hynde y stolHynde til Y-stol CH24 af Hans J. Wegner i sort – DesignGaragen
Sort læderhynde til Hans J. Wegners CH24 Y-stol som gør siddeoplevelsen mere behagelig og samtidig beskytter papirflettet på stolen. Læderhynden er tilpasset stolen og er lavet så den kan vendes og bruges på begge sider.
læs mere..

 

Hynde til CH24 Y-stol – Køb læderhynder til CH24 Y-stol her
Vi forhandler læderhynder til CH24 Y-stolen i høj kvalitet! Hos furnto finder du et bredt udvalg af læderhynder i stilrene design til CH24 Y-stolen.
læs mere..

 

Hynde til Y-stol CH24 af Hans J. Wegner … – designgaragen.dk
Brun læderhynde til Hans J. Wegners CH24 Y-stol som gør siddeoplevelsen mere behagelig og samtidig beskytter papirflettet på stolen. Læderhynden er tilpasset stolen og er lavet så den kan vendes og bruges på begge sider.ørkere.
læs mere..

 

Hynde til Hans J. Wegner Y-stol CH24 med stof Tinta fra …
Vendbar sædehynde til Hans J. Wegner Y-stol CH24. Hynden er syet med rundinger i hjørnerne så den passer til stolens form. Samlet tykkelse er 3 cm.
læs mere..

 

Y-stol (CH24) – Basic Sort – maloudesign.dk
Vores basic hynde til Y-stolen i læder er af læder i høj kvalitet.
læs mere..

 

Hynder til Hans J. Wegner – Y-stol (CH24) i cognac læder …
Cognac læderhynde til Hans J. Wegners CH24 Y-stol som gør siddeoplevelsen mere behagelig og samtidig beskytter papirflettet på stolen. Læderhynden er tilpasset stolen og er lavet så den kan vendes og bruges på begge sider.
læs mere..

 

Hynde til Hans J. Wegner Y-stol CH24 med i Elmo Baltique Læder
Vendbar sædehynde til Hans J. Wegner Y-stol CH24 med Elmo Baltique Læder. Hynden er syet med rundinger i hjørnerne så den passer til stolens form.
læs mere..

 

Y stol hynde, Hynder til Wegner Y-stole – vester-moebler.dk
Bent Hansen. Type. hynde. Materiale. Læder hynde til Y-stol fås i 3 farver, Sort, Cognac eller Brandy. OBS. COGNAC ER I REST ORDRE
læs mere..

 

Hynder til Y stolen. Husk vi sender Gratis prøver. Dansk …
Hynder til Y-stole sys specielt til dig på vor egen systue. Hynder til Y-stole producerer vi i 6 forskellige Applaus stoffarver. Husk vi sender Gratis prøver.
læs mere..

 

Basic Læderhynde til Y stolen – Bent Hansen
Bent Hansen Basic Læderhynde til CH24, Y-stolen. Lækker kvalitetshynde i sort læder. Den smukke Bent Hansen læderhynde er en del af Basic serien, som består af ekslusive hynder i høj kvalitet.
læs mere..

 

Y-stolen af Hans J. Wegner – Carl Hansen & Søn – CH24
Y-stolen er en af de danske designklassikere med et internationalt ry. Stolen har en flot form med et flettet sæde – se den her og få den frit leveret i hele Danmark.
læs mere..

 

Bestil dansk produceret hynder til designer stole og sofaer
Produkter. Hynder til stole. Hynder til Hans J. Wegner CH24 Y-stol. Hynder i LÆDER til CH24 / Y-stol; Hynde i STOF til CH24 / Y-stol-Hynder til Hans J. Wegner CH23
læs mere..

 

Hynde til Hans J. Wegner Y-stol CH24 med Semi Anilin Læder
Hynde til Hans J. Wegner Y-stol CH24 i Semi Anilin Læder. Vendbar sædehynde til Hans J. Wegner Y-stol CH24 i Semi Anilin Læder. Hynden er syet med rundinger i hjørnerne så den passer til stolens form.
læs mere..

 

Læderhynder og hyndesæt – få den læderhynde du mangler
Læderhynder og hyndesæt til møbelklassikere og moderne stole. Mangler du en sandfarvet læderhynde til din 7’er stol, sorte læderhynder til dine CH 37 Wegner stole, nogle stærke røde læderhynder til den klassiske ‘Myren’ fra Arne Jacobsen, eller måske et hyndesæt med hvide hynder til din Starck stole kan du finde dem her hos os.
læs mere..

 

Find Hynder Til Y Stol på DBA – køb og salg af nyt og brugt
Kinastol, Stol, Hans J. Wegner, Hans J. wegner Kinastol i sort egetræ. Hynde udført i cognac læder. Stolen fremstår i rigtig god stand 2 stk. haves, prisen er anført pr. stk. Nypris 45.000 Kan leveres i hele landet.
læs mere..

 

« »