italienske sofaerItalienske sofaer, sid med stil i din sofa – BoShop
Italienske sofaer, sid med stil i din sofa Hos Boshop finder du Danmarks største udvalg inden for lækre italiensk designede sofaer. De kan laves i mange forskellige størrelser og tilpasses præcis efter dine behov.
læs mere..

 

Vi forhandler Italienske sofaer i luksus kvalitet
Italienske sofaer har ry for at have en unik siddekomfort hvilket naturligvis også er gældende i en Max Divani sofa, de formår at skabe flot design samt unik siddekomfort. Vores italienske sofaer fås i både stof og læder, stoffet er italienske metervare og lædret er europæiske huder, de er særlig kendt for deres store udvalg af læder kvaliteter.
læs mere..

 

Italienske møbler er i høj kvalitet – BoShop
Italienske møbler i rødbrune farver ses her i en bolig. Det er Elena l-lædersofaen fra Kelvin Giormani, som du kan købe her hos BoShop. Det er Elena l-lædersofaen fra Kelvin Giormani, som du kan købe her hos BoShop.
læs mere..

 

Italienske, danske og svenske sofaer – espe-moebler.dk
Vores udvalg i sofaer er mangfoldigt, hver enkelt model er nøje udvalgt med tanke på komfort, levetid og muligheder. Alle modeller fremstilles efter kundens ønsker og kan leveres i et kæmpe udvalg af stoffer.
læs mere..

 

Designer sofaer | Flotte Italienske designer sofaer …
Her finder du de hotteste Italienske designer sofaer. Divani by ditre designer sofaerne fås væld af farver, materialer og størrelser. Køb ny designer sofa hos manilla-huset Egå.
læs mere..

 

Sofaer – Bolighuset.dk
Sofaer. Sofaen er et af de vigtigste møbler, vi har stående i vores stue. Den bliver brugt af hvert familiemedlem, gennemsnitligt fire timer om dagen og derfor er det en god ide at investere i en sofa af god kvalitet og med masser af komfort.
læs mere..

 

Lædersofa med god komfort til rimelige priser – xl-mobler.dk
Unikke Italienske lædersofaer til hverdag og fest. Vores flotte italienske lædersofaer kan fås flere farver og størrelser. Med deres unikke design, vil sofaerne tilføre elegance og stil til din stue.
læs mere..

 

Natuzzi Editionssofa. Lækker italiensk design og kvalitet
Tilbud, indretningstips og inspiration – tilmeld dig vores nyhedsbrev. Hold dig opdateret om vores nyeste tilbud på senge, sofaer og spiseborde, eller få inspiration til indretningen af dit hjem.
læs mere..

 

Italienske Sofaer | DBA – billige og brugte sofaer
Sofa, læder, 3 pers. , Ascot, Italienske Lædersofaer i virkelig lækker og gedigen kvalitet De er 210 cm lange og 88 cm dybde. Købt hos Ascot møbler til 20.000,- pr stk Sælges for 3.000,- pr stk. Bud modtages.
læs mere..

 

Sofaer : Campo&Co
Sofaer Klik her for at se alle modeller, konfigurationer og priser …
læs mere..

 

CASANOVA.DK — Sofa
Her er vi i den absolutte high-end inden for sofaer. Delphi er en minimalistisk drøm af en sofa med få, men utrolig smukke polstringsdetaljer. Svæver let på et stel af aluminium eller egetræ. Delphi er en minimalistisk drøm af en sofa med få, men utrolig smukke polstringsdetaljer.
læs mere..

 

Manillahuset – møbler til boligen – spiseborde, kurvestole …
Møbler til boligen Manillahuset har udvidet sortimentet og sælger nu udover rattanmøbler og kurvemøbler også et bredt udvalg af traditionelle møbler til boligen som lækre italienske sofaer, lænestole fra brunstad, spiseborde og sofaborde fra Haslev møbler samt mange andre spændende produkter.
læs mere..

 

Italiensk luksus – Habart – Max Divani – Italienske sofaer …
Italiensk luksus Max Divani Model Habart Terminal / Open end sofa Mål: 293×229 cm Krafitig handskeblødt læder Fås også i stof Vippe arm og justerbar nakke
læs mere..

 

Lædersofaer i høj kvalitet og stilfuldt design – stort …
BoShop sælger lædersofaer i høj kvalitet og eksklusivt design. Vi har et stort udvalg af sofaer fra vores nøje udvalgte leverandører og rådgiver dig gerne i valget af ny lædersofa.
læs mere..

 

House CPH
Vi har et stort udvalg af eksklusive modeller og materialer, som vi kan tilbyde, så de passer specifikt til din stil. Få en inspirerende oplevelse i vores store showroom i Hellerup eller i vores webshop.
læs mere..

 

« »