modulsofa ikeaModulsofa – billige og smarte modulsofaer – Danbo Møbler
Med en modulsofa kan du selv sammensætte din sofa og få den til at være præcis, som du gerne vil have den. Det smarte ved byggesystemerne er nemlig, at du kan lave om på den alt efter situationen og hurtigt skille modulerne ad og sammensætte dem på nye måder. Vælg selv om din byg selv sofa skal være stor eller lille, grå eller sort, med eller uden chaiselong – valget er dit, og mulighederne er mange.
læs mere..

 

Modul sofaer – My Home Møbler
Med My Home Møbler´s nye modulsofa kan du forme din sofa, som du ønsker det. Du kan vælge mellem ca. 50 forskellige stoftyper og 7 forskellige slags ben. Byg din helt egen sofa i 3D.
læs mere..

 

Sofa fra ILVA – Stort udvalg af lækre sofaer online | ILVA.dk
Sofaer Find din nye sofa, der kan tilpasses alle boligforhold. Stedet, hvor du leger med børnene og læser en god bog. Hvor du smider stængerne i vejret og puster ud oven på en hård dag på jobbet.
læs mere..

 

Find Ikea i Sofaer og sofagrupper – Sofa – Køb brugt på DBA
Sofa, bomuld, 2 pers. , Klippan Ikea, jeg sælger min brugte klippan Ikea 2 personers sofa, da jeg skal have en ny sofa. Den kan afhentes på Skolebakken i Århus, ved først til mølle. Da jeg har det besværet med gæster i mit hjem, bliver det sådan at jeg stiller sofaen ned til den person som vælger at købe den på aftalt tidspunkt 🙂 Glæder mig til at høre fra dig.
læs mere..

 

DESIGN SELV! Nomad Dot modulsofa | A ROOM ABOVE
Nomad Dot modulsofa er på kort tid blevet én af de mest populære modulsofaer på markedet. Nomad Dot er Dansk design, håndbygget kvalitet og fuld fleksibilitet. Nomad Dot er Dansk design, håndbygget kvalitet og fuld fleksibilitet.
læs mere..

 

Modulsofa – Tendens Møbler
Modulsofa som kan kombineres på forskellige måder. Orion kan fås i mange farver og stoffer med fuldt aftageligt betræk. Fås også i læder i mange farver. Website: … Orion kan fås i mange farver og stoffer med fuldt aftageligt betræk.
læs mere..

 

Køb en sofa online på KitchenTime
Materiale og farve er også vigtige faktorer ved indkøb af en ny sofa. Hvis du har småbørn derhjemme på daglig basis kan det være klogt at overveje om den der hvide sofa nu er det klogeste valg.
læs mere..

 

Ny sofa? Moderne og klassiske sofaer til gode priser
Uanset om du er på jagt efter en lædersofa, en stofsofa med chaiselong, en modulsofa eller en drøm af en hjørnesofa i læder med chaiselong, så er Danbo Møbler klar til at hjælpe dig i jagten på din nye sofa.
læs mere..

 

SOFTLINE A/S – Designermöbel, Schlafsofa, Lounge Sofa …
Basiert auf einzigartiges Design und technische Innovation hat Softline eine neue Kollektion von stilvollen und multifunktionalen Möbeln, für moderne Räume im privaten sowie in öffentlichen Bereich entwickelt.
læs mere..

 

Sofa, bomuld, 3 pers. – dba.dk – Køb og Salg af Nyt og Brugt
Sofa, bomuld, 3 pers. , Ukendt, Modulsofa sælges. Byd gerne. Sofaen er i rigtig god stand uden skræmmer, fremstår kun med mindre almen slitage. Fra et Byd gerne. Sofaen er i rigtig god stand uden skræmmer, fremstår kun med mindre almen slitage.
læs mere..

 

Sofa – Se hele udvalget af sofaer i stof og læder | IDEmøbler
Køb din nye sofa på ide.dk. Vi har altid flere end 100 forskellige sofaer i forskellige størrelser, farver og designs at vælge imellem.
læs mere..

 

Sofaer i høj kvalitet & eksklusivt design til dit hjem …
Vælger du en modulsofa, kan du selv vælge hjørnemodul, chaiselongmoduler, og i forskellige bredder, alt efter hvor mange personer I er, der skal sidde i sofaen. Har du brug for praktisk opbevaring?
læs mere..

 

Find Modul Sofa på DBA – køb og salg af nyt og brugt
Sofa, uld, 3 pers. , Swing modulsofa, Swing modulsofa i 3 moduler. Designet af Rud Thygesen og Johnny Sørensen produceret af Magnus Olesen. Virkelig charmerende sofa som dog nok kræver ombetrækning da stoffet enkelte steder er tyndslidt. Der er et hul på den ene gavl (se billeder). Nypris pr modul 7255.
læs mere..

 

Ikea Sofa – nyt, brugt og leje på GulogGratis.dk
Ektorp sofa fra Ikea, Har denne sofa fra Ikea med plads til 3 personer til salg ca. 1 år gammel, og som i kan se er den ikke hel hvid mere, derfor foreslår jeg man køber nyt betræk i Ikea, ellers kan man tage betrækket af og vaske den.
læs mere..

 

Shopping: 101 Sofaer – Kæmpe sofa guide
Personlig modulsofa der kan skræddersyes efter behov, ‘Cocoon’ er designet af Jens Juul Eilersen for Eilersen, 86.580 kr. (som vist på billede) Link 3. Sofa m/ høj ryg , ‘Alcove Plume’ er designet af Erwan og Ronan Bouroullec for Vitra, 43.505 kr. Link 4.
læs mere..

 

« »