lille spisebord i genbrugstræBorde. Spiseborde i genbrugstræ, sofaborde af rå planker m.m.
Vi sælger lækre spiseborde i genbrugstræ, borde af genbrugsmaterialer, skriveborde i linoleum, borde af gamle gulvplanker, rå plankeborde mm.
læs mere..

 

Upcycling spisebord fra Själsö → www.butikunik.dk
Rustikt lille træbord lavet af gammelt genbrugstræ med masser af patina. Benene kan skrues af og foldes sammen. Hvert bord er unikt og ikke to borde er ens.
læs mere..

 

Spisebord – Stort Udvalg af Store og Små Spiseborde. Se Nu.
Moderne rundt spisebord. Hvis du læser det her nu, så er du inde på et flot rundt spisebord, med tidløst dog moderne design. Bordet blander der retro ved skrå bordben og et rundt bord, sammen med moderne materialer og farver, som sammen skaber et moderne og helt igennem flot spisebord.
læs mere..

 

Spiseborde – Alt i spiseborde runde, med udtræk m.m. i …
Vælger man et spisebord i træ, får man en tidløs spisebordsløsning, som passer ind i ethvert hjem. Man får samtidig et bord, der kan holde i mange år, hvis man passer godt på det og sørger for, at det får den rette behandling.
læs mere..

 

Lav dit eget rustikke plankebord | Boligmagasinet.dk
Man sætter plankerne sammen ved at skrue en lille bjælke på tværs af de tre. Husk at ungt træ ændrer sig i takt med at det tørrer, så med mindre, at du har tålmodighed til at have træet stående i et par måneder inden du begynder, så kan bordpladen komme til at give sig lidt.
læs mere..

 

Lille spisebord – Køb små spiseborde med udtræk til dit …
Her kan et lille spisebord med udtræk også være en fordel. Når vennerne kommer på besøg kan man flytte lidt rundt på de små møbler, og sætte en plade i spisebordet. Så er I klar til en hyggelig aften.
læs mere..

 

Spiseborde | Køb Billig Spisebord i Høj Kvalitet Online
Ønsker man en stilet overflade som er rigtig populær – kunne et godt valg være et spisebord i hvid højglans. For at se vort udvalg af borde i hvid højglans, så blot brug søgefeltet (mest opdaterede version) eller tryk her .
læs mere..

 

Plankebord: Lav dit eget spisebord af ege-planker – 2verdener
Vi har også en lille een herhjemme, så god pointe med, at det praktiske også skal spille ind 🙂 Tror jeg kaster mig ud i olien, tak! Giver lyd, når vi har et færdigt resultat. Kh.
læs mere..

 

Spiseborde – Oplev udvalget af spiseborde online her …
Hvis du er på udkig efter et spisebord, så kig forbi IDE.dk. Her kan du se alle vores spiseborde og finde lige netop den der passer ind i dit hjem.
læs mere..

 

Håndbyggede møbler på bestilling – Smalltime Woodshop
Smalltime Woodshop er et lille snedkerværksted på Rentemestervej i hjertet af Københavns Nordvest kvarter. På vores værksted producere vi møbler efter mål og ønske til private og erhverv.
læs mere..

 

Stort Udvalg af Kvalitets Spiseborde – Hurtig Levering …
Flot lille spisebord i hvid mahogni træ. Halifax er vores stilrene hvide indendørs møbel kollektion, der er produceret af Certificeret mahogni træ. Alt træ bliver ovntørret inden produktion, for at nedsætte risikoen for krakeleringer.
læs mere..

 

Barbord & Cafébord i genbrugstræ i højde 100 cm – obuzi.dk
Cafébord i Genbrugstræ. L: 80 x B: 80 x H: 110 cm. Multifravet Genbrugstræ med patina. Hvis du ønsker at dekorere din bolig, bar eller café med den seneste bølge af rustikke og rå møbler, så er Sophie café bordet et must have.
læs mere..

 

WOODLIVING
Hos Woodliving bygger vi unikke smukke møbler i genbrugstræ. Møblerne er til dig, som gerne vil have et personligt møbel og samtidigt sende en tanke til naturen. Møblerne er til dig, som gerne vil have et personligt møbel og samtidigt sende en tanke til naturen.
læs mere..

 

Find Spisebord på DBA – køb og salg af nyt og brugt
Spisebord, Træ, b: 99 l: 170, Rustikt bord med bordplade i kinesisk Pinewood. Kan bruges som både spisebord og skrivebord. Genbrugstræ fra 100 – 200 år gamle døre og porte.
læs mere..

 

Spisebord | Brugte spiseborde billigt til salg på …
vidaXL spisebord i massivt genbrugstræ 115 x 60 x 76 cm, Dette spisebord i antik stil vil være en markant tilføjelse til dit køkken eller spisestue.
læs mere..

 

« »