lænestol med skammel til børnLænestole | Tilbud på Lænestole i Læder Eller Stof | Med …
I valget af lænestol er kravene til denne, altså i højsædet. Som oftest har man såmænd ikke særskilte krav til denne, udover at skal have et godt design, se godt ud og passe ind. Lænestole bruges både i private hjem – i stuen såvel som i hyggekroge eller entreer, men også erhvervsmæssigt, i receptioner, forkontorer, “slappe af områder” mm.
læs mere..

 

Lænestol med skammel – sort NEDSAT NEDSAT
Lænestol med sort blødt og kraftigt okselæder på alle slidflader og stel i massivt sortbejset bøgetræ. Nakkestøtten kan justeres, stolen kan dreje hele vejen rundt.
læs mere..

 

Lænestole & Sofaer | Siddemøbler til børneværelset | Jollyroom
Stort udvalg af sofaer og lænestole til børn. Køb en lænestol eller sofa til børneværelset billigt på Jollyroom. Flot design, masser af populære varemærker.
læs mere..

 

Boss lænestol med skammel | Køb online på Bilka.dk
Boss lænestol er en ud af mange lænestole i en rigtig god kvalitet til en meget attraktiv pris. Stolen er udført i et moderne og lækkert design. Stolen er udført i et moderne og lækkert design. Boss lænestolen har et godt drejebeslag, som gør det nemt og sikkert at dreje rundt med stolen.
læs mere..

 

Lænestol Sort, Bull | Lænestol med skammel
Forside » Lænestol med skammel » Lænestol Sort, Bull Lænestol Sort, Bull Vores lækre lænestol som har et komfortabel polstret sæde der er lavet af en koldskum og dækket af læder på sidde fladerne.
læs mere..

 

Mangler du en lænestol? Se udvalget af behagelige …
Vi har blandt andet lænestole med justerbar ryg og vippefunktion, lænestole med medfølgende fodskammel eller hvad med en massagestol? Stolene har forskellige stilarter, så finder du helt sikkert en lænestol, der passer til din smag.
læs mere..

 

Lænestol Børn – nyt, brugt og leje på GulogGratis.dk
Retro sofasæt til børn, Sofasæt model Cadillac med sofa og lænestol. Sofaen har desværre fået et lille hul i sædet men er ellers intakt. Nypris var 3100 kr Sofaen har desværre fået et lille hul i sædet men er ellers intakt.
læs mere..

 

Lænestole i høj kvalitet – Fast lavpris og hurtig levering …
Sådan vælger du den rigtige lænestol. Nogle vælger lænestole som supplerende siddepladser i stuen, der matcher sofaen. Andre foretrækker en rigtig flyder med skammel og hvileposition, der tillader maksimal liggekomfort foran tv’et.
læs mere..

 

IMG | Lænestol med skammel | Køb lænestole fra IMG her
Denne lænestol fra IMG i sort læder har både justérbar nakkestøtte og vippefunktion i ryglæn. Her får du en løsning, hvor kvalitet, design og komfort går op i en højere enhed.
læs mere..

 

Lænestole til stuen – Stort udvalg af komfortable stole …
Find en ny komfortabel og elegant lænestol til din dagligstue, blandt det store udvalg hos ILVA Lænestole til alle prisklasser og enhver smag.
læs mere..

 

HAGA London lænestol – “patchwork”, stof – BLACK FRIDAY …
Forside » Lænestol med skammel » HAGA London lænestol – “patchwork”, stof – BLACK FRIDAY HAGA London lænestol – “patchwork”, stof – BLACK FRIDAY lækker lænestol i klassisk Chesterfield stil dog med betræk i patchwork farver.Der kan tilkøbes skammel der passer til.Ben skal monteres inden brug…Sædehøjde: 49 cmSiddedybde: 55 cm,
læs mere..

 

Riga Lænestol m. Fodskammel Lysgrå | Lænestol med skammel
Riga Lænestol m. Fodskammel Lysgrå. Riga lænestolen er let designet og udført i holdbare materialer. Polsteret med koldskum og betrukket i ægte okselæder, er den også komfortabel og super god til at ligge benene op og nyde en god bog eller episode på Netflix
læs mere..

 

Lænestol Børn – nyt, brugt og leje på GulogGratis.dk
E-avis. Læs vores e-avis. GulogGratis avisen dækker fem forskellige lokalområder. Her finder du masser af GulogGratis annoncer, spændende artikler samt gode tilbud fra dine lokale erhvervsdrivende.
læs mere..

 

Jazz lænestol med skammel og elstyring | Køb online på …
Jazz lænestol med skammel og elstyring Her får du en virkelig flot,moderne og stilren, højrygget lænestol med en fantastisk siddekomfort, hvor man kan sidde i timevis og hygge med en god bog eller se en god film i fjernsynet.
læs mere..

 

Dream lænestol med skammel – mobellageret.dk
Lænestol i sort okselæder med tilhørende fodskammel. Mål; 83 x 83 cm. Højde 105 cm. <
læs mere..

 

« »