modulsofa læderModulsofa – billige og smarte modulsofaer – Danbo Møbler
Modulsofa på tilbud Er du på jagt efter en modul sofa på tilbud? Så er der stor chance for, at du kan finde en hos os. Vi har et fast sortiment af modulsofaer til en billig pris, og derudover har vi jævnligt tilbud på vores modul sofaer i læder og stof. Du kan næsten altid finde et tilbud på en modulsofa med puf, chaiselong eller recliner på vores webshop og i vores butikker.
læs mere..

 

DESIGN SELV! Nomad Dot modulsofa | A ROOM ABOVE
Vogue semi-anilin læder: Puf modul kr. 6.995,- / Ryg modul kr. 7.995,- / Hjørnemodul kr. 8.995,- Vi giver dig muligheden for at designe din helt egen Nomad Dot modulsofa. Sammensæt din nye luksusflyder udfra et væld af muligheder.
læs mere..

 

Modul sofaer – My Home Møbler
Med My Home Møbler´s nye modulsofa kan du forme din sofa, som du ønsker det. Du kan vælge mellem ca. 50 forskellige stoftyper og 7 forskellige slags ben. Byg din helt egen sofa i 3D.
læs mere..

 

Modulsofa | Stort udvalg af modulsofaer i smukt design
Modulsofa. Leder du efter en modulsofa? Lige her har vi samlet Sinnerups udvalg af modulsofaer i høj kvalitet. Med en modulsofa kan du skabe og bygge din helt egen sofa i bløde former og få lige præcis de siddepladser og den sofa, som du drømmer om.
læs mere..

 

Modulsofa | Flotte modulsofaer i høj kvalitet | Stor …
Brunstad Everest Modulsofa | Læder eller stof Everest er en ny og spændende modul sofa med høje ben. De mange muligheder gør at man kan skabe sit eget personlige præg på modellen Serien byder på 3 typer armlæn og 3 forskellige rygpuder samt 2 forskellige sædepuder Sofaen føres i flere størrelser og farver.
læs mere..

 

Modulsofa |Køb modulsofa i læder og stof billigt her
Vi forhandler modulsofaer til dagligstuen online! Se vores store udvalg af flotte modulsofaer, som både fås i læder og møbelstof. 30 dages fuld returret!
læs mere..

 

Modulsofa italiensk læder – Sofaer – Hovedgård …
Fantastisk sofa i slidstærkt italiensk læder, bestående af flere moduler så sofaen kan sammensættes på forsk måder: alm 4-pers , hjørnesofa, 2 2.
læs mere..

 

Modulsofa – Design din egen sofa som du vil have den
Med en modulsofa får du altså en lang række muligheder for at præge din indretning i mange forskellige retninger og til ethvert arrangement. Møblér tilbyder adskillige løsninger på sofaer med moduler, og du kan blandt andet vælge mellem forskellige materialer, for eksempel en modulsofa i læder, uldstof eller almindeligt stof.
læs mere..

 

« »