lille sofa2-personers sofaer – Fast lavpris og hurtig levering – BIVA
En to-personers sofa er et perfekt møbel, der passer til store som små rum. Den kan stå i en stor entré, i soveværelset og selvfølgelig også i stuen. Hvad der er endnu bedre er, at du nemt kan købe den med rentefri afbetaling så du kan slå til, når du har fundet den sofa, det skal være.
læs mere..

 

Find Lille Sofa på DBA – køb og salg af nyt og brugt
Sofa, læder, 5 pers., Velholdt sofa til salg – kan sælges både som sofagruppe (2 sofaer til 5 personer til 4500 kr). Eller hver for sig 3 personer sofa til 2700, og 2 personers sofa 1800 kr. afhentning i København, Vesterbro sofaen er 2 m lang, 75 cm dyb og i højde. Den lille sofa er 1.5 m lang men samme dybde og højde som den store.
læs mere..

 

Køb Sofaer – Billig sofa på tilbud – Udsalg hos Trademax
En sofa kommer som bekendt i mange forskellige former og størrelser. Er du til den store flyder, hvor der er plads til hele familien og mere til, er det værd at kigge nærmere på hjørnesofaen Crazy i stilrent design og med hele 7 siddepladser.
læs mere..

 

Sofa fra ILVA – Stort udvalg af lækre sofaer online | ILVA.dk
Find din nye sofa, der kan tilpasses alle boligforhold Stedet, hvor du leger med børnene og læser en god bog. Hvor du smider stængerne i vejret og puster ud oven på en hård dag på jobbet.
læs mere..

 

Ny sofa? Moderne og klassiske sofaer til gode priser
Flot sofa til den lille stue. Sofaen fås i 2 farver. Mulighed for både højre- og venstre-vendt. Mål: 216 x 142 cm. Sofaen fås i 2 farver. Mulighed for både højre- og venstre-vendt.
læs mere..

 

Paris open end sofa, lille – højrevendt – Sorte metalben …
Sofaen er udført i polyesterstoffet Verase, som giver stoffet et lækkert uld look-a-like, men med polyesterens slidtstærke genkendelighed. Stoffet er blødt og lækkert at røre ved, og kan nemt holdes rent og flot.
læs mere..

 

Billige Chaiselong sofa | Stort udvalg af chaiselong …
Chaiselong sofa Køb din nye Chaiselong sofa her på siden. For hos Møbel Kompagniet har vi samlet en masse lækre sofaer med chaiselong. Hvad end om du er på jagt efter en billig chaiselong sofa, som bare skal klare hverdagens strabadser med en god komfort.
læs mere..

 

Sofa.dk | Midt modul → Den Bløde Med Knapper → Dansk Design
Ved at benytte Sofa.dk accepterer du, at vi bruger cookies. En cookie er en lille datafil, som vi lægger på din computer for at kunne holde styr på, hvad der sker under dit besøg og for at kunne genkende computeren.
læs mere..

 

Ny sofa – mobellageret.dk
Standardnormen fastslår at en sofa til normal brug i en husholdning, skal have en slidstyrke på mindst 15000 Martin Dale. Vore sofaer har alle en højere slidstyrke (for at være på den sikre side). Denne er mindst 25000 Martin Dale i mange tilfælde dog meget højere.
læs mere..

 

Lille sofa | Ryslinge – GulogGratis.dk
Lille sofa, Lettere slidt sofa som står og fylder.Køb, salg og leje af nyt og brugt:
læs mere..

 

Sovesofaer i høj kvalitet – Lavpris og hurtig levering – BIVA
En sovesofa kombinerer sofa og seng og er derfor særdeles velegnet i sommerhuset, hvis du ønsker at få mest muligt ud af pladsen. I vores sortiment kan du vælge imellem mange modeller og størrelser, så der er garanteret en sovesofa, der imødekommer dine behov.
læs mere..

 

« »