mayor sofaMayor sofa fra &Tradition – En ny klassiker designet af …
Mayor Sofa &Tradition står bag denne elegante sofa – den klassiske Mayor – skabt af Arne Jacobsen og Flemming Lassen i 1939. Sofaen blev oprindeligt designet til borgmesterkontoret på Søllerød Rådhus, hvilket også er grunden til, at man har valgt at kalde den “Mayor”.
læs mere..

 

Mayor Sofa AJ5 – Tegnet af Arne Jacobsen og Flemming Lassen
Mayor sofaen AJ5 er Inspireret af den internationale modernisme. Sofaen er designet til Søllerød Rådhus, bygget fra 1939-1942. Som led i processen var arkitekterne Arne Jacobsen og Flemming Lassen ansvarlige for rådhusets æstetiske udseende, helt fra design af møbler til små detaljer såsom dørhåndtag. AJ5 blev tegnet i 1939 og er den dag i dag stadig en yderst elegant sofa.
læs mere..

 

CASANOVA.DK — &Tradition – Mayor Sofa AJ5 – prisgruppe 3
&Tradition – Mayor Sofa AJ5 – prisgruppe 3 Designer: Arne Jacobsen og Flemming Lassen for &Tradition. Fakta Klassisk vidunder af Arne Jacobsen! Det er ikke uden grund, at denne sofa har vundet Wallpapers Design Award 2013!!
læs mere..

 

&Tradition Mayor sofa AJ5 (stof gr.1) | Køb online her
&Tradition Mayor Sofa (grp.1) Produktet &Tradition Mayor Sofa (grp.1) er designet af Arne Jacobsen i året 1939, og bliver i dag fremstillet hos den danske virksomhed &Tradition. Indtil året 2012 har &Tradition Mayor Sofa (grp.1) ikke været produktion før, og har været møbel der var forbeholdt Søllerød Rådhus.
læs mere..

 

Arne Jacobsen Mayor sofa fra &Tradition, Arne Jacobsen …
Arne Jacobsen Mayor sofa. Vælg mellem flere stykker stof (Hallingdal, Fiord og Harrald) og mange farver. Ben fås i eg hvid olie, røget eg olie eller sorte. Online kan sofaen bestilles i Grå Hallingdal uld (farve 130) med eg hvid olie ben. For andre varianter henvend dem i en af vores butikker.
læs mere..

 

Mayor sofa | Arne Jacobsen | &tradition | Se den her
Mayor sofa AJ5 blev tegnet af Arne Jacobsen og Flemming Lassen i 1939 til Søllerød Rådhus. Den skulle stå på borgmesterens kontor og blev kun produceret i et enkelt eksemplar. Heraf opstod navnet “Mayor”. Siden da er den smukke sofa blevet relanceret af danske &tradition, og i 2013 vandt den Wallpapers anerkendte Design Award for “Best Reissue”.
læs mere..

 

7 små sofaer til den lille lejlighed | Boligmagasinet.dk
Moderne sofa i en dyb blå velour med sorte ben, som fuldender det stilrene look. En fin lille og dekorativ sofa, som du både kan slænge dig i og pynte med fine puder, så den ligner en million. En fin lille og dekorativ sofa, som du både kan slænge dig i og pynte med fine puder, så den ligner en million.
læs mere..

 

Major 2½ pers. Sofa – 7999 DKK | TILBUD | ILVA.dk
Køb Major 2½ pers. Sofa hos ILVA! Få leveret direkte til døren eller find den i dit lokale bolighus.
læs mere..

 

Kampagne Mayor Sofa AJ5 fra AndTradition – Køb her
Arne Jacobsen designede Mayor sofaen tilbage i 1939 og sofaen er siden blevet en rigtig klassiker. Sofaen har navnet Mayor idet Arne Jacobsen designede den til borgmesterkontoret på Søllerød Rådhus.
læs mere..

 

Mayor AJ5 3 pers. sofa fra &tradition – tendensshop.dk
Mayor sofaen er et eksempel på tidsløst design. Danske &Tradition har nu relanceret denne smukke klassiker. Sofaen blev oprindelig tegnet af Arne Jacobsen i 1939, og blev lavet i et eksemplar til Søllerød Rådhus.
læs mere..

 

CASANOVA.DK — &Tradition – Mayor Sofa AJ6 – Maple stof
&Tradition – Mayor Sofa – AJ6 Designer: Arne Jacobsen og Flemming Lassen for &Tradition. Fakta Out of respect for the original design, the new addition emphasizes the classic and iconic shape.
læs mere..

 

« »