line sovesofa hvid læderlookFlavio Sovesofa Hvid Læderlook – Multi Møbler
Sovesofa i blød form. Sovesofaen er udført i hvidt læderlook med syninger. Ben i krom. Udslået er sovesofaen 196 x 123 cm. En dejlig sofa at sidde og sove i.
læs mere..

 

Goa sovesofa hvid læderlook | Køb online på Bilka.dk
Sovesofa med slidstærkt betræk. Når en sovesofa benyttes som sofa om dagen og som seng om natten, stiller det høje krav til sofaens betræk. På Goa sovesofa får du, uanset om du vælger en variant med stofbetræk eller betræk i læderlook, et meget slidstærkt betræk, der kan tåle at blive brugt, og som forbliver flot længe.
læs mere..

 

sovesofa i hvid læderlook – mobellageret.dk
Sovesofa i hvid læderlook. Sovesofaen måler 196 x 100 cm. H. 91 cm. liggemålet er 196 x 123 cm. Kommer direkte fra fabrik – undgå mellemmanden.
læs mere..

 

Sovesofaer – Køb din sovesofa online – føtex.dk
Eksempelvis har vi samlet alle sovesofaer i stof, hvis du forestiller dig at din sovesofa skal være i stof. Vi har ligeledes samlet et udvalg af sovesofaer i læderlook , så du nemt kan finde frem til din nye sovesofa.
læs mere..

 

Sovesofa i Læder | Gratis Fragt – Se Udvalg Her.
En sovesofa kan også være rigtig god at bruge som sofa i en lille lejlighed, og hvis man så får gæster på besøg, kan man altid slå sovesofaen ud. Med en sovesofa får man altså to møbler i ét – super smart, hvis du spørger os.
læs mere..

 

sovesofa i sort pu læder – mobellageret.dk
Sovesofa sort Sort sovesofa i PU læder som har fået en ekstra detalje i de hvide kontrastsyninger. Sovesoafaen måler 190 x 91 cm. Højden er 80 cm. Udslået er liggemålet 110 cm.
læs mere..

 

Sovesofaen Faith. Hvid læderlook. Syninger. Metalben i krom
Køb en hvid sovesofa online i dag. Sovesofaen er monteret med læderlook og forkromet ben. Fri fragt. 365 dages returret. Vi leverer inden for 7-14 hverdage.
læs mere..

 

Find Hvid i Sovesofaer – Køb brugt på DBA
Sovesofa, I HEMNES SOVESOFA, b: 86 l: 211 h: 87, Hvid ikea hemnes seng, med 3 opbevaringsskuffer. Der medfølger 2 madrasser og sengen er i pæn stand. Der medfølger 2 madrasser og sengen er i pæn stand.
læs mere..

 

« »