italiensk design sofaItalienske sofaer, sid med stil i din sofa – BoShop
Italienske sofaer, sid med stil i din sofa Hos Boshop finder du Danmarks største udvalg inden for lækre italiensk designede sofaer. De kan laves i mange forskellige størrelser og tilpasses præcis efter dine behov.
læs mere..

 

Italienske møbler er i høj kvalitet – BoShop
“Med en italiensk design-sofa, får du et møbel, der er lidt udover det sædvanlige. Italiensk design er kendt for sin høje kvalitet og fokus på en komplet æstetisk oplevelse” Italiensk design er kendt for sin høje kvalitet og fokus på en komplet æstetisk oplevelse”
læs mere..

 

Natuzzi Editionssofa. Lækker italiensk design og kvalitet
Natuzzi Editions blander omhyggeligt sofa design med finere italiensk dygtighed inden for læderhåndværk og tilbyder en stil til enhver smag. Se udvalget her
læs mere..

 

Italiensk design – Sofaer – Søborg – EVERCLASSIC.COM
EVERCLASSIC.COM er en online handelsp lads hvor du kan købe og sælge møbler, brugskunst og design.
læs mere..

 

Find Italiensk Design i Sofaer og sofagrupper – Sofa – Køb …
Sofa, alcantara, 3 pers. , Ligne Roset italiensk, To dejlige design sofaer med alcantara beklædning. Kan nemt vaskes med våd klud eller i vaskemaskine.
læs mere..

 

Designer sofaer | Flotte Italienske designer sofaer …
Her finder du de hotteste Italienske designer sofaer. Divani by ditre designer sofaerne fås væld af farver, materialer og størrelser. Køb ny designer sofa hos manilla-huset Egå.
læs mere..

 

Sofaer – Bolighuset.dk
Vi har sofaer i dansk, norsk eller italiensk design, som alle giver dig den bedste kvalitet, hvad enten du ønsker en sofa i læder eller tekstil. Flere af vores modeller har et tidløst design, som vil passe ind i enhver stue, men ønsker du en sofa med mange muligheder så overvej en sofa fra Stressless, som tilbyder dig sofaer i mange størrelser og skønne farver. Stressless Sofa med …
læs mere..

 

Find Italiensk Sofa i Til boligen – Køb brugt på DBA
Sofa, læder, 3 pers. , Italiensk design, Luksus lædersofa i superstand Chokoladebrun farve med hvid søm Alle pudderne er helt faste og intakte og skinnet har ingen ridser eller hakker 2-3 per. sofa – Pris: 4.300,- kr eller dit gode bud ?
læs mere..

 

LERCHE design – ZANOTTA
LERCHE design er stolte af at kunne præsentere møbler fra italienske møbelfirma Zanotta i vores showroom. Zanotta er indbegrebet af italiensk design i særklasse, og vi har håndplukket et bredt udvalg af Zanottas møbeldesign, som du kan se og prøve i vores omgivelser.
læs mere..

 

CASANOVA.DK — Sofa
Swell er en minimalistisk sofa med et legende udtryk, som bare indbyder til, at man sætter sig godt til rette. Navnet Swell refererer til brød, der hæver i ovnen og vokser ud af formen. Referencen viser sig i form af en robust, polstret ryg og store, svulstige armlæn.
læs mere..

 

Sofa » Stort udvalg af designer sofaer her » Livingshop.dk
Sofaer. En sofa er stuens samlingspunkt, og den skal derfor både være slidstærk, hyggelig og smuk at se på. Hos Livingshop har vi et udvalg af sofaer, som alle er i super høj kvalitet, har gennemførte designs og en tidløs skønhed, der vil pynte i enhver boligindretning.
læs mere..

 

« »