læderhynder y stolHynder til Hans J. Wegner – Y-stol (CH24) i sort læder …
Sorte læderhynder til Hans J. Wegners Y-stol, der gør siddeoplevelsen mere behagelig. Hynden til Y-stolen skåner desuden papirflettet på stolen. Læderhynden Hynden til Y-stolen skåner desuden papirflettet på stolen.
læs mere..

 

Hynde til CH24 Y-stol – Køb læderhynder til CH24 Y-stol her
Vi forhandler læderhynder til CH24 Y-stolen i høj kvalitet! Hos furnto finder du et bredt udvalg af læderhynder i stilrene design til CH24 Y-stolen.
læs mere..

 

Hynder til Hans J. Wegner – Y-stol (CH24) i brun læder …
Brun læderhynde til Hans J. Wegners CH24 Y-stol som gør siddeoplevelsen mere behagelig og samtidig beskytter papirflettet på stolen. Læderhynden er tilpasset stolen og er lavet så den kan vendes og bruges på begge sider.ørkere.
læs mere..

 

Basic Læderhynde til Y stolen – Bent Hansen
Bent Hansen Basic Læderhynde til CH24, Y-stolen. Lækker kvalitetshynde i sort læder. Den smukke Bent Hansen læderhynde er en del af Basic serien, som består af ekslusive hynder i høj kvalitet.
læs mere..

 

Hynde til CH24, Y-stol – H.J. Wegner – bocom.dk
Specialsyet læderhynde til CH24, Y-stol af H.J. Wegner. 3 cm vendbar hynde Monteret med møbelskum Find de bedste priser på hynder til Wegner hos Mosebo
læs mere..

 

KAMPAGNEPRIS! Carl Hansen hynde til CH24 / Y-stolen i sort …
Original hynde til CH24 / Y-stolen produceret af Carl Hansen & søn. Hynden er i sort læder og passer perfekt til Y-stolen. Altid fri fragt ved køb online.
læs mere..

 

Carl Hansen CH24 Y-Stol Hynde Sort – Livingshop.dk
Carl Hansen CH24 Y-stol hynde i sort Loke læder. OBS – Forventet leveringstid: 2-3 uger. Super lækker og komfortabel Y-stol hynde. Hynden til Wegners Y-stol er vendbar og fremstillet af overfladebehandlet læder, som er nem at vedligeholde.
læs mere..

 

Hynder til Arne Jacobsen Syveren (3107 og 3207) i læder …
Sorte læderhynder til Arne Jacobsens populære og klassiske stol 3107 Syveren. Hynder gør siddeoplevelsen mere behagelig. Læder hynden er tilpasset stolen
læs mere..

 

« »