oksen stolCASANOVA.DK — Erik Jørgensen – EJ 100 Wegner OX Chair …
Erik Jørgensen – EJ 100 Wegner OX Chair – Apache læder Arketypisk Wegner-klassiker fra 1960! OX Chair udtrykker maskulinitet og spændstighed og fremstår i dag som en skulpturel manifestation af det bedste i dansk møbeldesign.
læs mere..

 

Ox chair fra Hans J. Wegner. Køb oksen stol i sort læder her
Skøn Wegner oksen stol i sort Cava læder Ox chair / oksen stol også kaldet pøllestolen fra Hans J. Wegner i sort Cava læder og med ny udførsel. Hornene er hævet 3 cm på denne Ox chair, da der har været behov for “et løft”, på grund af at gennemsnitshøjden er øget siden designet fra 1960.
læs mere..

 

Oksen – Skandinaviskdesign.dk
De fleste kender Wegners Oksen, men noget mindre kendt er Arne Jacobsens tilsvarende stol. Lænestolen, der hører med i ligaen blandt de fysisk store stole, er tegnet tilbage i år 1966 – og angiveligt som et slags modsvar til netop Hans J. Wegners Ox-Chair, der blev lanceret fem år tidligere, nemlig i ’61.
læs mere..

 

OX-CHAIR designet af Hans J.Wegner lækkert sort læder ERIK …
Den flotte Ox-Chair er tegnet af Hans J. Wegner i 1960 og har siden sin fødsel været på ikonlisten over møbel-must-haves. Ox Chair er indbegrebet af maskulinitet.
læs mere..

 

Oksen lænestol | Køb stolen fra Fritz Hansen her
Fritz Hansen relancerer Oksen i 2017, som Arne Jacobsen designede i 1966. Arne Jacobsen var kendt for sine bløde designlinjer med både Svanen og Myren, og overraskede designkendere verden over, da han præsenterede Oksen.
læs mere..

 

Arne Jacobsens Oksen fra Fritz Hansen – Fragtfri levering i DK
Oksen var stor, modig og stærk – den levede kort sagt op sit navn. Alle tre egenskaber karakteriserer også Oksen i 2017, når Republic Of Fritz Hansen relancerer Arne Jacobsens storslåede, men noget oversete, møbeldesign.
læs mere..

 

Oksen lænestol af Arne Jacobsen – Køb det her!
Det tog Arne Jacobsen ikke mindre end 5 år at udvikle Oksen™. Hans tidligere møbler var karakteriseret af afrundede, organiske former, men denne stol havde et mere kantet look.
læs mere..

 

Arne Jacobsen Oksen, Stol+Skammel, Sort Anilinlæder …
Oksen var et projekt han arbejde på gennem længere tid, med flere varianter i årene 1962-66 inden den fik det endelige design i 1966. Oksen er Arne Jacobsens største og mest distinkte stol han har designet.
læs mere..

 

Relancering af Arne Jacobsen´s lænestol Oksen™
Fritz Hansen lancerer Oksen™ af Arne Jacobsen. Designet fra 1966 var ikke mindre end 5 år undervejs før Jacobsen stod med den færdige lænestol. Oksen™ kan gøre ethvert siddehjørne til noget særligt.
læs mere..

 

Oksen fylder rundt – b.dk
Oksen fylder rundt Wegners Oxchair bliver 50 i år, og det markerer Erik Jørgensen Møbelfabrik med en jubilæumsstol og mulighed for et besøg på værkstedet. Tirsdag D. 5.
læs mere..

 

Oksen lænestol| Fritz Hansen | Connox Interiørshop
Oksen lænestolen bliver kaldt Arne Jacobsens mest fængslende stol på grund af de skarpe kanter og kantede silhuet. Fritz Hansen – Oksen lænestol Med den stjerneformede fod i børstet aluminium bevarer stolen stadig en vis lethed, som står i skarp kontrast til det overdådige læder.
læs mere..

 

Fritz Hansen Oksen Lænestol 4201 af Arne Jacobsen – Køb nu
Lænestolen Oksen 4201 er designet af Arne Jacobsen. Det tog ham hele 5 år at færdiggøre designet på stolen Oksen, han startede på designet i 1962 og blev først færdig i 1966 efter adskillige variationer.
læs mere..

 

Find Ox Chair på DBA – køb og salg af nyt og brugt
Den smukke flagermus stol med nakkepude og fodskammel. Høj kvalitet og elegant design. KS Chair er designet af Dennis Marquart. Materialet er Rustfrit stål og ægte læder Mål: H: 108 cm B: 98 cm D: 80 cm Ny pris for sættet er 12500kr (stol 9000kr og skammel 3500kr) Pris nu: 8000 da det står som nyt! Kan hentes på Vesterbro, bon følger ikke med.
læs mere..

 

Ox-Chair er en af de mest maskuline og største …
Stolen er udformet således at den bare indbyder til afslapning, så snart man sætter sig i den. Den let tilbagelænede ryg og en udformning der nærmest omslutter kroppen gør den svær at forlade, og stolen skulle efter sigende også have været Wegners personlige favorit, når han skulle enten slappe af eller fordybe sig.
læs mere..

 

Restaurant Sønderborg – OX-EN Steakhouse byens bedste bøffer
På OX-EN Steakhouse går vi ikke på kompromis med kødets kvalitet, derfor har vi valgt Premium som leverandør. Kødet har en utrolig fin struktur, som gør det fantastisk mørt.
læs mere..

 

« »