hovden sovesofa prisSovesofa | HOVDEN
Sovesofa fra Hovden i flot design, med god sove og siddekomfort. Bed-inside 2,5 pers. sovesofa. Indbygget separat madras, hvor du nemt kan slå madrassen sammen med dyner og det hele. Pris eksempel: 2,5 personers sofa. Sovemål str. 140×200. stof pris gr. 1. inkl. bonell-fjedremadras Før 16.798,-Tilbud fra 12.999,-Sammensæt din egen sovesofa.
læs mere..

 

Hovden sovesofa – sengekompagniet.dk
En sovesofa skal stadig være i god kvalitet. Når du skal finde en god sovesofa, er det vigtigt at kigge på både kvalitet og komfort. Selvom det skal være praktisk, er det vigtigt at nattesøvnen stadig ikke bliver forstyret. Vi fører et stort udvalg af sovesofaer, der rammer de fleste behov.
læs mere..

 

SOVESOFA – comfortbeds.dk
sovesofa Det lader til at JavaScript er deaktiveret i din browser. Du skal have JavaScript slået til i din browser for at kunne bruge alle funktionerne på dette website.
læs mere..

 

Sovesofa? Stort udvalg af flotte & praktiske sovesofaer
Er du på udkig efter en komfortabel og stilfuld sovesofa? Hos Time2Sleep fører vi sovesofaer fra 3 forskellige leverandører, hhv. Hestbæk, Hovden og Innovation. Alle mærker dækker over et bredt udvalg af modeller. I butikken er de mest solgte modeller udstillet, så man kan danne sig et fornuftigt billede af funktion og kvalitet.
læs mere..

 

Bedst i Test sovesofa – Find de bedste sovesofaer til …
En sovesofa test handler i høj grad om at finde ud af, hvilke sovesofaer som besidder en høj kvalitet, god komfort, flot design og ikke mindst en fair pris. Læs vores sovesofa test og find ud af, hvilke sovesofaer som er bedst at købe ift. komfort, design og pris.
læs mere..

 

Find Sofa i Sovesofaer – Sovesofa – Køb brugt på DBA
Sovesofa, Uldum, JYSK, Høj seng, Uldum fra JYSK, sælges pga flytning. Den har to små skader i lamineringen, derfor den lave pris på 1000 kr. 😉 Nypris i Jysk, 4695 kr. Den er perfekt til f.eks. børneværelset, da den indeholder ialt 6 skuffer, et højt skab med bøjlestang, samt skrivebord og magnettavle. Giver masser af plads på gulvet til leg.
læs mere..

 

Sovesofa test 2018 – Her er de bedste sovesofaer på markedet
Sovesofaen er med sin multifunktionalitet kommet for at blive, men det kan være en svær affære at finde den rette af slagsen til hjemmet. Der findes heldigvis mange forskellige sovesofaer på markedet, så du kan vælge netop den sovesofa, der passer til din situation.
læs mere..

 

Sovesofaer i Skærbæk nær Ribe, Tønder & Løgumkloster | Se …
Moderne sovesofa til det mindre rum, i elegant design. Sovesofaen er praktisk og pladsbesparende og monteret med slidstærkt mørk gråt møbelstof. Mål: 190 x 122 cm. Sovesofaen er praktisk og pladsbesparende og monteret med slidstærkt mørk gråt møbelstof.
læs mere..

 

Sovesofa – Stort udvalg af skønne sovesofaer billigt …
Hovden og Hjk er de mere klassike modeller med træ gavle og London look. Sovesofaer Sorter efter: Position Navn Pris
læs mere..

 

Sovesofa | Se vores store udvalg af sovesofaer – Bedre Nætter
En sovesofa er først og fremmest en fremragende måde at udnytte pladsen på. Møblet er funktionelt, idet du får både sofa og seng i én og samme løsning. Hvis kvaliteten af håndværket er godt, kan en sovesofa sagtens vise sig at være et fortrinligt køb.
læs mere..

 

HJEMME HOS Zebra Møbler Sovesofaer – Soveværelse
Filtrér efter. Pris. 0,00 kr – 9.999,99 kr 11 varer; 10.000,00 kr og derover 1 vare
læs mere..

 

Sovesofa – Vi forhandler 2 og 3 personers sovesofaer i …
Find din nye sovesofa her! Hos Futon House forhandler vi sovesofaer i smarte og komfortable design. Vi har bl.a. 2 og 3 personers sovesofaer med armlæn i lakeret eg – Fri fragt!
læs mere..

 

Sovesofa, Lycksele – dba.dk – Køb og Salg af Nyt og Brugt
Sovesofa, Lycksele, Flot guld betræk til lycksele sofa- aldrig brugt. Ny pris 600kr nu 200kr Ny pris 600kr nu 200kr Køb og sælg både nye og brugte nye varer på DBA – du finder over 1 mio. billige ting til salg.
læs mere..

 

Sovesofa | Komfortable sovesofaer i lækre design | Stor …
Hovden – Scandic 140 sovesofa kan bruges på teenager værelset eller i gæsteværelset. Sovesofaen har god liggekomfort, god siddekomfort og er enkelt at slå ud. OBS sovesofaen leveres ikke samlet. Sovesofaen har god liggekomfort, god siddekomfort og er enkelt at slå ud.
læs mere..

 

Sovesofa – xl-mobler.dk
Stabil sovesofa med plads til 3-personer, som nemt kan slaves om til en praktisk seng, ved at vippe ryggen bagover. grå stof betræk i grå/blå nuancer, med ben krommetal. Målindhold: 123×196 cm….
læs mere..

 

« »