metal stolKontorstol – Metal Supply DK
Kollegas e-mail (Adskil med komma, hvis der er flere end en.) Besked (Valgfri) Husk mit navn og e-mail på denne computer.
læs mere..

 

Find Metal Stol på DBA – køb og salg af nyt og brugt
Anden arkitekt, Acura, Armstol, Tre (3) armstole model Acura 2 stele af sort pulverlakeret metal. 1 stel af sort lasseret asketræ. 2 stole med ryglæn betrukket med sort læder. 1 stol med gråt møbelstof. 2 stole med sæde betrukket med sort læder. 1 stol med gråt møbelstof.
læs mere..

 

Nordic Gaming Heavy Metal – Salling Computer Service
Stol armstøtter T-formet vippe drejeled metal, nylon, stål, skum, PU-behandlet læder sort, rød
læs mere..

 

Nordic Gaming Heavy Metal XL stol – evermart.dk
Nordic Gaming Heavy Metal Gaming stol er den perfekte stol, hvis du har brug for ekstra bæreevne til din gaming stol. Stolen er bygget i en mere solid konstruktion, der kan bære op til 200 kg, men som samtidig leverer en enorm komfort.
læs mere..

 

Shoreditch Metal Stol Galvaniseret | Cult Furniture DK
Giv dit spisebord den makeover det fortjener med vores Shoreditch metal stol, der er ny i Cultfamilien. Hvad skaber det perfekte måltid? Det gør ingredienserne, opskriften og gæsterne selvfølgelig – men hvor ofte har du tænkt på siddepladserne?
læs mere..

 

Tolix – Stole og taburetter. Franske metal cafestole Nye …
Tolix – autentisk fransk cafestemning. Modsat mange nye firmaer, holder Tolix meget fast i sine gamle traditioner. Dette betyder blandt andet, at deres metalmøbler stadig produceres i de gamle bygninger i Autun (både fabrik og metalpresse), som har huset Tolix siden før anden verdenskrig.
læs mere..

 

Kontorstol canadian ergo – Metal Supply DK
Kollegas e-mail (Adskil med komma, hvis der er flere end en.) Besked (Valgfri) Husk mit navn og e-mail på denne computer.
læs mere..

 

Havestole, Metal – dba.dk – Køb og Salg af Nyt og Brugt
Havestole, Metal 2. stk. havestole i en god kvalitet og stand. På den ene stol er sædet lidt slidt. Begge stole kan købes for kr. 100,00.
læs mere..

 

Jernstol rustik – mobellageret.dk
Rustik stol i industrielt design. Formpresset jern som efterfølgende er svejset, grovslebet og lakeret. Stolen er færdigmonteret – i et stykke og stabelbar.
læs mere..

 

Nordic Gaming Heavy Metal: Danmarks første XXL gamer stol
Det gør den til et oplagt valg for gameren, der har udfordringer med de øvrige gamer stole på det nordiske marked. Nordic Gaming Heavy Metal er med en bæreevne på op til 200 kg udviklet specifikt til store mennesker.
læs mere..

 

Riga lænestol m. skammel i sort læder og metal stel …
Bredde 82 cm. Højde 106 cm. Dybde 75 cm. Riga lænestol er monteret med ægte læder og er med fodskammel. Den er fremstillet i et super lækker kvalitets materiale og til en super skarp pris.
læs mere..

 

Wire Bar Stool | Overgaard & Dyrman
Wire Bar Stool. The Wire Bar Stool is available in two heights – a high version appropriate for bar height (1000-1080mm) and a low version to suit counter height (860-940mm).
læs mere..

 

Metal Stol – nyt, brugt og leje på GulogGratis.dk
Lucas spisebordsstol i sort PU læder, Lucas spisebordsstol i sort PU læder og med sorte metal ben. En flot og stilfuld stol, som passer godt til mange spiseborde.
læs mere..

 

Find Ikea Metal Stol på DBA – køb og salg af nyt og brugt
Annoncer med Ikea Metal Stol på DBA. Stort udvalg af Ikea Metal Stol til billige priser. På DBA finder du altid et godt tilbud på både nye og brugte varer til salg
læs mere..

 

Find Vintage Stol Metal på DBA – køb og salg af nyt og brugt
Annoncer med Vintage Stol Metal på DBA. Stort udvalg af Vintage Stol Metal til billige priser. På DBA finder du altid et godt tilbud på både nye og brugte varer til salg
læs mere..

 

« »