højrygget sofaLuxor stue 3+2 i sort læder – Sofahuset
Bredde 3 pers 205 cm. Bredde 2 pers 151 cm. Højde 107 cm. Dybde 96 cm. Luxor stuen er en højrygget sofa monteret med super kraftig læder, og koldskums hynder i sæderne.
læs mere..

 

Højrygget hjørnesofa – danbomoebler.dk
Højrygget hjørnesofa . Hjørnesofa i flot læder med fastpolstret sæde og ryg. Højrygget med rigtig god siddekomfort. Kvalitets sofa med fokus på den bedste sidde komfort.
læs mere..

 

Møbler i Ribe, Tønder & Løgumkloster | Se vores 3+2 pers. sofa
Lundeborg Lux 3+2 pers. sofa i læder Flot højrygget 3+2 pers. sofagruppe. Sofaen er monteret med handskeblødt læder. Vælg i mellem 14 forskellige læderfarver.
læs mere..

 

Ny sofa – mobellageret.dk
Standardnormen fastslår at en sofa til normal brug i en husholdning, skal have en slidstyrke på mindst 15000 Martin Dale. Vore sofaer har alle en højere slidstyrke (for at være på den sikre side). Denne er mindst 25000 Martin Dale i mange tilfælde dog meget højere.
læs mere..

 

Ny sofa? Moderne og klassiske sofaer til gode priser
Hvis du er mere til en stof sofa, finder du også en 2. personers sofa i stof i vores sortiment af billige sofaer. 3 personers sofa Er det en 3 personers sofa, du søger i stedet for en sofa til 2 personer, kan du også finde den hos Danbo Møbler.
læs mere..

 

Find Højrygget Sofa på DBA – køb og salg af nyt og brugt
Anden arkitekt, Højrygget/Komfortabel, Sofa, Skøn 3 pers sofa med høj ryg og bløde hynder. Praktisk aftageligt betræk både hynder og hele sofa. Købt hos Jens Lyngsøe Interiøer i Hørsholm. Sofa har slidhuller i siddehyndestof. Men fejler ellers intet.
læs mere..

 

Canada højrygget hjørnesofa – Danbo Møbler
Canada højrygget hjørnesofa. Model Canada Flot og lækker højrygget hjørnesofa i ægte okselæder. Sofaen har en super god siddekomfort og fås samtidigt i flere læder farver.
læs mere..

 

Sofa i Nørre Snede ved Klovborg | Køb sofaer online hos os
Sofa i enhver variation forhandles Vi forhandler mere end 80 forskellige sofaer i et hav af variationer. Der er desuden også uendelige muligheder for selv at designe din helt egen sofa hos os.
læs mere..

 

Sofaer i høj kvalitet & eksklusivt design til dit hjem …
Den mest komfortable sofa er derfor en såkaldt højrygget sofa, hvis ryglæn strækker sig ud over sofabrugerens hoved. Disse højryggede sofaer i enten stof eller læder bør have en ret stejl sædevinkel, hvor sofaer med lav ryg også kan have en lidt fladere sædevinkel.
læs mere..

 

SOFTLINE A/S – Design furniture, Sofa bed, Lounge sofa …
Based on unique design and technical innovation, Softline has developed a new collection of stylish, multifunctional furniture for modern homes and public environments.
læs mere..

 

2 pers sofa – Daells Bolighus
Højrygget sofa med rigtig god siddekomfort. Den høje ryg giver ekstra god støtte og hvile. Monteret med slidstærkt møbelstof. Sofaen har formstabilt polyther skum i sæderne og den har nozagfjedre i sæderammen som giver en rigtig god stabilitet.
læs mere..

 

Hjørnesofaer i høj kvalitet – unikt og bredt udvalg …
100% luksus med denne stilrene, kubistiske og modulopbyggede sofa. Bemærk den flotte sorte kontrastdetalje ved arm…
læs mere..

 

GRATIS LEVERING – Køb her! | HJEMME HOS Møbel Salg
Flot klassisk højrygget hjørnesofa i bondelæder, med super siddekomfort. Du bestemmer selv hvordan sofaen skal vendes når du samler den. Der er faste puder i ryg og sæde på denne sofa.
læs mere..

 

Hjørnesofaer – Køb dine nye hjørnesofa online her | IDEmøbler
Når man leder efter denne slags sofa, er det nemlig vigtigt at tænke over hvilken stil man går efter, og hvad sofaen primært skal bruges til – og af hvem! Det er nemlig værd at overveje om sofaen skal bruges dagligt, og måske af både hund og kat, eller om den primært skal tages i brug når der er gæster.
læs mere..

 

Højrygget – danbomoebler.dk
Højrygget sofa Læn dig godt tilbage og mærk og nyd komforten i en højrygget sofa. Danbo Møbler har flere forskellige højrygget sofaer. Som passer ind i de fleste stuer. Du har også muligheden for at sammensætte din egen højrygget sofa ud fra vores modulsofaer og på den måde skabe lige præcis den sofa, der passer hos dig.
læs mere..

 

« »