lounge stolLænestol » Køb lænestole og loungestole her
Du kan også sætte stolen i entreen, hvor den byder dig og dine gæster velkomne, og hvor du kan sidde, når du tager sko af og på. Møblet er både praktisk og æstetisk og efterlader entreen varm og indbydende.
læs mere..

 

Loungestol – 27 af de bedste og flotteste stole til …
Stolen har en konstruktion af tynde metalrør, der er bøjet og formet i bløde linjer. Sædet og ryglænet er af formspændt egefinér, som er let afrundet for at øge siddekomforten bedst muligt. Loungestolen fra Ferm Living er perfekt til den moderne og minimalistiske indretning, og den kan med fordel kombineres med en hynde eller et lammeskind.
læs mere..

 

Loungestole | Loungemøbler til kontoret | Kontormøbler.dk
Giv kontoret et pift med en moderne loungestol . Vær opmærksom på hvilke farver du vælger, og søg gerne råd hos os inden dit valg. Vi rådgiver og sender dig gerne farveprøver inden det endelige valg – det er gratis og sikrer dig den perfekte lounge stol til kontoret.
læs mere..

 

Loungestol – Stort udvalg online – Bilka.dk
Havestol med bambuslook Lækker stol som man både kan bruge inde og ude
læs mere..

 

Loungestole | Stort udvalg af stole til loungeområder …
Har du spørgsmål om den næste stol til din lounge, skal du derfor ikke holde dig tilbage med at kontakte os: Vi står klar via både chat, mail og telefon. Mest populære Magnus Olesen I-Sit stol Før DKK 17.910,00
læs mere..

 

Køb SACKit Nordic loungestol | sort bøg | Ultra læder
SACKit Nordic Lounge chair skriver sig direkte ind i den danske designtradition. Med et elegante formsprog, rene linjer og gennemførte detaljer har den en stil, der passer perfekt ind i den moderne indretning.
læs mere..

 

Køb Ægget™ loungestol i Extreme sort online i Illums Bolighus.
Beskrivelse Ægget™ loungestol i polyuretan med glasfiber-forstærkning og koldskum polstret i Extreme læder og underdel i sprøjtestøbt aluminium fra Fritz Hansen.
læs mere..

 

Loungestol til salg – køb brugt og billigt på DBA
Loungestol, stof, New Works Tembo Lounge Chair lænestol. Stolen med de store øreklapper omfavner e´n med sine organiske former, som sammen med sit swahili inspirerede navn, Tembo, leder tankerne hen pa° den afrikanske elefant med samme navn.
læs mere..

 

Køb SACKit Nordic loungestol | Dunes læder | Fuldpolstret
Loungestol i egetræ med polstring i Dunes læder Komfortabel stol i dansk design med fløjlsblødt læder i fineste kvalitet Bare sæt dig ned.
læs mere..

 

Loungestole | Altid billige online priser på Shopalike.dk
Vitra – Lounge Chair & Ottomann, Santos Palisander, Twill schwarz (Limited Edition)
læs mere..

 

HORNBÆK, Lounge stol – Sortbejdset – FORMajour
HORNBÆK, Lounge stol – Sortbejdset HORNBÆK, Lounge stol – Sortbejdset er ideel til sol, sommer og udeliv hvad enten du har en stor terrasse eller lille altan. Hornbæk Stolen er nemlig, udover sine fine nordiske træk, også super fleksibel selv til de små uderum, da stolen nemt kan klappes sammen.
læs mere..

 

HOUSE DOCTOR LOUNGESTOL, WOODIE – Havestole – BOBO
Er du på udkig efter en ny stol til haven, så prøv engang at tag et kig på denne lækre Woodie loungestol fra danske House Doctor. Den skønne stol til haven er lavet i smukt teaktræ, der har en rigtig flot varm farve, der kan være med til at skabe noget hygge og stemning på terrassen.
læs mere..

 

Morten Stenbaek – Exquisite Contemporary Organic Designs
A personal piece of furniture, that last in generations . Here you find exclusive contemporary furniture, designed and handcrafted singlehanded by Morten Stenbaek in his studio workshop in Aarhus Denmark.
læs mere..

 

HAY.dk – latest products, designer news and retailer info
View HAY.dk’s range of designer furniture, find local dealers, learn more about the designers’ backgrounds and be updated on the latest design news here.
læs mere..

 

Loungestol – Køb nye loungestole på tilbud – STORT udvalg
En lounge bliver typisk indrettet med sofagrupper og dæmpet belysning, hvor der lægges vægt på at skabe en hjemlig og afslappet atmosfære. På Zederkof.dk finder du alt lige fra klassiske loungestole, futuristiske loungestole og loungesofaer til moduler, der kan benyttes som både siddeplads og bord.
læs mere..

 

« »