moderne sofaSovesofa – Alt i sovesofaer i moderne design til gode …
En sovesofa kan også være en chaiselong sofa eller sågar en u-sofa, alle vores sovesofaer er gennemtænkte og har ofte justerbare nakkestøttere, store armlæn og meget andet udstyr, vi har altid gode tilbud og prismatch på alle vores sovesofaer, samt tilbyder vi rente og gebyrfri afbetaling.
læs mere..

 

MODERNO HERKULES -U SOFA – Moderno
moderno-herkules-u-sofa
læs mere..

 

Sofa Dreams DK – Moderne sektions Sofaer til ethvert hjem
Moderne sofa design og funktionelle møbler til enhver dagligstue Velkommen til vores online shop med eksklusive designer møbler fra Sofa-Dreams .Hos os får du en eksklusiv sofa fra vores egen produktion alle sofaer du ser på de følgende sider er designet af os og fremstillet i vores partnerfabrik i henhold til strenge EU-Direktiver.
læs mere..

 

FAST PRIS LETTO U- SOFA – Moderno
FAST PRIS 349,- /md. Hvorfor skal jeg købe min nye sofa på Fastpris koncept? Der er mange fordele ved at købe hjemmets nye sofa på vores 36 måneders fastpris koncept .
læs mere..

 

Designersofaer | Moderne Sofaer & Lænestole | Køb …
Der er en ting, hvert hjem skal have: en behagelig sofa. Det er det sted, hvor alle kommer sammen; Det ideelle sted at slappe af efter en lang dag. Sofaer bliver ofte midtpunktet i ethvert rum: alle ser din stilfulde sofa. Det kan bruges som udgangspunkt vejledning til at style resten af dit interiør og hjem.
læs mere..

 

ELAZIO II U- SOFA – Moderno
Elazio II -U sofa er en flot hygge og sovesofa. den er en perfekt sofa for hele familien, og samtidigt en praktisk stor sovesofa. Elazio er lavet af de bedste materialer og syet i en ægte kraftig læder
læs mere..

 

U-Sofa -DK´s Bedste Tilbud på U-Sofaer i Læder og Stof …
Er du på udkig efter et godt tilbud på en ny u-sofa til hjemmet med plads til hele familien, Hos moderno finder du et stort udvalg af smarte og funktionelle u-sofaer der passer ind i alle moderne hjem, de fås i forskellige størrelser, med små og store opbevaringsrum, med materialer efter eget valg i stof eller læder.
læs mere..

 

Lædersofaer – Det sikre valg for moderne kvalitets møbler
Sofaerne i læder fra Kelvin Giormani udstråler en europæisk moderne minimalistisk stil, der har vundet priser ov…
læs mere..

 

« »