hvidt sofabord med stålbenKonzit sofabord – Køb et hvidt sofabord med stålben
Hvidt sofabord med stålben i fin kvalitet. Bordet er lavet i en mathvid oval bordplade med stel i forkromet metal. Dette ovale sofabord passer perfekt til en chaiselong sofa, som du f.eks. kan se på et af billederne.
læs mere..

 

Sofaborde | Bl.a. Rundt Sofabord i Træ Med Opbevaring …
Her betales kun hvad varen koster – ikke noget med kunstigt høje priser, for herefter at kunne lave udsalg, rabatter eller bonus fis. Kort sagt møbler til faste lave netpriser. I valget af sofabord spiller behovet den væsentligste rolle.
læs mere..

 

Sofaborde | Køb nyt sofabord online – My Home Møbler
Sofaborde . Hygge i sofaen med en god film, kræver et sofabord til opbevaring af enten fødder, slik eller en god kop kaffe. Til hver sofa hører sig et sofabord til.
læs mere..

 

Sofaborde | Altid billige online priser på Shopalike.dk
Til familierne: et sofabord med en kant kan være en god idé, hvis der er børn eller klodsede personer i familien. Hvis der spildes, bliver det på bordet! Hvis der spildes, bliver det på bordet! Ikke alle materialer er lige lette at holde.
læs mere..

 

Hvidt sæbebehandlet egetræs sofabord med stålben – dba.dk
Sofabord, egetræ, b: 81 l: 140 h: 50 Hvidt sæbebehandlet egetræs sofabord med stålben. Højde: 50 cm Bredde: 81 cm Længde: 140 cm. Har været brugt 1 år og har efterfølgende stået til opbevaring.
læs mere..

 

Sofaborde – Køb et nyt og flot sofabord til din stue her
Køb for eksempel vores sofabord med hylde, hvor du let kan opbevare fjernbetjening, mobil oplader, magasiner, kryds og tværs, garn og lignende. Ellers tilbyder Møblér dig også sofabord med skuffe. Her kan du igen opbevare diverse småting i bordet. Med et sofabord med opbevaring eller et sofabord med skuffe har du alle tingene let tilgængelige og gemt af vejen.
læs mere..

 

Sofabord – Se vores store udvalg af sofaborde online på …
Sofaborde for enhver smag. Se vores store udvalg online og find det sofabord, der passer til din stue. Bestil nu med hurtig levering og 30 dages returret.
læs mere..

 

Stue | JYSK
Mangler du idéer til et nyt sofabord? Sofabordet er en vigtig del af stuen. Det er der, vi spiser pizza fredag aften og smider benene op efter en lang dag. Men hvilket sofabord skal du vælge? Læs videre her og bliv godt klædt på til at vælge nyt sofabord.
læs mere..

 

« »