hovden sovesofa discoverySovesofa | HOVDEN
Luksus sovesofa fra Hovden. Sovesofa fra Hovden i flot design, med god sove og siddekomfort. Bed-inside 2,5 pers. sovesofa. Indbygget separat madras, hvor du nemt kan slå madrassen sammen med dyner og det hele. Pris eksempel: 2,5 personers sofa.
læs mere..

 

Sovesofa? Stort udvalg af flotte & praktiske sovesofaer
Er du på udkig efter en komfortabel og stilfuld sovesofa? Hos Time2Sleep fører vi sovesofaer fra 3 forskellige leverandører, hhv. Hestbæk, Hovden og Innovation. Alle mærker dækker over et bredt udvalg af modeller. I butikken er de mest solgte modeller udstillet, så man kan danne sig et fornuftigt billede af funktion og kvalitet.
læs mere..

 

Hovden sovesofa – sengekompagniet.dk
En sovesofa skal stadig være i god kvalitet. Når du skal finde en god sovesofa, er det vigtigt at kigge på både kvalitet og komfort. Selvom det skal være praktisk, er det vigtigt at nattesøvnen stadig ikke bliver forstyret. Vi fører et stort udvalg af sovesofaer, der rammer de fleste behov.
læs mere..

 

Hovden BED-inside 160 Sovesofa – Sovesofa – time2sleep.dk
Hovden er idag en af de førende producenter af sovesofaer med god sidde og liggekomfort. Hovden kan med deres Bed-inside sovesofa system, leverer det optimale møbel som nemt kan forvandles fra sofa til seng.
læs mere..

 

Luksus Sovesofa – Se 7 udvalgte luksus sovesofaer – Med …
Guest sovesofa i ice blue fra Tom Tailor. Tom Tailor er et brand, der er kendt for at lave lækre designs og komfortable sovesofaer – og denne er ingen undtagelse. Her har du en yderst minimalistisk sovesofa, der egner sig perfekt til den simple indretning, hvor mantraet ”less is more” er fundamentet for indretningen.
læs mere..

 

Hovden BED-inside 140 Sovesofa m/ chaiselong – Sovesofa
Design din egen Luxus BED-inside sovesofa m/ chaiselong og madras str. 140×200, som er i høj kvalitet og beregnet til hyppigt brug. Sofaen har god siddekomfort og kan opbygges med 9 forskellige armlæn og 7 forskellige slags ben.
læs mere..

 

Bedst i Test sovesofa – Find de bedste sovesofaer til …
En sovesofa test handler i høj grad om at finde ud af, hvilke sovesofaer som besidder en høj kvalitet, god komfort, flot design og ikke mindst en fair pris. Læs vores sovesofa test og find ud af, hvilke sovesofaer som er bedst at købe ift. komfort, design og pris.
læs mere..

 

Sovesofaer – din nye sovesofa finder du hos Danbo
En sovesofa med chaiselong med opbevaring er desuden praktisk til at gemme sengetøjet væk i om dagen. Mange anvender også en sovesofa i deres kontor frem for en ekstra seng, da det i dagligdagen er mere behageligt at sidde i en sofa frem for en seng.
læs mere..

 

Sovesofa test 2018 – Her er de bedste sovesofaer på markedet
Denne sovesofa er god til dig, der ønsker en god sovesofa, som fungerer godt som både sofa og seng, samtidig med, at prisen er overkommelig. Sovesofaer til alle behov Sovesofaer kan være praktiske, multifunktionelle og smarte løsninger i trange boligsituationer, men man behøver ikke længere gå på kompromis med design og komfort, når man køber en sovesofa.
læs mere..

 

Sovesofa | Se vores store udvalg af sovesofaer – Bedre Nætter
En sovesofa er først og fremmest en fremragende måde at udnytte pladsen på. Møblet er funktionelt, idet du får både sofa og seng i én og samme løsning. Hvis kvaliteten af håndværket er godt, kan en sovesofa sagtens vise sig at være et fortrinligt køb.
læs mere..

 

Smarte sovesofaer til studieboligen – BoShop
Som studerende er en smart sovesofa til studieboligen helt ideel, fordi den ikke kræver så meget plads. Billedet viser Aslak sovesofaen fra Innovation Living, som du kan købe her hos BoShop.
læs mere..

 

KC-Møbler – BEDinside sovesofaer der trækkes frem i stuen …
startside. SOVESOFAER i serien. Bedinside NETOP NU KAMPAGNE TILBUD på BedInSide. Sovesofaer med udtræk frem i stuen. Liggeflade vinkelret på ryg. BEDinside sovesofa er en moderne sofa om dagen – og en god seng om natten.
læs mere..

 

Trym Sovesofa | Dansk design og produktion hos Bedre Nætter
Trym er en stilren sovesofa fra danske Innovation. Sovesofaen er veldesignet og har en god liggekomfort, hvilket gør den særdeles velegnet som sovesofa. Trym har ligeledes en meget enkel opbygning, og der er ingen tvivl om,
læs mere..

 

Sovesofa – Vi forhandler 2 og 3 personers sovesofaer i …
Find din nye sovesofa her! Hos Futon House forhandler vi sovesofaer i smarte og komfortable design. Vi har bl.a. 2 og 3 personers sovesofaer med armlæn i lakeret eg – Fri fragt!
læs mere..

 

HJEMME HOS Zebra Møbler Sovesofaer – Soveværelse
Hestbæk 160 Eg Sovesofa . 14.480,00 kr. Hestbæk Sovesofa 145T . Special pris 7.999,00 kr Før pris 10.999,00 kr. Hestbæk Sovesofa 44D . Special pris 9.488,00 kr Før pris 14.999,00 kr. Hestbæk Sovesofa 53 . Special pris 8.847,00 kr Før pris 11.008,00 kr. Hestbæk Sovesofa 409 …
læs mere..

 

« »