original y stolY-stol kopi eller original? Få information om Hans Wegners …
Ligesom med andre designklassikere, som bliver omtalt på denne side, så er Y-stolen også at finde i både original og replica. Det der får de fleste til at søge efter kopimøbler er selvfølgelig prisen.
læs mere..

 

Y-stolen af Hans J. Wegner – Carl Hansen & Søn – CH24
Y-stolen – CH24 blev designet i 1949 af Hans J. Wegner. Den har været i konstant produktion siden opstarten af denne i 1950, hvad der viser noget om, at den både er en tidløs fryd for øjet, men at den også har en stærk og vedvarende popularitet. Hvis du vælger Y-stolen – CH24, vælger du en stol, du med sikkerhed altid kan være stolt af og glad ved.
læs mere..

 

Carl Hansen & Søn – Original hynde til CH24 /Y-stolen …
Original hynde til CH24 / Y-stolen produceret af Carl Hansen & søn. Hynden er i sort læder og passer perfekt til Y-stolen. Altid fri fragt ved køb online.
læs mere..

 

Hynde til Hans J. Wegner Y-stol CH24 med stof Tonus fra …
Stofhynde til Y-stol (CH24) af Hans J. Wegner, i slidstærkt tonus stof, TILBUD KUN dkk 245,00 DKK
læs mere..

 

y stol kopi – Guide om dine muligheder for smuk replica …
Du tænker måske, at en kopi Y-stol ikke lever op til samme kvalitet, som den originale Wegner Y-stol, men på hjemmesiden 122design.com, er det faktisk muligt, at få fat i en replika model, som er næsten 100 procent identisk med den originale.
læs mere..

 

CH24 Y Stol – Hans J. Wegner | Fast lav pris | Juhls Bolighus
CH24 Y Stol eller Wishbone Chair af Hans J. Wegner er fra Carl Hansen & søn. Y-stolen, tegnet af Wegner er en del af vores fast lav pris koncept. Y stolen fås i et utal af variationer.
læs mere..

 

CH24 Y-stol | Hans J. Wegner – Vestergaard Møbler
Y-stolen blev designet af Hans J Wegner i 1949 og har været i produktion hos Carl Hansen & Søn siden 1950. CH24 er en komfortabel og indbydende stol, der lægger op til samtaler ved middagsbordet. CH24 er en komfortabel og indbydende stol, der lægger op til samtaler ved middagsbordet.
læs mere..

 

Hynder til Hans J. Wegner – Y-stol (CH24) i sort læder …
Sort læderhynde til Hans J. Wegners CH24 Y-stol som gør siddeoplevelsen mere behagelig og samtidig beskytter papirflettet på stolen. Læderhynden er tilpasset stolen og er lavet så den kan vendes og bruges på begge sider.
læs mere..

 

Olsson Møbler – Y STOLE
Y stol eg olie; Y Hynder Original; Y stol Deep-borgundy; Y stol Deep-olive; Y stol Forest-green; Y stol Midnight-blue ; Y stol Navy-blue; Y stol Oyster-grey; Y stol Rosy-blush; Y stol Russet-red; OLSSON MØBLER. ÅBNINGSTIDER. NYHEDSBREV. Birkerød. Mølledamsvej 2 3460 Birkerød Tlf: 45 81 41 44 info@olssonmobler.dk. København. Gothersgade 160 1123 København K Tlf: 33 14 44 97 city …
læs mere..

 

Kopier truer klassikere | Bolig og have | fyens.dk
En Y-stol bliver til i produktionshallen hos Carl Hansen & Søn – materialerne er originale og lønningerne danske. En ægte Y-stol koster fra små 4000 kroner op til cirka 6000.
læs mere..

 

WEGNERHYNDER
Vi kan med stolthed sige, at vi har været underleverandør til en dansk virksomhed, der laver wegners møbler. Det er også med stolthed vi kan sige at vi har udviklet den CH24 hynde (Y-stol) som blev godkendt af wegner.
læs mere..

 

Hans J. Wegner | Klassik.dk – Nordens største udvalg inden …
Blandt de mest kendte af Wegners stole kan nævnes: Påfuglestol, Bamsestolen, Wingchair, Y-stolen og the Chair. Se mere under Wegner i vores design sektion, hvor du finder smukke borde, lænestole, gyngestole, sofaer og skabe af Hans J. Wegner.
læs mere..

 

Y-stol – CH24 af Hans J.vWegner, læs alt om den her!
Y-stolen blev designet tilbage i 1949, og er i dag en ægte dansk designklassiker. Læs alt om stolen og designet bag og få information om køb af stolen.
læs mere..

 

Carl Hansen & Søn CH24 Y-stol Original Læderhynde
Få en bedre siddekomfort i dine y-stole med en original læderhynde fra Carl Hansen og søn. CH24 hynden fås i 7 farver og er hele 3 cm. tyk, og har et specielt udsnit til Y-stolens for- og bagben, der gør at hynden ligger fast på stolens sæde.
læs mere..

 

Wegner lænestole – Y-stole – Y-stol – CH24 af Hans J …
Få information om den elegante og populære designklassiker af Hans J. Wegner. Vil du have stolen hjem i din bolig? Find alt hvad du skal vide om originalen, kopier eller brugte udgaver af denne fantastiske stol fra 1949.
læs mere..

 

« »