie og venner. Det kan nemlig udvides med et antal tillægsplader, så der bliver plads til alle omkring samme bord. Til hverdag kan tillægspladerne gemmes væk, så bordet ikke optager for meget plads i spisestuen.
læs mere..

 

Spiseborde i Skærbæk nær Ribe, Tønder & Løgumkloster | Se …
Haslev 180 serie spisebord med højtrykslaminat overflade. Vælg mellem hvid, grå og antrazit overflader og ben i koniske eller stråle. Mål: 105 x 200 cm. Vælg mellem hvid, grå og antrazit overflader og ben i koniske eller stråle.
læs mere..

 

Spisebord med NANO laminat – living-in-harmony.dk
Spisebord med laminatbordplade i enten den eksklusive NANO eller almindelig højtrykslaminat. Nanolaminaten har sine særlige egenskaber ved at være behagelig silkeagtig at røre ved, den er mat og ikke-reflekterende af lyset, mere hygiejnisk og mere ridse modstandsdygtig.
læs mere..

 

Laminat | DBA – brugte spisestuemøbler
Spisebord, Hvid højtrykslaminat, Mallorca, b: 90 l: 160, Fremstår særdeles flot, med få brugsspor. Bordet er med den hvide laminat bordplade – super nemt at vedligeholde. Ben er hvidolieret eg Der er mulighed for at montere tillægsplader. Nypris kr. 7.000.
læs mere..

 

Spisebord | Oversigt over alle spiseborde – Living In Harmony
Spiseborde. Rundt spisebord, ovalt spisebord. Langborde, plankeborde. Caféborde, Provenceborde. Kantineborde, mødeborde, Skovby spisebord mm.
læs mere..

 

Spisebord – stort udvalg af billige spiseborde, find …
I vores sortiment finder du for eksempel et stort rundt spisebord, et stort ovalt spisebord, et stort rektanglet spisebord og mange flere billige spiseborde. Vores store spiseborde fås i forskellige materialer. Du kan bl.a. finde et spisebord i eg, bøg, melamin og laminat.
læs mere..

 

Spiseborde | Køb Billig Spisebord i Høj Kvalitet Online
Ønsker man en stilet overflade som er rigtig populær – kunne et godt valg være et spisebord i hvid højglans. For at se vort udvalg af borde i hvid højglans, så blot brug søgefeltet (mest opdaterede version) eller tryk her .
læs mere..

 

Lækkert stort spisebord med praktisk butterfly udtræk …
Beskrivelse: Lækkert stort spisebord med praktisk butterfly udtræk. Bordplade i hvid højtrykslaminat, der gør det nemt at vedligeholde. Stel i sort pulverlakeret metal.
læs mere..

 

Hvidt | Spisebord – nyt, brugt og leje på GulogGratis.dk
Nora Spisebord – Rundt Hvidt/Træ Spisebord, Nora Rundt spisebord i det moderne og stilrene hvid/træ design.Vores runde Nora hvid/træ spisebord består af hvid bordplade og hvidlakerede robuste træben. Bordet har en diameter på 120 cm, og vi anbefaler at der sættes 4 stole til. Bordpladen er Højtrykslaminat og er derved ekstra modstandsdygtig mod rider og hakker.Det spisebord i hvid/sort …
læs mere..

 

Fusion spisebord – hvid laminat/krom, oval (190×100 …
Super flot ovalt spisebord med bordplade i højtrykslaminat, der er meget modstandsdygtig mod ridser og specielle metalben, der er forkromet
læs mere..

 

« »