luksus sofaSofa Dreams DK – Moderne sektions Sofaer til ethvert hjem
Køb på Sofa Dreams og oplev den store samling af ultra moderne design sofaer og sektioner. Find de nyeste europæiske design sofaer og konfigurere det til din smag. Du finder ud af, hvad den rigtige siddepladsløsning har at tilbyde til et velindrettet boligareal.
læs mere..

 

Luksus sovesofa – Se de flotte sovesofaer fra INNOVATION
Denne flotte Dublexo luksus sovesofa er også fra danske Innovation, og endnu engang har de bevist deres evner inden for møbeldesign. Dublexo er udført i et smukt og moderne design med et look, der får enhver gæst til at blegne af misundelse. Sovesofaen er desuden multifunktionel, da den både kan anvendes som seng og sofa samt giver mulighed for at fjerne armlæn og hæve hovedgærdet efter behov.
læs mere..

 

Find Luksus Sofa på DBA – køb og salg af nyt og brugt
Sofa, uld, 3 pers. , Idé Møbler, Luksus sofa INKL STOR PUF (står pt på loftet ;-)) i det lækreste uldstof. Sættet har kostet ca 16.000kr fra ny. Sofa og puf er helt uden slid (se billeder), men et ben er desværre knækket af under flytning. Det kan sagtens monteres igen, hvis man er lidt handy. Det er det bagerste ben og den står pt på et par mursten uden at det ses. 🙂 Mål: L:200 cm B: 95 cm KOM MED ET BUD! Den skal væk asap.
læs mere..

 

Vi forhandler Italienske sofaer i luksus kvalitet
italiensk luksus Vores udvalg af italienske sofaer kommer fra Max Divani, de har mere end 90 år bag sig og er i dag styret af tredje generation. Max Divani designer selv alle deres modeller ned i mindste detalje selv valg af ben har en betydning for det færdige produkt i deres øjene.
læs mere..

 

Luksus Sofa | Sådan vælger du den rigtige – Manaya.dk
Vælg den rigtige luksus sofa. Sofaen. Her tilbringer vi meget tid, og måske er det ikke helt forkert at udråbe den til hjemmets mest indbydende møbel?
læs mere..

 

Luksus | DBA – billige og brugte sofaer
Sofa, læder, 4 pers. , Natuzzi, Lækker lækker sofa fra luksus mærket Natuzzi. Sofaen har lidt år på bagen, og der har desværre været nogle killingekløer i sæderne, men den er stadig rigtig lækker og skøn at sidde i – en rigtig flyder! Sofaen skal hentes inden den 5. Dec.
læs mere..

 

Lædersofaer i høj kvalitet og stilfuldt design – stort …
Rivoli sofaen er en stilren luksus-sofa fra Kelvin Giormani. Rigtig lækker og blød sofa fra det anerkendte sof… Rigtig lækker og blød sofa fra det anerkendte sof… Klik på produktet og se prisen.
læs mere..

 

CASANOVA.DK — Sofa
Børge Mogensens klassiske sofa fra 1962 er for mange indbegrebet af, hvordan en rigtig lædersofa skal tage sig ud og have af egenskaber. Den er firkantet, maskulin og bastant, rummer snildt hele familien og er nærmest ikke til at slide op.
læs mere..

 

CASANOVA.DK — Sofa
&Tradition – Fly Sofa SC12 – smoked oiled / Hot Madison The Fly Series signals a sculptural approach to design without sacrificing comfort. Referencing a classic Nordic aesthetic, details and techniques, seen in the slatted wood backrest, organic shapes and solid craftsmanship, the look is unmistakeably modern.
læs mere..

 

Sofa fra ILVA – Stort udvalg af lækre sofaer online | ILVA.dk
Find din nye flotte, komfortable sofa blandt det store sofa udvalg hos ILVA. Her er sofaer til enhver smag og pengepung. Shop online her
læs mere..

 

U-sofaer – Køb din u-sofa hos Manaya.dk – Stort Udvalg …
Leder du efter en stor sofa til din stue? Se udvalget af U sofaer her! Mon ikke du kan finde en sofa hvor der er plads til hele familien. Altid fri fragt
læs mere..

 

« »