hvidt rundt sofabordHvid | DBA – brugte sofaborde/borde
Sofabord, KAN LEVERES , teaktræ, Sjældent rundt sofabord i massivt teaktræ, designet af Peter Hvidt og Orla Mølgaard og produceret af France og Søn i starten af 1960’erne. Samme snedkermester producerede også møbler for Finn Juhl og Ole Wanscher. Dette er versionen uden magasinhylde og det måler 99 cm i diameter. Højden er ca 45 cm.Klik evt på SE FORHANDLERENS PROFIL, som står ved …
læs mere..

 

Sofaborde | Bl.a. Rundt Sofabord i Træ Med Opbevaring …
Køb nyt sofabord Sofaborde til rigtig gode priser hos Møbellageret. Vi har sofaborde i alle mulige designs, farver og materialer. Vi har alt fra de helt billige sofaborde til de lidt dyrere. Hos os kan du købe nyt bord uden at betale overpris. Her betales kun hvad varen koster – ikke noget med kunstigt høje priser, for herefter at kunne lave udsalg, rabatter eller bonus fis.
læs mere..

 

Sofaborde – Find dit sofabord i alle størrelser og former
Uanset hvilken stil du har indrettet din stue i, har vi et sofabord som kan bidrage til din linje. Vi har sofaborde i træ til både den romantiske, minimalistiske og robuste trend, alle nøje udvalgte med henblik på god kvalitet til gode priser, så du kan få billige sofaborde til din smag.
læs mere..

 

Abin sofabord – hvid/natur træ, rundt (Ø:90) – BLACK …
Rundt sofabord med hvid topplade og ben i ubehandlet eg.Pænt udført sofabord i en god størrelse til feks en chaiselong sofa eller i en hyggekrog.
læs mere..

 

Sofaborde i høj kvalitet – Fast lavpris og hurtig levering …
Når du skal vælge sofabord, skal du i første omgang tænke praktisk. Er der små børn i hjemmet, bør sofabordet have fire ben for at stå mere solidt, og det bør være nemt at rengøre. Spiser du ofte din mad foran fjernsynet, bør du overveje at vælge et sofabord af en vis størrelse og måske et, der ikke er alt for sart. Tænk desuden over, om det skal bruges til opbevaring, eller om det primært er det designmæssige udtryk, der har betydning.
læs mere..

 

Find Rundt Hvid i Sofaborde og andre borde – Sofabord …
Sofabord, KAN LEVERES , teaktræ, Sjældent rundt sofabord i massivt teaktræ, designet af Peter Hvidt og Orla Mølgaard og produceret af France og Søn i starten af 1960’erne.
læs mere..

 

Sofaborde | Køb nyt sofabord online – My Home Møbler
Her finder du sofaborde til gode priser. Firkantet, ovalt eller rundt sofabord? Køb billigt sofabord i flot design online hos My Home.
læs mere..

 

Sofaborde | Altid billige online priser på Shopalike.dk
Har du det med at flytte rundt på møblerne i stuen? Så er det måske værd at gå efter et sofabord, der ikke vejer for meget, så det let kan flyttes rundt efter behov. Så er det måske værd at gå efter et sofabord, der ikke vejer for meget, så det let kan flyttes rundt efter behov.
læs mere..

 

Sofaborde hos BoShop – Find dit sofabord i vores store udvalg
Her kan formen på sofabordet også have en stor betydning, et sofabord der for eksempel er rundt i sin form er oftest lettere at komme rundt om og forbi end et rektangulært eller firkantet sofabord.
læs mere..

 

Sofabord til stuen – Stort udvalg af flotte designs hos …
Find dit nye flotte sofabord til gode priser blandt det store udvalg hos ILVA online. Vælg mellem sofaborde i et væld af forskellige designs lige her. Vælg mellem sofaborde i et væld af forskellige designs lige her.
læs mere..

 

Bord Rundt | DBA – brugte sofaborde/borde
Sofabord, Retro, teaktræ, b: 62 h: 50, Flot velholdt rundt unikt retro sofabord i massiv teaktræ sælges. Højde 50 cm, diameter 62 cm, bordplade – 2 cm tykt. Bordet kan klappes sammen. Skal afhentes i Århus.
læs mere..

 

Rundt sofabord | Kæmpe udvalg af runde sofaborde | Fri fragt
Rundt sofabord. Er du på udkig efter et flot, rundt sofabord, så lad dig, inspirere af vores store udvalg. I de fleste stuer står der et sofabord, fordi det er praktisk og for de fleste helt uundværligt.
læs mere..

 

Sofaborde i top Kvalitet – Gratis Fragt! – Interiørbutikken.dk
Der er svenske stil over dette smukke hvide sofabord, som er med til at give bordet et unikt look. Flot sodabord i svenskstil med en flot bordplade i røget egetræ. Masser af plads til opbevaring i de 2 skuffer.
læs mere..

 

Find Rundt Sofabord på DBA – køb og salg af nyt og brugt
Sofabord, Træ , fyrretræ, b: 60 h: 48, SOFABORD rundt Smart og robust pænt Bordplade hvidt MDF sprøjelarkeret ,ben i lyst massiv ask med hvide ender.
læs mere..

 

Find Rundt Bord på DBA – køb og salg af nyt og brugt
Sidebord, RUNDT HVIDT BORD, i fin stand med metalstel og håndtag. Bordplade er lakeret træ. Måler 45 cm i højden + 20 cm håndtag. Bordet er 42 cm i diameter. Kan sendes for +40 kr Bordplade er lakeret træ.
læs mere..

 

« »