italienske møblerItalienske møbler er i høj kvalitet – BoShop
Italienske møbler er en sjælden vare i Danmark. Ofte er det de samme møbler der går igen, når man tager turen rundt til de forskellige møbelforhandlere. BoShop vil det anderledes… Ofte er det de samme møbler der går igen, når man tager turen rundt til de forskellige møbelforhandlere.
læs mere..

 

Magis – Italiensk design, flotte møbler – trendyliving.dk
Magis er førende inden for plastmøbler – velegnet som havemøbler såvel som spisetuemøbler. Det italienske firma MagisDesign har i mere end 35 år fremstillet kvalitetsmøbler, som altid lever op til prisen i både design samt funtionalitet.
læs mere..

 

Minotti SpA – Italienske møbler – House CPH – www.house-cph.dk
Minotti blev etableret for over 60 år siden i slutningen af anden verdenskrig. Minotti var engang et lille håndværksværksted. Under ledelse af indledende grundlægger, Alberto.
læs mere..

 

Italienske Stilmøbler – lobo-clencox.dk
Italienske stilmøbler Igennem mange år har LOBO Møbler været en fast leverandør af italienske stilmøbler i høj kvalitet. Vi er leveringsdygtige i næsten alt indenfor genren. I menupunkterne til venstre kan du se et udvalg af de møbler vi forhandler. Eller du kan gå til forsiden og se katalogerne igennem.
læs mere..

 

Natuzzi Editionssofa. Lækker italiensk design og kvalitet
Som abonnent på Møblérs nyhedsbrev får du altid besked om udsalg og gode tilbud på vores mange møbler, ligesom vi ligeledes deler ud af vores store erfaring og viden inden for indretning og tidens trends.
læs mere..

 

Italienske Badmøbler | Møbler til badeværelset Århus …
Hos Århus Bad & Fliser finder du et nøje udvalg af flotte produkter til dit badeværelse. Vi finder vores inspiration på bad- og boligmesser i udlandet, og synes det er spændende at at vise vores kunder et udvalg, der adskiller sig vi andre bad- og fliseforhandlere.
læs mere..

 

Natuzzi – italiensk møbeldesign i Danark WWW.ITALY.DK
Tidligere er de italienske møbler udelukkende blevet solgt gennem andre møbelforretninger og mærker. Men i 2002 besluttede man i det italienske hovedkontor at markedsføre Natuzzi som et globalt varemærke og dermed synliggøre, at Natuzzi er mere end en producent af sofaer.
læs mere..

 

Italienske sofaer, sid med stil i din sofa – BoShop
Den italienske sofa Merano er en sofa med stil, som du kan købe her hos BoShop. På billedet henledes man til at tænke på de maritime italienske kystbyer, hvor luksuriøse hjem ligger tæt ved vandet.
læs mere..

 

Italien Lifestyle – stor serien af anderledes italienske …
Der findes et bredt udvalg af spændende møbler der alle er meget pænt udført i kirsebær. Møblerne bejdset og patineret eller lakeret og patineret. Inspirationen stammer fra fransk apoteksinventar omkring år 1930. Stilen er pæn og hyggelig, men bestemt også brugbar i både stue, køkken / all-rum, ect.
læs mere..

 

Vi forhandler Italienske sofaer i luksus kvalitet
Vores italienske sofaer fås i både stof og læder, stoffet er italienske metervare og lædret er europæiske huder, de er særlig kendt for deres store udvalg af læder kvaliteter. Ønsker du en rigtig italiensk sofa så kig forbi butikken og se vores store udvalg.
læs mere..

 

Italiensk design for viderekomne – bolius.dk
Italiensk design for viderekomne. Annika Semler har en særlig passion for italiensk design. I en gammel villa har hun indrettet sig med et originalt og personligt miks af moderne, italienske møbler, fine arvestykker og sjove loppefund.
læs mere..

 

Køb italienske møbler online: Kontormøbler og design …
Stort udvalg af italienske designmøbler fra Mercanti: de bedste italienske brands, luksusmøbler til gode priser – levering i Danmark, Skandinavien og hele verden.
læs mere..

 

Luksus havemøbler fra italienske NARDI
havemøbler.dk har fået designmøbler fra italienske NARDI. Vi taler om møbler i en høj kvalitet. Det meste er lavet i resin, der er en hårdfør plast type, der er bestandigt overfor sol og vejr.
læs mere..

 

Møblér – Alt indenfor møbler og boligindretning
Hos Møblér finder du alt indenfor møbler og tilbehør til din bolig. Gå på opdagelse i vores store udvalg, få inspiration eller besøg din lokale Møblér.
læs mere..

 

Møblér med Kumo Holstebro | 100% prismatch!
Kumo er din lokale Møblér butik i Holstebro Hos os finder du alt indenfor møbler og tilbehør til din bolig – Rente- og gebyrfri finansiering.
læs mere..

 

« »