ovalt spisebordSpiseborde | Køb Billig Spisebord i Høj Kvalitet Online
Ønsker man en stilet overflade som er rigtig populær – kunne et godt valg være et spisebord i hvid højglans. For at se vort udvalg af borde i hvid højglans, så blot brug søgefeltet (mest opdaterede version) eller tryk her .
læs mere..

 

Spisebord – oversigt over spiseborde
Find-spisebord.dk På Find-spisebord.dk har vi samlet spiseborde fra danske møbel-forhandlere og giver dig et overblik over bordene på det danske marked. Langbord Klapbord Med udtræk Firkantet Designer spiseborde Alle spiseborde Runde Ovale Wegner Hay #1 Betina ovalt spisebord Materiale: Melamin/laminat Bredde x Længde: 102 x 152 cm DKK …
læs mere..

 

Amadeus spisebord – valnøddebrunt træ, oval incl. 2 …
Klassisk ovalt Amadeus spisebord (160×110) med smukke detaljer i valnøddebrunt træ med to tillægsplader. Fri fragt og 365 dages returret og meget mere
læs mere..

 

COLUMBUS SPISEBORD OVAL – My Home Møbler
Her ser du et flot klassisk spisebord med hvid melamin bordplade, og stel i krom metal. Bordet er forberedt til 2 tillægsplader. Tillægspladerne skal købes separat.
læs mere..

 

Belina spisebord – Ovalt hvidt spisebord i god kvalitet …
Belina er et hvidt ovalt spisebord med udtræk. Der medfølger 2 plader. Belina spisebord er en af vores mest solgte spiseborde, og det bliver især brugt som bord til køkkenet.
læs mere..

 

Ovalt spisebord | Køb ovale spiseborde her, gratis levering.
Kort sagt bruger du dit spisebord til mange forskellige ting, det skal derfor være holdbart og praktisk. Det er vigtigt, at et ovalt bord passer ind i resten af din indretning. Heldigvis for dig, har vi forskellige typer af ovale spiseborde i vores sortiment. Vi har ligeledes et ovalt spisebord med udtræk til dig, der gerne vil kunne inviterer flere gæster.
læs mere..

 

Stort Udvalg af Kvalitets Spiseborde – Hurtig Levering …
Ovalt Spisebord i Massiv Eg Et flot Oval spisebord i rustik eg med runde træfødder i vintage retro stil. Bordpladen er 6 cm tyk og lavet i ovalformet egetræ, dette gør bordet til et ekstraordinært møbel til den unikke smag.
læs mere..

 

Find Ovalt Spisebord på DBA – køb og salg af nyt og brugt
Spisebord, egetræs ben, b: 100 l: 180, Stort dejligt hvidt ovalt spisebord i virkelig god kvalitet. Der er udtræk til at lægge en ekstra plade ned i midten. Benene skråer lidt ud. Meget smukt bord Har kun været lidt brugt. Den ekstra plade er stadig i pakken og aldrig været pakket ud. Nypris: kr. 6.500,00 kom med gode og realistiske bud.
læs mere..

 

« »