lys sofaSofabord Med Lys | DBA – billige og brugte sofaer
Sofa, andet materiale, ∙ Gratis fragt og hurtig levering ∙ Personlig kundeservice ∙ Individuel leveringsaftale ∙ Læs mere – klik på “gå til varen” ude til højre -> Vores Samanta 2 personers sofa med chaiselong højre i stof lys grå, er lavet i et klassisk og lækkert design.Sofaen i det klassiske lys grå stof har en fantastisk …
læs mere..

 

Ny sofa – mobellageret.dk
Standardnormen fastslår at en sofa til normal brug i en husholdning, skal have en slidstyrke på mindst 15000 Martin Dale. Vore sofaer har alle en højere slidstyrke (for at være på den sikre side). Denne er mindst 25000 Martin Dale i mange tilfælde dog meget højere.
læs mere..

 

Sofaer Lyse – Side 2 – nyt, brugt og leje på GulogGratis.dk
E-avis. Læs vores e-avis. GulogGratis avisen dækker fem forskellige lokalområder. Her finder du masser af GulogGratis annoncer, spændende artikler samt gode tilbud fra dine lokale erhvervsdrivende.
læs mere..

 

Find Lys Sofa på DBA – køb og salg af nyt og brugt
Annoncer med Lys Sofa på DBA. Stort udvalg af Lys Sofa til billige priser. På DBA finder du altid et godt tilbud på både nye og brugte varer til salg
læs mere..

 

Pisa 3 pers. sofa – lys granitgrå stof, m. vendbar …
Denne komfortable samt alsidige loungemadras er designet til afslapning overalt – hvad enten du camperer udendørs eller derhjemme. Denne gulv-chaiselong i stof kan foldes kompakt sammen, hvilket gør opbevaring samt transport nem.
læs mere..

 

Find Lys Sofa – Sjælland på DBA – køb og salg af nyt og brugt
Sofa, Lys læder sofa, 2 pers. og 3 pers. rigtig pæn stand. Kommer fra røg- og dyrefrit hjem. Prisen er pr. stk. eller sælges samlet for 2800. Skriv for nærmere info og byd gerne. Kommer fra røg- og dyrefrit hjem.
læs mere..

 

Sofa – Se hele udvalget af sofaer i stof og læder | IDEmøbler
Men hvis der er sparsomt med lys i din stue, skal du passe på med at vælge en alt for mørk sofa – særligt hvis du samtidig har valgt en stor sofa. Hos IDEmøbler sælger vi hvert år masser af sofaer, og vi ved godt, at flertallet ender med at købe en grå sofa.
læs mere..

 

Sofaer | Køb billige sofaer i læder og stof af høj …
Mangler du en sofa i stuen, børneværelset, ungdomsværelset eller i sommerhuset, finder du helt sikkert en model der passer i din smag og stil her hos My Home Møbler. Vi tilbyder mange forskellige modeller, designs, møbelstoffer og træsorter, men fælles for dem alle er, at det altid er til lave priser og i en god kvalitet.
læs mere..

 

Skiby bænk i lys grå og sorte ben – Sofahuset
Bredde 100 cm. Højde 40 cm. Dybde 35 cm. Skiby bænk i lys grå stof er en let og elegant bænk i et flot design, som passer ind i de fleste hjem.
læs mere..

 

Ny sofa? Moderne og klassiske sofaer til gode priser
Komplet sofa byggeprogram – hvor du har mulighed for at lave din nye drømmesofa. Her har du indflydelse på nærmest alt. Mål: 146 cm.
læs mere..

 

Sofa fra ILVA – Stort udvalg af lækre sofaer online | ILVA.dk
Find din nye flotte, komfortable sofa blandt det store sofa udvalg hos ILVA. Her er sofaer til enhver smag og pengepung. Shop online her
læs mere..

 

« »