modulsofa idemøblerModulsofa – Se de mange lækre modulsofaer online | IDEmøbler
Hos IDEmøbler kan du bygge din egen modulsofa, så den passer til dine drømme og behov. Se de mange forskellige sofamoduler her og lad dig inspirere. Se de mange forskellige sofamoduler her og lad dig inspirere.
læs mere..

 

Sofa – Se hele udvalget af sofaer i stof og læder | IDEmøbler
Hos IDEmøbler finder du dog også sofaer i afdæmpede og klassiske farver, der også i de kommende år vil passe ind i indretningstendenserne. Så hvis du har lyst, så køb den blå eller grønne sofa. Hvis du på et tidspunkt får nok af blå eller grøn, kan du nedtone farven ved at vælge ensfarvede puder og plaider i fx grå.
læs mere..

 

Hjørnesofaer – Køb dine nye hjørnesofa online her | IDEmøbler
Se det store udvalg af lækre hjørnesofaer og u-sofaer hos IDEmøbler. Vælg mellem hjørnesofaer i læder eller stof og til altid skarpe priser.
læs mere..

 

Chaiselong sofaer – Se alle IDEmøblers sofaer her | IDEmøbler
Du er selvfølgelig også velkommen i din lokale IDEmøbler, hvor du kan få hjælp til valg af sofa. Her kan du få råd til hvilke materialer der vil passe bedst til dine behov, og du kan selvfølgelig også prøve vores store udvalg, så du på egen krop kan mærke den høje komfort. Tjek udvalget ud.
læs mere..

 

Sofa tilbud – Køb en billig sofa online i dag | IDEmøbler
Uanset om I er en stor familie, som skal bruge en stor og rummelig hjørnesofa; eller om du skal bruge en lille 2 personers sofa til en din lille stue, så finder du det hos IDEmøbler. Sofaen er det naturlige samlingspunkt for både familie og venner til alt fra fodboldfinaler til rolige kaffepauser.
læs mere..

 

Modulsofaer – Sofaer bygget i moduler hos BoShop.dk
En sofa investering med en modulsofa En sofa kan være en stor investering. Man skal vide, hvad man vil have, når man investerer mange penge i en sofa og det kan være et køb, som du skal benytte i mange år fremover.
læs mere..

 

Modulsofa – billige og smarte modulsofaer – Danbo Møbler
Design din egen modulsofa her. Vi leverer lige til døren i hele Danmark. Køb online eller kom hen i din nærmeste Danbo afdeling. Danbo Møbler har 10 butikker fordelt rundt i landet, hvor du k Vi leverer lige til døren i hele Danmark.
læs mere..

 

Modulsofa |Køb modulsofa i læder og stof billigt her
Modulsofaer. Vil du gerne have masser af fleksibilitet i indretningen af stuen? Så er en modulsofa måske noget for dig. Dette type møbel giver dig mange muligheder for at skabe den sofa, der opfylder dine behov.
læs mere..

 

Vesta Hjørnesofa med chaiselong – 24295,5 DKK | TILBUD …
Køb Vesta Hjørnesofa med chaiselong her! Få leveret direkte til døren eller kom og se den hos din nærmeste IDEmøbler.
læs mere..

 

IDEmøbler Max Jessen – Køb møbler online, Sofa, sovesofa …
IDEMØBLER MAX JESSEN TERNDRUP – Køb dine møbler online her På max-jessen.dk kan du finde et bredt sortiment af møbler herunder sofa, sovesofa, sofabord, spisebord, spisebordsstole, skriveborde, vitrineskab, senge, lænestole, brugskunst og meget meget mere.
læs mere..

 

DESIGN SELV! Nomad Dot modulsofa | A ROOM ABOVE
Nomad Dot modulsofa er på kort tid blevet én af de mest populære modulsofaer på markedet. Nomad Dot er Dansk design, håndbygget kvalitet og fuld fleksibilitet.
læs mere..

 

Sofaer | Køb billige sofaer i læder og stof af høj …
Her ser du en moderne venstrevendt hjørnesofa med pufafslutning og chaiselong i slidstærkt antacitgråt stof, samt ben i massiv asketræ. Denne moderne New York sofa vil passe ind i stort set alle hjem, så trænger stuen til et nyt ansigtsløft vil denne sofa være et godt valg.
læs mere..

 

Sofa fra ILVA – Stort udvalg af lækre sofaer online | ILVA.dk
Sofaer Find din nye sofa, der kan tilpasses alle boligforhold. Stedet, hvor du leger med børnene og læser en god bog. Hvor du smider stængerne i vejret og puster ud oven på en hård dag på jobbet.
læs mere..

 

Sofa tilbud – Køb en billig sofa på udsalg hos ILVA | ILVA.dk
Masser af gode tilbud på sofaer – hver eneste uge. Hos ILVA finder du hele tiden et stort udvalg af sofaer på tilbud. Så hvis du går med drømme om at udskifte din gamle sofa, er du kommet til det helt rigtige sted.
læs mere..

 

Modulsofa
35 års stolte traditioner. Vi forener erfaringen fra mere end 35 års produktion af kvalitetsmøbler og gennemtænkt produktudvikling, med vore dygtige og engagerede medarbejderes ønske om at skabe smukke produkter, for at møde de konstant foranderlige krav fra vore mange glade ambassadører.
læs mere..

 

« »