lille klap spisebordLille spisebord – Køb små spiseborde med udtræk til dit …
Det betyder, at man har brug for lidt mere plads ved spisebordet. Det kan løses ved at købe et lille spisebord med udtræk. Vi har spiseborde som er 120 cm. i længden, men kan blive helt op til 240 cm. Så er der rigelig plads til alle vennerne. Hvis behovet ikke er så stort, kan du også vælge et lille spisebord med klap.
læs mere..

 

Brisbane – lille hvidt spisebord med klap – mobellageret.dk
Enkelt spisebord som ikke fylder alverden – hvidt stel – lakeret top / egetræsbejs – ekstra siddeplads Mål; 75 x 75 cm. højde 74 cm – med klap oppe 115 cm.
læs mere..

 

Find Lille Spisebord Med Klap på DBA – køb og salg af nyt …
Spisebord m/stole, Bøgetræ, b: 65 l: 65, To stole og et lille spisebord med klap. Mål 65 x 65- 100 cm når klappen slås op. Passer godt i kollegieværelset eller lille lejlighed. Sælges samlet. Mål 65 x 65- 100 cm når klappen slås op. Passer godt i kollegieværelset eller lille lejlighed.
læs mere..

 

Lille Spisebord | Spisebord – nyt, brugt og leje på …
Spisebord med klap, Spisebord i Egelaminat. klap der forlænger bordet med 40 cm. Et godt bord til lille lejlighed eller mindre stue / værelse.
læs mere..

 

Klapbord til salg | Køb billige, brugte klapborde på …
Lille spisebord i bøg (laminat), med 1 klap ved enden. Fin bøgelaminat – uden skrammer. Udslået mål 100×68 cm. Fin bøgelaminat – uden skrammer. Udslået mål 100×68 cm.
læs mere..

 

Nordkapp Spisebord – Hvidvasket | Trademax.dk
Nordkapp er et lille og let spisebord, der passer udmærket til det mindre køkken. Spisebordet har en klap, som giver bordet en total længde på 110 cm. Perfekt hvis der kommer gæster på besøg. Match med valgfrie stole fra vores sortiment.
læs mere..

 

Spiseborde – Køb et billigt spisebord online – Stort …
Bordet har en klap, som kan foldes ud, hvis man skal have gæster. På den måde kan du nemt få plads til dine gæster selvom du bor på få kvadratmeter og samtidig kan du gøre bordet mindre i hverdagen, så det ikke optager for meget plads i dit hjem. Vi har mange forskellige bud på det perfekte spisebord her på siden og uanset, hvilket spisebord, du falder for, er du garanteret et …
læs mere..

 

Spiseborde – Alt i spiseborde runde, med udtræk m.m. i …
Vælger man et spisebord i træ, får man en tidløs spisebordsløsning, som passer ind i ethvert hjem. Man får samtidig et bord, der kan holde i mange år, hvis man passer godt på det og sørger for, at det får den rette behandling.
læs mere..

 

Klap | DBA – brugte spisestuemøbler
Spisebord, b: 99 l: 120, Super flot og meget praktisk spisebord med 2 klapper som kan slås op så der er plads til flere. Bordpladen er hvidpigmenteret og understillet er hvidmalet. Måler når det er klappet sammen 120 cm og med dem begge oppe 222 cm. Det har en højde på 74 cm. der er ingen ridser eller brugsspor. Lige til at stille ind i spisestuen og hygge sig ved. Kan også bruges i sommerhuset. Kan leveres mod betaling.
læs mere..

 

Spisebord med udtræk – 22 flotte spiseborde der kan udvides
Et spisebord med udtræk er nyttigt, når du er vært for familie og venner. Det kan nemlig udvides med et antal tillægsplader, så der bliver plads til alle omkring samme bord. Til hverdag kan tillægspladerne gemmes væk, så bordet ikke optager for meget plads i spisestuen.
læs mere..

 

Find Lille Spisebord Klap på DBA – køb og salg af nyt og brugt
Annoncer med Lille Spisebord Klap på DBA. Stort udvalg af Lille Spisebord Klap til billige priser. På DBA finder du altid et godt tilbud på både nye og brugte varer til salg
læs mere..

 

Brug for et billigt spisebord? Se de mange spiseborde hos JYSK
Derfor er det også vigtigt at have et spisebord, hvor du sidder behageligt og kan lade roen falde over dig. Samtidig skal spisebordet naturligvis også passe til din smag og stuens indretning – uanset, hvilken stil du foretrækker, finder du altid et billigt spisebord hos os.
læs mere..

 

Spiseborde | Flotte billige spiseborde til gode priser …
Nyt spisebord? Hos My Home finder du et bredt udvalg af flotte billige spiseborde. Søger et rundt, ovalt eller firkantet spisebord så finder du det her.
læs mere..

 

Find Spisebord Klap på DBA – køb og salg af nyt og brugt
Annoncer med Spisebord Klap på DBA. Stort udvalg af Spisebord Klap til billige priser. På DBA finder du altid et godt tilbud på både nye og brugte varer til salg Stort udvalg af Spisebord Klap til billige priser.
læs mere..

 

HASLEV 500 | Lille kvadratisk / Rektangulært Klapbord …
Haslev 500 små klap-spiseborde. Disse Haslev klapborde er til dig der ønsker et klassisk lille spisebord med klapper i enden til at så op når I skal være lidt flere til bords i køkkenet, sommerhuset eller i en lille lejlighed.
læs mere..

 

« »