marokkansk pufmarokkansk puf – bohemo.dk
Detaljer Denne fantastiske puf passer perfekt ind i den nordiske stil. Kvaliteten af læderet er blødt og lækkert, samtidigt med at det er slidstærkt.
læs mere..

 

Marokkopude | Marrakech Interior
En marokkansk puf, er en rund læder skammel. Undertiden også kendt som osmannerne , de er et fantastisk indretnings tilbehør, og giver stor karakter til ethvert rum . Vi har dem i en bred vifte af farver og i forskellige størrelser og former.
læs mere..

 

MAROKKANSK PUF I COGNAC – BY SOL – novamobler.dk
Hos Nova Møbler fører vi vores egne designede møbler under navnet by SOL, som produceres i Indonesien på et lille snedkeri, vi selv startede op i 2006.
læs mere..

 

Puf – Marokkansk læder-puf (Sort) – Trendcarpet.dk
Etisk håndlavet i Marokko. Leveres fyldt med miljøvenligt kraftpapir til praktiske og formbare siddepladser. Disse fantastiske puffer i ægte læder fra Marokko er et must-have i ethvert hjem.
læs mere..

 

Marokkanske puf fra danske | Sika-Design
Rund lækker puf i marrokansk læder med kraftige mønsteret sygninger. Puffen er fra danske Sika-Design og fås også i farvene hvid og brun. Dekorativ puf med god vægt i. Puffen er fra danske Sika-Design og fås også i farvene hvid og brun.
læs mere..

 

Marokko puf – Fri fragt – tendensshop.dk
Flot puf fra Bent Hansen. Marokko er en lille blød puf med krøyerkugler som fyld i et enkelt design der passer ind i de fleste boligidretninger. Marokko er en lille blød puf med krøyerkugler som fyld i et enkelt design der passer ind i de fleste boligidretninger.
læs mere..

 

Marokkopuder | Højeste kvalitet & flot design → Priser fra …
Som en ædelsten skifter denne puf udtryk i forhold til lyset i rummet. Puffen er en fusion af det originale og unikke. Broderiet er originalt, men den behandling som læderet har gennemgået, er med til at gøre denne puf helt unik.
læs mere..

 

Fyld-din-puf – kun fantasien sætter grænser – du bestemmer …
Marokkansk puf Læderpuf Vi bruger primært cookies til at indsamle viden om brugen af vores hjemmeside. Trafikmålinger af brugen giver os værdifuld viden, som vi bruger til at optimere indholdet. Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies. Ok Læs …
læs mere..

 

Marokkansk | DBA – diverse indretning
Marokkansk mosaikbord, Mindre marokkansk mosaikbord (sidebord) dia. 40 cm, højde 65 cm. Bordpladen hviler på et antik fransk servantestativ, som er en lille smule skævt. Bordpladen er ægte marokkansk – hjembragt fra rejse til Marokko.
læs mere..

 

Læderpuf | Orientalsk stil & nordisk minimalisme – Bohemo.dk
En marokkansk puf skaber meget hygge og personlighed i et rum, og kan med dens varme læderfarver lyse selv det koldeste rum op. Vi synes personligt at en læderpuf er klædelig i ethvert rum og kan passe ind i alle forskellige stilarter.
læs mere..

 

Find Marokko Puf på DBA – køb og salg af nyt og brugt
Puf, uld, anden størrelse , håndlavet, Jeg sælger de her ualmindelige smukke, håndlavet pudebetræk fra Marokko. Jeg købte puderne af en kvinde i Marokko, de har et helt fantastisk farvespild og er smukke i en sofa.
læs mere..

 

Moroccan Decor – Indretning af hjemmet – Vesterbrogade 77 …
Der er ikke noget der pifter en almindelig Ikea-indrettet dagligstue op som en marokkansk lampe her og der. Super sted for etnisk shopping – jeg har købt skåle, og flere gaver samt en Tahin – god betjening og gode råd med opskrifter, klar et besøg værd.
læs mere..

 

Puffer – stort udbud af sidde-puf i læder og velour.
Størst inden for moderne puffer – køb dig en flot puf på Trendcarpet.dk. Her finder du puf till stuen og sofa i læder velour med opbevaring. Farver: grå, sort, brun etc.
læs mere..

 

Find Marokkansk på DBA – køb og salg af nyt og brugt
Puf, andet materiale, 1 pers. , Marokkansk vintage pude, Marokkansk vintage puder hente i Marokko. Har aldrig være brugt andet til lidt udstilling. Str. Ca 60x60x25 Nypris 1300,- Kan sendes uden fyld på købes regning.
læs mere..

 

Håndlavet marokkansk læderpuf – Brun | Wetendorf – Living
Alle vores puffer er håndlavet af lokale håndværkere i Marokko og derfor er hver puf unik • Læder stykkerne indfarves, syes derefter sammen og broderes i hånden
læs mere..

 

« »