lys sofa med chaiselongPisa 3 pers. sofa – lys granitgrå stof, m. vendbar …
Hvis du kigger efter en sofa, kan vi præsentere denne dejlige San Diego sofa fra FurnHouse. Sofaen er beklædt med det fineste sorte læder, samt har chaiselong i venstre side.
læs mere..

 

Paris sofa med chaiselong – vendbar – Lige, lyse træben …
Paris sofa med chaiselong – vendbar Den lækre Paris sofa-serie er en detaljestærk kvalitetssofa med uendelige muligheder. Sofaen er udført i polyesterstoffet Verase, som giver stoffet et lækkert uld look-a-like, men med polyesterens slidtstærke genkendelighed.
læs mere..

 

Lusie hjørnesofa med højrevendt chaiselong i lys grå. Fri …
Vores Lusie hjørnesofa med højrevendt chaiselong i lys grå, er lavet i et lækkert og klassisk design. Du får en hjørnesofa til din stue eller dit køkkenalrum.
læs mere..

 

Sofa med chaiselong – Billig U-sofa med chaiselong …
Med vores udvalg af chaiselong sofaer er det nemt for dig at finde den rigtige sofa, som skal danne ramme om mange hyggestunder med venner og familie. Trademax yder 5 års garanti på alle sofaer, så du er sikret et møbel, som kan holde i mange år. Kig dig omkring her på siden og find din nye skønne sofa allerede i dag.
læs mere..

 

Pan U-sofa med chaiselong og openend i lysegrå stof …
En sofa hvor de er plads til hele familien, og som fås i flere modeller, fås med chrom eller træben. Sofaen er monteret med slidstærkt stof og fås i lys og mørke grå. Sofaen er monteret med slidstærkt stof og fås i lys og mørke grå.
læs mere..

 

Detriot U sofa med chaiselong og openend lysegrå stof …
Bredde 298 cm. Højde 81 cm. Dybde 205 cm. Detroit U-sofaen er en super lækker sofa til billige penge, som er monteret med fast skum i både sæde og ryg, så her fås en sofa med dejlig siddekomfort.
læs mere..

 

Chaiselong sofaer – Se alle IDEmøblers sofaer her | IDEmøbler
Flyd ud i vores store udvalg af chaiselong sofa. Søger du optimal komfort i din hverdag, men lægger du samtidig vægt på møbler med et æstetisk ydre?
læs mere..

 

Chaiselong Sofa i læder, tekstil eller begge dele – valget …
En chaiselong sofa er ideel for dig, der måske ikke har så meget plads i din stue, men gerne vil udnytte pladsen bedst muligt. En chaiselong sofa kan derfor være god for dig med pladsmangel.
læs mere..

 

« »