klassisk sofaKlassisk Sofa – Se vores udvalg af sofaer her!
Klassisk sofa for enhver smag Hos Jydsk Møbelværk og Ryesberg Møbelfabrik finder du et bredt udvalg af flotte designsofaer, udført i et klassisk og ikke mindst stringent design, der passer fantastisk ind i den skandinaviske indretning.
læs mere..

 

Klassiske sofaer – danbomoebler.dk
Smuk klassisk sofa fra O.P Møbler, som produceres som et moderne byggesystem. Dette gør at fleksibiliten er i top, uden at give afkald på kvalitet.
læs mere..

 

Klassisk sofa – Sofaer – København NV – EVERCLASSIC.COM
Superlækker 3 personers sofa fra Mogens Hansen- inspireret af Børge Mogensen. Enkel og stilfuld. Sort mønstret stof og træben. God stand. Jeg har to sofaer, prisen er pr stk.
læs mere..

 

Mogens Hansen MH212 en klassisk sofa med komfort og stil.
3-pers. sofa : 210 cm Målet var en let og moderne kasseformet model i sofa- og stolevarianter. I sin rene stil og med enkle linjer, indbyder modellen til leg med betræk i læder eller stof.
læs mere..

 

Klassiske sofaer – Klassiske sofaer i læder – Køb …
Klassiske lædersofaer har været kendte og eftertragtede i mange år. Du kan finde dem hos os i Læderland såvel som enkelte Lædersofaer og som Læderhjørnesofaer. Du kan finde dem hos os i Læderland såvel som enkelte Lædersofaer og som Læderhjørnesofaer.
læs mere..

 

Klassisk | DBA – billige og brugte sofaer
Sofa, stof, 3 pers. , Howard, 3 personers Howard sofa, Oxford. Oxford fra Mio Möbler er en klassisk pæn Howard sofa med karakteristiske svingben i eg, der slutter med messinghjul.
læs mere..

 

Design møbler | Sofaer
Elegant og klassisk sofa med utrolig god sidekomfort. Odense fås i mange størelser, med fuldtaftageligt betræk. Fås i mange farver og stoffer, også med læder. Website: … Odense fås i mange størelser, med fuldtaftageligt betræk.
læs mere..

 

Ny sofa? Moderne og klassiske sofaer til gode priser
Danbo Møbler har mange forskellige sofaer at vælge mellem. Køb din nye sofa online eller kom forbi en af vores afdelinger. Vi har sofaen til din stue!
læs mere..

 

Layzit 2½ pers. Sofa – 11549,25 DKK | TILBUD | IDEmøbler
Enkel og klassisk 2½-personers sofa. Den flotte Layzit-sofa er et perfekt eksempel på godt håndværk med et enkelt og klassisk udtryk. Med Layzit-sofaen får du et møbel, der passer til det klassiske hjem og til alle, der drømmer om en sofa i god kvalitet og stilrent design.
læs mere..

 

Klassiske sofaer – Køb klassisk sofa i topkvalitet og …
KLASSISK GÅR ALDRIG AF MODE. Ønsker du en sofa der holder og holder i kvalitet og design, så er en klassisk sofa fra Djurs Møbler lige noget for dig. Vi har et bredt udvalg af tremmesofaer, kassesofaer og london stuer. Fælles er at de alle kommer fra Skandinaviske leverandør, de flest er rent faktisk Danske.
læs mere..

 

Find Klassisk Sofa på DBA – køb og salg af nyt og brugt
Annoncer med Klassisk Sofa på DBA. Stort udvalg af Klassisk Sofa til billige priser. På DBA finder du altid et godt tilbud på både nye og brugte varer til salg
læs mere..

 

KLASSIK Moderne Møbelkunst | Klassik.dk – Nordens største …
Poul Kjærholms PK 22-lænestol. Lænestolen blev i 1957 tildelt Grand Prix-prisen ved Milano Triennalen, som er verdens førende designmusse. Stolen har derfor i mange år højstet ros og anerkendelse både herhjemme og i udlandet.
læs mere..

 

Klassisk Sofa – Sofaer – København Ø – EVERCLASSIC.COM
Hos EverClassic betyder det meget for os at alle varer er originale, ikke stjålne og i øvrigt opfylder de generelle krav til annoncering på sitet.
læs mere..

 

Fritz Hansen sofaer » Tidløs sofa til hjemmet » Livingshop.dk
Det betyder, at du med en Fritz Hansen sofa står med en eksklusiv sofa, som du vil få utroligt stor glæde af. Alle Fritz Hansen sofaerne er lavet i klassisk og ukompliceret design, og det er meget normalt, at en Fritz Hansen sofa kan holde en levealder. Alle Fritz Hansen sofaerne er af højeste kvalitet og leveres med minimum 5 års garanti. I udvalget af Fritz Hansen sofaer finder du både …
læs mere..

 

Klassisk sofa / sovesofa – Sofaer – Varde – EVERCLASSIC.COM
Klassisk sofa m. ben og ryg i egetræ. På ryg to fladjern i stål. Kender ikke arkitekt. Trænger til nyt betræk, men sæde er løs “madras” ovenpå bund.
læs mere..

 

« »