narvik sofaNarvik sofa Møbler – Sammenlign priser hos PriceRunner
Narvik 2 pers. sofa – Antracitgrå Inari 96 Smart og komfortabel 2 pers. sofa betrækket med slidstærkt koksgråt møbeltekstil. Sofaen er opbygget med kvalitetsfjedre og et tykt lag skum, som i kombination med de afrundede armlæn, den høje ryg og nakkestøtterne sikrer, at kroppen får de bedst mulige betingelser for at restituere.Yderligere har sofaen en særlig høj lændestøtte, som sikrer en optimal støtte.
læs mere..

 

Sofa – dba.dk – Køb og Salg af Nyt og Brugt
Sofa, Narvik hjørnesofa med chaiselong fra ILVA. Antracitgrå stof og ben i olieret eg. 6 personers venstre vendt. Mål: H78 – B301 – D200 Sofaen sælges pga.
læs mere..

 

Sofa fra ILVA – Stort udvalg af lækre sofaer online | ILVA.dk
Find din nye sofa, der kan tilpasses alle boligforhold Stedet, hvor du leger med børnene og læser en god bog. Hvor du smider stængerne i vejret og puster ud oven på en hård dag på jobbet.
læs mere..

 

Narvik | DBA – billige og brugte sofaer
Sofa, stof, 5 pers. , Kiruna, Super fin sofa som man sidder rigtig godt i. Den hedder Kiruna hjørnesofa med puf afslutning købt i IDE Møbler (den samme som Narvik fra Ilva). Farven er brun og ben er oliebehandlet eg. Mål er L236xH76xD200. Købt i midt 2015 – så brugt i ca 3 år – vil gerne hurtig af med den, så derfor billig pris. Kom og se den hvis du tvivler og gerne vil se standen. Sidste billede er for at vise strukturen i stoffet – det er helt almindelig stof. Nypris ca 9.000.
læs mere..

 

Kiruna Hjørnesofa med pufafslutning – 12999 DKK | Køb …
Den sikre sofa – på den lækre måde. Når du vælger Kiruna, vælger du en sofa, der er sikker. Ikke fordi den på nogen måde er kedelig. Men fordi Kiruna-sofaen er både klassisk og stilren, og en sofa, du ikke går galt i byen med. Kiruna-sofa er let at kombinere med andre møbler – netop fordi, den er stilren og passer til det meste.
læs mere..

 

Sofa, stof, 6 pers. – dba.dk – Køb og Salg af Nyt og Brugt
Sofa, stof, 6 pers. , Narvik Super dejlig sofa, sælges da vi ikke har ordentlig plads til den. Sofaen er 301 cm bred og 200 cm dyb.
læs mere..

 

Kiruna | DBA – billige og brugte sofaer
Sofa, stof, 5 pers. , Kiruna, Sofa købt i Nov 17 har kvittering. Har 18 måneders garanti endnu. Har fået tekstil imprægnering ved køb. Brugt meget lidt Holdt med regelmæssig støvsugning Ingen pletter eller skader Koster 12.999 fra ny.
læs mere..

 

Find Narvik på DBA – køb og salg af nyt og brugt
Hjørnesofa, stof, 6 pers. , ILVA Kiruna / Narvik hjørnesofa med chaiselong, Virkelig flot og rummelig 2 år gammel sofa, som står som ny. Ben af olieret egetræ.
læs mere..

 

Boligtendens: Pif, paf, puf – b.dk
Den lille puf med ben i træ fra ILVA hedder Narvik og passer til en sofa og lænestol af samme navn. Serien kommer som en del af den nye kollektion. Pris endnu ukendt/ILVA Serien kommer som en del af den nye kollektion.
læs mere..

 

Sofa – Se hele udvalget af sofaer i stof og læder | IDEmøbler
Køb din nye sofa på ide.dk. Vi har altid flere end 100 forskellige sofaer i forskellige størrelser, farver og designs at vælge imellem.
læs mere..

 

Finansiering | ILVA.dk
0% renter 0% oprettelse 0% gebyrer* Køb rente- og gebyrfrit i dag. Betalingen på dine køb fordeles over 10 eller 20 måneder efter dit valg.
læs mere..

 

Hjørnesofaer – Køb dine nye hjørnesofa online her | IDEmøbler
Når man leder efter denne slags sofa, er det nemlig vigtigt at tænke over hvilken stil man går efter, og hvad sofaen primært skal bruges til – og af hvem! Det er nemlig værd at overveje om sofaen skal bruges dagligt, og måske af både hund og kat, eller om den primært skal tages i brug når der er gæster.
læs mere..

 

Ilva | Sofa Og Sofagrupper – nyt, brugt og leje på …
Carmel Sofa med chaiselong, Sælger vores dejlige sofa da vi flytter. Vi har/haft ingen børn eller dyr i hjemmet. Købt for ca. 2 år siden i ILVA for 18.000 kr. Har ingen mærker.
læs mere..

 

Find Sofa på DBA – køb og salg af nyt og brugt
Sofa, 4 pers., Sælges til 2750 kr hvis man selv renser den. #blackweek Gul sofa fra Morten Voss til 4 personer Den er 2,40 cm i bredden & 90 i dybden. Sædet er 63 cm Den vil blive professionelt renset inde salg til 3100.- Den fejler intet udover en løs syning i den venstre side hvor man sidder.
læs mere..

 

Sofa, 3 pers. , Narvik – dba.dk – Køb og Salg af Nyt og Brugt
Sofa, 3 pers. , Narvik, 3 personers Narvik sofa fra ILVA inkl. puf. Længde på sofa er 225 cm. Kom gerne med bud.
læs mere..

 

« »