hvidt sofabord med skuffe9 sofaborde med skuffer i smart design – find inspiration her
Karup Bass – hvidt sofabord med skuffe og hylde Det flotte hvide Karup Bass sofabord har en enkelt skuffe og et større åbent rum, der kan bruges til opbevaring af et par kasser eller en kurv med dine hobbyartikler.
læs mere..

 

Sofabord med hylde – 15 smarte borde med opbevaringsplads
Karup Bass – hvidt sofabord med hylde og skuffe Karup Bass er et flot hvidt sofabord, der både har stor hylde og en mindre skuffe. Sofabordet er således det perfekte valg for dig der både ønsker åben og lukket opbevaring i stuen, samtidig med at bordet i sig selv ser godt ud.
læs mere..

 

Sofaborde | Bl.a. Rundt Sofabord i Træ Med Opbevaring …
Her betales kun hvad varen koster – ikke noget med kunstigt høje priser, for herefter at kunne lave udsalg, rabatter eller bonus fis. Kort sagt møbler til faste lave netpriser. I valget af sofabord spiller behovet den væsentligste rolle.
læs mere..

 

Angel sofabord – mobellageret.dk
Hvidt sofabord med skuffe Læg fjernbetjeninger oa. væk
læs mere..

 

Sofabord – Se vores store udvalg af sofaborde online på …
Sofaborde for enhver smag. Se vores store udvalg online og find det sofabord, der passer til din stue. Bestil nu med hurtig levering og 30 dages returret.
læs mere..

 

Napoli sofabord med 1 skuffe og 1 hylde hvid/eg. – ebuy24.dk
Sofabordet fra vores Napoli serie er af en moderne serie med udskårede fronter, runde ben og trendy materiale sammensætning. Bordet er danskproduceret og har 1 hylde og 1 skuffe.
læs mere..

 

Sofaborde | Find dit nye sofabord online her – NiceHome
Find dit sofabord hos Nice Home. Hos Nice Home har vi et kæmpe udvalg af sofaborde i mange forskellige materialer, som omfatter træ, plast, glasfiber samt glas.
læs mere..

 

Sofaborde | Køb nyt sofabord online – My Home Møbler
Sofaborde . Hygge i sofaen med en god film, kræver et sofabord til opbevaring af enten fødder, slik eller en god kop kaffe. Til hver sofa hører sig et sofabord til.
læs mere..

 

« »