moderne sofa kissenbezüge3 personeres sofa – xl-mobler.dk
Vi har et bredt udvalg af tre-personers sofaer. Hvad end, om du ønsker en meget stilren sofa med rette linjer, eller en sofa der er mere rund i formen har vi det hele.
læs mere..

 

FAST PRIS LETTO U- SOFA – Moderno
Moderno Letto U sofa er en flot og komfortabel U-formet hygge og sovesofa. den er en perfekt fjernsyns sofa for hele familien, og samtidigt en praktisk stor sovesofa. Sofaens lige og enkle linjer gør, at den passer ind de fleste moderne hjem, det enkelte stofdesign er let at matche.
læs mere..

 

FAST PRIS FANTINO U- SOFA – Moderno
FAST PRIS 299,- /md. Hvorfor skal jeg købe min nye sofa på Fastpris koncept? Der er mange fordele ved at købe hjemmets nye sofa på vores 36 måneders fastpris koncept .
læs mere..

 

Moderne møbler og design trends for 2018 – designdesign.dk
Det kan være i form af store lækre sofa møbler, puder, hyggelige læsekroge osv. Moderne møbler som sektionssofaer og store stole er fantastiske til afslapning med familie og er gode til at gøre et rum mere hyggeligt.
læs mere..

 

ELAZIO II U- SOFA – Moderno
Elazio II -U sofa er en flot hygge og sovesofa. den er en perfekt sofa for hele familien, og samtidigt en praktisk stor sovesofa. Elazio er lavet af de bedste materialer og syet i en ægte kraftig læder
læs mere..

 

FAST PRIS MODERNO NORDIC II -U SOFA – Moderno
Moderno Nordic II -U sofa er en flot og komfortabel U-formet hygge og sovesofa. den er en perfekt fjernsyns sofa for hele familien, og samtidigt en praktisk stor sovesofa. Sofaens lige og enkle linjer gør, at den passer ind de fleste moderne hjem, det enkelte stofdesign er let at matche.
læs mere..

 

Finesse 2½ pers. Sofa – 2999 DKK | TILBUD | ILVA.dk
2½-personers sofa i skandinavisk design Med Finesse-sofaen får du et møbel, der ikke kun rammer plet på det tidsløse design, men som med bløde materialer også giver dig ultimativ komfort. Finesse-sofaen er en moderne 2½-personers sofa i et skandinavisk design.
læs mere..

 

MODERNO ALBERTO CITY -U SOFA ER PÅ LAGER
Moderno Alberto City -U sofa en flot og stilren U-formet hygge og sovesofa. Alberto City sofaen er en mindre model af den store Alberto Maxi model Alberto City er lavet med omtanke, den har 2 smarte opbevaringsrum, som giver god plads til eksempel dyner, puder og tæpper.
læs mere..

 

Sofa – xl-mobler.dk
Ønsker du en sofa med flere, eller færre moduler er dette også en mulighed på flere af vores modeller. Der findes mange forskellige kategorier og typer af sofaer hos XL Møbler. Bl.a. sofaer med chaiselong, u-sofaer, hjørnesofaer, sovesofaer, sofasæt mfl. Sofaerne i vores sortiment sælges til favorable priser.
læs mere..

 

Part 3: Farverig indretning – moderne-boligindretning.dk
De mange farver, den flotte kombination af farver, genbrug og det moderne. Det kan mange gange blive for sort og hvidt i indretningen, så dette giver et flot pift til indretningen. Tak til Line (linebinemor) og Emma (kreaminverden) for lån af flotte billeder.
læs mere..

 

Curved Fabric Modular Sofa Light Grey ROTUNDE | Beliani.dk
The circular design and generous seating ensure that the sofa becomes a focal point of any contemporary and modern interior. Upholstered from the highest quality, light grey, leather imitating fabric on all sitting surfaces, including back and armrests, ensures that you will treasure this piece for years to come.
læs mere..

 

« »