modulopbygget sofaModulsofa – billige og smarte modulsofaer – Danbo Møbler
Hvad enten du søger en modul sofa til store familier eller mindre familier, kan vi tilbyde dig en modul sofa til en billig pris. Kig gerne ind i vores butikker, hvor vores medarbejdere vil fortælle dig, hvilke muligheder, du har, hvis du ønsker en modulsofa til en billig pris. Du kan også se vores modul sofaer på tilbud i vores webshop.
læs mere..

 

Modulsofaer – Sofaer bygget i moduler hos BoShop.dk
En sofa kan være en stor investering. Man skal vide, hvad man vil have, når man investerer mange penge i en sofa og det kan være et køb, som du skal benytte i mange år fremover. Det kan være, at du har en stor familie, eller I er et kærestepar, hvor I begge to, vil have muligheden for at ligge på en chaiselong samtidigt og på samme sofa.
læs mere..

 

Edge – Version 2 – Sofa – Timm Møbler A/S
Edge – Version 2 er en modulopbygget sofa med en masse muligheder. Kontakt os for info om mulighederne og lad os komme frem, til den opstilling, der passer dig.
læs mere..

 

Mags Soft 3-personers sofa | Connox Interiørshop
Modulopbygget sofa-system Mags 3-personers sofaen fra Hay består af tre moduler. Udvalget af forskellige moduler, herunder en chaiselong og hjørnemoduler, gør det muligt at designe den perfekte sofa til ethvert rum og enhver lejlighed.
læs mere..

 

UPDOWN modulsofa fra rumas er egnet til store rum
UpDown er et modulopbygget sofa der er så fleksibelt, som du har brug for. En bred vifte af forskellige elementer, der er nemme at kombinere, og som tilbyder et uendeligt antal siddekonfigurationer. En bred vifte af forskellige elementer, der er nemme at kombinere, og som tilbyder et uendeligt antal siddekonfigurationer.
læs mere..

 

Great Pampas | Eilersen
Great Pampas fra Eilersen fås både i stof og i læder. Sofaen er en modulopbygget sofa gør at at du selv kan bestemme hvor lang du ønsker sofaen.
læs mere..

 

8 fede sofaer i alle prisklasser – dortebak.dk
Du kan i princippet lege med farverne med mange sofaer, ikke kun denne model, så længe det er en modulopbygget sofa med flere farvemuligheder. I billigere skala kan du for eksempel kigge på denne fra Ikea .
læs mere..

 

Eilersen Vitesse Sofa – Livingshop.dk
Eilersen Vitesse modulsofa. En enkel og moderne modulopbygget sofa som passer perfekt ind i den klassiske stueindretning. Se vores store udvalg af Eilersen møbler her.
læs mere..

 

Sofa fra ILVA – Stort udvalg af lækre sofaer online | ILVA.dk
Find din nye sofa, der kan tilpasses alle boligforhold Stedet, hvor du leger med børnene og læser en god bog. Hvor du smider stængerne i vejret og puster ud oven på en hård dag på jobbet.
læs mere..

 

Den smukke Delphi sofa fra Erik Jørgensen – Køb den her
SPAR 25% på Delphi sofa, modulopbygget samt Delphi daybed. Til og med den 31. december 2018, kan du spare 25% på køb af Delphi modul-elementer betrukket med enten Crisp, Fiord eller Steelcut Trio stof.
læs mere..

 

Olsson Møbler – Handy
Beskrivelse. Design: Nielaus & P. Henriksen . Mål: Handy serien er en modulopbygget sofa, bestående af 12 moduler, 6 forskellige armlæn og 5 forskellige armpuder.
læs mere..

 

Normann Cph Rope Modulsofa – Livingshop.dk
Normann Copenhagen rope sofa. En moderne modulopbygget sofa som kan sammensættes efter behov og ønske. Se vores store udvalg af Normann Cph møbler her.
læs mere..

 

Eilersen Odens Sofa – Livingshop.dk
Eilersen Odense Sofa. En enkel og komfortabel modulopbygget sofa som passer godt ind i enhver type stueindretning. Se vores store udvalg af Eilersen sofaer her.
læs mere..

 

EFG Create Storage
EFG Create Seating Modulopbygget sofa-system som ikke sætter grænser for mulighederne. Enten sammen med opbevaringssys-tem EFG Create, eller alene.
læs mere..

 

Nielaus Møbler – Køb sofaer og stole hos Møbelgården …
Handy sofa Nielaus Design Nielaus & P. Henriksen. Handy sofaen er en modulopbygget sofa, bestående af 12 moduler, 6 forskellige armlæn og 5 forskellige armpuder.
læs mere..

 

« »