innovation sovesofa rødInnovation Living | Hermod | Rød sovesofa | Fri fragt
Denne Hermod sovesofa i rød fra Innovation Living kombinerer klassisk stil med en praktisk soveløsning. Ryglænet er enkelt at bøje, så du hurtigt kan skabe en seng. Ønsker du en sofa, kan du nemt og hurtigt rette ryglænet op igen. Takket være de smarte sider ligner denne sovesofa endnu mere en sofa, når ryglænet er oprejst.
læs mere..

 

Innovation Living | Hermod | Grå sovesofa | Fri fragt
Denne Hermod-sovesofa i grå fra Innovation Living kombinerer klassisk stil med en praktisk soveløsning. Ryglænet er enkelt at bøje, så du hurtigt kan skabe en seng. Ønsker du en sofa, kan du nemt og hurtigt rette ryglænet op igen.
læs mere..

 

Sovesofa | Se vores store udvalg af sovesofaer – Bedre Nætter
En sovesofa giver dig masser af muligheder, og imens er det op til dig at beslutte, hvordan du vil bruge din sovesofa, og så lover vi at levere dig et langtidsholdbart møbel af exceptionel høj kvalitet. Bedre Nætter er et onlinebaseret firma, og derfor kan vi tilbyde de eksklusive sovesofaer fra Innovation til Danmarks bedste pris. Og det er vi stolte af.
læs mere..

 

Sovesofa Tilbud – Se 10 af de bedste sovesofa tilbud lige …
10 af de bedste sovesofa tilbud lige nu. Unfurl (Innovation) Unfurl er en meget populær sovesofa fra den danske producent Innovation. Når den er udslået, måler sovesofaen 120 x 200 cm.
læs mere..

 

Find Innovation i Sovesofaer – Køb brugt på DBA
Sovesofa, Innovation, b: 140 l: 200, Sovesofa med rigtig god liggekomfort sælges. Sofaen har kun været benyttet i gæsteværelse, og har derfor næsten ikke været brugt. Den er i rigtig fin stand. Nypris 6000 kr.
læs mere..

 

Innovation | Unfurl sovesofa | Gul | Fri fragt
Unfurl sovesofa i gul fra Innovation Living er monteret med 10 cm posefjedre i sæde og ryg. Denne sovesofa har to indstillinger i ryggen, så du kan sidde i to forskellige positioner. Denne sovesofa har to indstillinger i ryggen, så du kan sidde i to forskellige positioner.
læs mere..

 

Fuji Innovation sovesofa i blå med gratis levering i hele …
Smart sovesofa fra Innovation med 3-positions click-mekanisme til ungdomsværelset. Fås i mange farver/mønstre og med masser af tilbehør – f.eks. sengetøjsmagasin, stelbetræk og forskellige armpøller.
læs mere..

 

Find Innovation Sly i Sovesofaer – Køb brugt på DBA
Sovesofa, Innovation, b: 200 l: 95 h: 68, Sly sovesofa i stilrent design i sort alcantara lignende stof, som er slidstærkt og nemt at holde. Sidde og liggekonfort er “pocket spring” posefjedre. Inkl. opbevaringsmagasin til dyne og pude mv. Udslået mål: 140×200 cm I god stand.
læs mere..

 

Innovation Living Sovesofa? – Flotte sovesofaer til gode …
Denne sovesofa fremstår unik og elegant. Innovation Living har gjort meget ud af at holde denne model så klassisk, som overhovedet muligt. Trods det klassiske og æstetiske design, så er der ikke sparet på detaljerne, og du kan være helt sikker på, at kvaliteten af materialerne heller ikke er til at tage fejl af.
læs mere..

 

Innovation Living | Køb Innovation sovesofa og møbler til …
Udover det funktionelle i en sovesofa, er en Innovation sofa designet med så stor finesse, at den er med til at give et stilfuldt look i enhvert rum. Suppler eventuelt med en smuk Innovation stol eller et bord, der med sit lette udtryk nemt kan flyttes rundt.
læs mere..

 

INNOVATION BALDER sovesofa 140x200cm. – nicehome.dk
Balder stellet er en nyhed fra Innovation i år! Designet ligger stor vægt på det lyse nordiske look med egetræ.
læs mere..

 

Innovation Sovesofa ⇒ Se de bedste Innovation sovesofaer her
Innovation Living laver nogle af de flotteste og mest komfortable sovesofaer! Her på siden giver vi dig til den bedste pris på en Innovation sovesofa.
læs mere..

 

Sovesofa Tilbud – Priser fra 2.099 kr. – Se de bedste …
Denne sovesofa fra Innovation er fremstillet i en granit-grå farve, som giver den et meget klassisk design. Sofaen hviler på sorte stål-ben og måler 140×200 cm., når den er slået ud i soveposition.
læs mere..

 

Find Sovesofa Rød på DBA – køb og salg af nyt og brugt
Futon, Innovation, b: 140 l: 200 h: 42, Flot og velholdt rød Futon sovesofa fra Innovation, med indbygget magasin til sengetøj. Perfekt som gæsteseng da den er nem at slå ud og ikke fylder meget i det daglige.
læs mere..

 

Sovesofa i læder → De flotteste sovesofaer i læder samlet …
Modellen er fra Innovation, hvorfor du kan være sikker på at få en sovesofa af meget høj kvalitet. Den er meget fleksibel, og den er nemt at justere og regulere, alt efter dine behov. Den måler 80 cm x 200 cm.
læs mere..

 

« »