hovden hjørnesovesofaHovden sovesofa – sengekompagniet.dk
Mangler du en god kvalitets sovesofa? Hos Sengekompagniet har vi sammensat et bredt sortiment af sovesofaer til ethvert behov. Vores udvalg spænder vidt fra gæstesovesofaer til sovesofaer, som kan bruges hver dag.
læs mere..

 

Sovesofa | Se vores store udvalg af sovesofaer – Bedre Nætter
100 dages prøve. Når du køber en seng hos Bedre Nætter, tilbyder vi 100 dages prøveperiode hos dig. I perioden kan du gratis ombytte fasthed eller returnere og få tilbagebetalt købsbeløbet mod 650 kr. i gebyr.
læs mere..

 

Sovesofa? Stort udvalg af flotte & praktiske sovesofaer
Er du på udkig efter en komfortabel og stilfuld sovesofa? Hos Time2Sleep fører vi sovesofaer fra 3 forskellige leverandører, hhv. Hestbæk, Hovden og Innovation. Alle mærker dækker over et bredt udvalg af modeller. I butikken er de mest solgte modeller udstillet, så man kan danne sig et fornuftigt billede af funktion og kvalitet.
læs mere..

 

KC-Møbler – BEDinside sovesofaer der trækkes frem i stuen …
Sovesofa model First – som hjørnesovesofa – med åbent hjørne med sengetøjsmagasin NB: se denne model i vores udstilling . Sovesofa model First med chaiselong. her med madrasmål 160×200 – så er det udvendige mål på First med chaiselong B 284 x 173cm D 96 (sofa)/ 173 (chaiselong) H 85 . Som standard er sovesofaen med en springmadras med bonellfjedre. …
læs mere..

 

Find Chaiselong i Sovesofaer – Sovesofa – Køb brugt på DBA
Sovesofa, Vegas u-shape med chaiselong, Sovesofa købt 15.03.2015 på tilbud for 5999,- (nypris 7.499,-). Har kvittering. Enkelt skade i den ene boks, hvor beskyttelsen til det ene beslag er beskadiget.
læs mere..

 

Smarte sovesofaer til studieboligen – BoShop
Smarte sovesofaer til studieboligen Mange studieboliger og studieværelser er ofte meget små, og så er det godt, der er noget, der hedder sovesofaer.
læs mere..

 

Sovesofaer – Find din næste sovesofa online her | IDEmøbler
Her finder du det bedste udvalg af sovesofaer til alle typer af hjem. Slå sofa og soveplads sammen og få ekstra plads. Se udvalget af sovesofaer her!
læs mere..

 

Træ sofaer og lænestole | Find en sofa eller lænestol i …
Her finder du de sofaer og lænestole i Træ, som længe har stået øverst på din ønskeliste! Du kan tilmed sortere dit søgeresultat efter farve og størrelse. Brug Kelkoo og spar penge og tid.
læs mere..

 

« »