hvid sovesofa ikeaFind Hvid i Sovesofaer – Sovesofa – Køb brugt på DBA
Sovesofa, Ikea sovesofa Hagalund, børneseng, pigeværelse, b: 150 l: 220 h: 70, Sovesofa,IKEA, Hagalund hvidt, b: 150 l: 220 h: 70. Perfekt til teenagerværelse som junior seng el. børneseng. I god stand og fra røgfrit hjem. Kun lidt brugspor som skal vaskes af, på en af siderne, som vist på billede her.
læs mere..

 

Find Hvid Sovesofa Ikea på DBA – køb og salg af nyt og brugt
Annoncer med Hvid Sovesofa Ikea på DBA. Stort udvalg af Hvid Sovesofa Ikea til billige priser. På DBA finder du altid et godt tilbud på både nye og brugte varer til salg
læs mere..

 

Sovesofa, Ektorp – dba.dk – Køb og Salg af Nyt og Brugt
Sovesofa, Ektorp Hent i dag til 500 kr. Sovesofa fra Ikea mærke Ektorp sælges Rigtig pæn og velholdt Kun enkelte mindre pletter nederst foran ved armlæn Læs yderligere om sofaen samt alle mål under billeder
læs mere..

 

Find Ikea i Sovesofaer – Køb brugt på DBA
Sovesofa, Ikea, Sovesofa Sofa er fra Ikea Praktisk og nemt Ok stand, vi har købt den ny 2,5 år siden, Vi har ingen kæledyr og et røgfrit hus. De få gange vi sov på den, har vi altid brugt lagner.
læs mere..

 

Sovesofa – xl-mobler.dk
Stabil sovesofa med plads til 3-personer, som nemt kan slaves om til en praktisk seng, ved at vippe ryggen bagover. grå stof betræk i grå/blå nuancer, med ben krommetal. Målindhold: 123×196 cm….
læs mere..

 

Find Hvid i Sovesofaer – Køb brugt på DBA
Sovesofa, I HEMNES SOVESOFA, b: 86 l: 211 h: 87, Hvid ikea hemnes seng, med 3 opbevaringsskuffer. Der medfølger 2 madrasser og sengen er i pæn stand. Der medfølger 2 madrasser og sengen er i pæn stand.
læs mere..

 

Sovesofaer | Tilbud på Sovesofaer Med Chaiselong & Opbevaring
Den klasiske sovesofa er sofaen hvor ryggen kan slås ned så der herved kommer en soveplads. Et meget populært alternativ er sovesofaen med chaiselong. udover at give en større sovesplads (som en halvandenmand seng) så giver denne en god opbevaringsmulighed i chaiselongen.
læs mere..

 

Sofa fra ILVA – Stort udvalg af lækre sofaer online | ILVA.dk
Sofaer Find din nye sofa, der kan tilpasses alle boligforhold. Stedet, hvor du leger med børnene og læser en god bog. Hvor du smider stængerne i vejret og puster ud oven på en hård dag på jobbet.
læs mere..

 

« »