jetson stolJetson Møbler – Sammenlign priser hos PriceRunner
jetson 66 stol mi 466 Super flot Jetson 66, som er tegnet af den anerkendte Bruno Mathsson i 1965 og allerede der blev Jetson 66 stolen betegnet, som en lænestol til en ny tid. “For den kommende rumalder”, som han udtrykte det. 50 år senere er Jetson 66 en ægte designklassiker og mere populær end nogensinde!Lænestolen har drejefunktion og er forsynet med smart tilbagedrej mekanisme.
læs mere..

 

Jetson – lænestol – Bruno Mathsson – DUX Ulf Bolighus
Jetson lænestolen er designet af Bruno Mathsson i 1969. Jetson er et ikon inden for svensk møbeldesign. Fremstilles med skåleformet sæde og ergonomisk udformet ryg med nakkestøtte og med forkromet eller sortlakeret ramme, som har hukommelse, så stolen altid roterer tilbage til sin oprindelige position.
læs mere..

 

Jetson – Lænestole – Timm Møbler A/S
Jetson Classic lænestolen fra DUX er en svensk designklassiker designet af Bruno Mathsson. Med sit unikke design og skønne siddekomfort er Jetson idag mange menneskers favorit. Bruno Mathsson konstruerede i 1965 en lænestol “for den kommende rumalder”, som han udtrykte det – lænestolen Jetson repræsenterer en milepæl i Bruno Mathssons produktionsprogram.
læs mere..

 

Jetson Classic fra DUX – Køb den her
Jetson Classic lænestolen fra DUX er en svensk designklassiker designet af Bruno Mathsson i 1965. Stolen har et unikt design og fantastisk siddekomfort.
læs mere..

 

Bruno Mathsson – Jetson 66 stol – Thorsen Møbler
Jetson 66 er en stol med sæde af stålrør og bærende væv. Altid fri fragt hos Thorsen Møbler – Jyllands førende møbelhus.
læs mere..

 

Bruno Mathsson, Dux Jetson Swivel armchair, Stol – dba.dk
Bruno Mathsson, Dux Jetson Swivel armchair, Stol Bruno Mathsson, Jetson, stol grønt læder Få og små brugsspor. Jetson Swivel lænestolen fra DUX er en svensk designklassiker designet af Bruno Mathsson.
læs mere..

 

Jetson – Sort læder – Brdr. Friis Møbler
Stol med sæde af stålrør og bærende væv. Forkromet underdel af massivt specialstål. Stolen er drejbar og forsynet med returdrej. Gennemhæftet lang hynde i læder Elmosoft 99999 sort, med stopning med polyeter (CMHR).
læs mere..

 

Lænestole – Villumsens Bolighus
OM villumsens bolighus. 1. januar 2011 har 3. generation overtaget forretningen. Det er sønnen Morten Riis og hustru Lone Riis, der nu står med ansvaret for den traditionsrige forretning i Vemb.
læs mere..

 

Jetson 66 fra Bruno Mathsson – Køb den her!
Jetson 66 er en spændende stol fra Bruno Mathsson. Jetson har et flot og solidt understel i forkromet stål, der bærer sædet på en måde, så det synes at sæve af sig selv. Sædet har et afrundet organisk design, der kombineret med stellet giver Jetson 66 et futuristisk look.
læs mere..

 

Find Jetson på DBA – køb og salg af nyt og brugt
Bruno Mathsson, Dux Jetson Swivel armchair, Stol, Bruno Mathsson, Jetson, stol grønt læder Få og små brugsspor. Jetson Swivel lænestolen fra DUX er en svensk designklassiker designet af Bruno Mathsson.
læs mere..

 

Mi 466 Jetson 66 stol fra Bruno Mathsson – Flere varianter
Jetson 66 fra Bruno Mathsson blev konstruerede 1965. En lænestol til en ny tid – “for den kommende rumalder”, som han udtrykte det. Næsten 50 år senere er Jetson 66 en ægte designklassiker og mere populær end nogensinde tidligere.
læs mere..

 

Find Mathsson i Til boligen – Køb brugt på DBA
Bruno Mathsson, Dux Jetson Swivel armchair, Stol, Bruno Mathsson, Jetson, stol grønt læder Få og små brugsspor. Jetson Swivel lænestolen fra DUX er en svensk designklassiker designet af Bruno Mathsson.
læs mere..

 

Find Jetson Stol i Til boligen – Køb brugt på DBA
Bruno Mathsson, Jetson, Stol, Stolen er i brunt læder og med lærredssæde. Understel i forkromet stål med returdrej og nakkepude. Fremstillet for Dux.
læs mere..

 

Bruno Mathsson | Klassik.dk – Nordens største udvalg inden …
Bruno Mathsson Bruno Mathsson (1907-1988) Et møbel for livet. Det er, hvad du får, hvis du vælger at investere i et af Bruno Mathssons originale møbler. Du finder dem hos Klassik.
læs mere..

 

Dux | Møbler – nyt, brugt og leje på GulogGratis.dk
Dux – Pernilla Stol, Bruno Mathsson, Pæn og velholdt stol i lyst skind som dog desvæære er falmet af sollys. En ny indfarvning ville gøre underværker men er jo en skønssag. Stolen står på Nordfyn.
læs mere..

 

« »