højglans spisebordSpiseborde i høj kvalitet – Lavpris og hurtig levering – BIVA
Sådan vælger du det rigtige spisebord. Du spiser ved det morgen, middag og aften – i hvert fald i weekenderne. Måske arbejder du også ved det eller sidder og kigger på computeren, drikker kaffe eller tegner med børnene.
læs mere..

 

Find Højglans Spisebord på DBA – køb og salg af nyt og brugt
Spisebord, Bøg/højglans laminat, b: 110 l: 240, Spisebord med bøgetræs stel og hvid højglans laminat bordplade. Her du et spisebord med plads til hele familien. Borden er 110×240 cm. Tilhørende 2 plader på 2X 50 cm. Bordet bærer alm. alders spor. Bordet hentes i Herning.
læs mere..

 

Spiseborde | Køb Billig Spisebord i Høj Kvalitet Online
Hvid højglans Ønsker man en stilet overflade som er rigtig populær – kunne et godt valg være et spisebord i hvid højglans. For at se vort udvalg af borde i hvid højglans, så blot brug søgefeltet (mest opdaterede version) eller tryk her .
læs mere..

 

Find Højglans Spisebord på DBA – køb og salg af nyt og …
Spisebord, Bordplade i hvid melamin med sortlakeret kant, Corona, b: 102 l: 170, Hej, Jeg sælger mit skønne, moderne spisebord i hvid, højglans melamin, sortlakeret kant og bordben i sortlakeret metal.
læs mere..

 

Find Højglans Spisebord på DBA – køb og salg af nyt og …
Spisebord, Højglans, Daells Bolighus, Sælger vores spisebord Fra 2012! Det er hvid højglans, og virker 100 procent som det skal. Det eneste ved det, er oppe på bordet hvor der er pletter (ikke forsøgt fjernet med andet end en klud) se evt. billede Og så lidt slid som ikke ligges mærke til.
læs mere..

 

Højglans spisebord | Køb højglans spiseborde her. Fri fragt!
Højglans spisebord Et højglans spisebord er både smukt, moderne og elegant. Derudover er det nemt, at kombinere et højglans spisebord med møbler i andre materialer.
læs mere..

 

Spisebord, Hvid højglans , b: 90 l: – dba.dk – Køb og Salg …
Spisebord, Hvid højglans , b: 90 l: 180, Hvidt højglans spisebord, med udtræk og 2 tillægsplader. Super anvendeligt. Og plads til hele familen. Har spor af at Super anvendeligt. Og plads til hele familen.
læs mere..

 

Find Højglans Spisebord på DBA – køb og salg af nyt og …
Spisebord m/stole, Spisebordssæt til 6 personer • Spisebord i hvid højglans med krom stel • Spisestol i sort PU med krom stel • Spisebord inkl. 2 tillægsplader • Mål på spisebord H x B x L i cm: 75 x 100 x 190/290 • Mål på spisestol H x B x D i cm: 97 x 45 x 59, sædehøjde 47 Nypris 4995kr. Pænt og velholdt.
læs mere..

 

Find Højglans Spisebord på DBA – køb og salg af nyt og …
Spisebord m/stole, Højglans, Daells Bolighus, b: 90 l: 120, Flot spisebord i højglans med klap og 4 hvide stole i kunstlæder. Når bordet er slået ud er den 160cm højden er: 76. Lidt ridser hist og pist men ikke noget man ligger mærke til.
læs mere..

 

Spisebord – Stort udvalg af Møbler – XL-Møbler
Gå på opdagelse i vores store udvalg af Spiseborde. Hvad end om du ønsker et rundt, rektangulært, moderne, eller traditionelle spisebord har vi det. Flere af vores spisebrode har udtrækning så der er plads til gæster.
læs mere..

 

Billige spiseborde | Se vores udvalg af funtionelle …
Når du har fundet et billigt spisebord, som du kan lide, så kan du lige så godt købe nogle af vores flotte spisebordsstole dertil. Vi bringer nemlig gratis ud, så hvorfor ikke købe alt det, du skal bruge på én gang.
læs mere..

 

Find Højglans Spisebord på DBA – køb og salg af nyt og …
Spisebord, Højglans, b: 100 l: 200, Rigtig flot spisebord, sælges pga. Fejlkøb Nypris 5.500 Kom med et fornuftigt bud der er fair for begge parter. Bud Modtages:) Fejlkøb Nypris 5.500 Kom med et fornuftigt bud der er fair for begge parter.
læs mere..

 

Find Spisebord Højglans på DBA – køb og salg af nyt og brugt
Spisebord m/stole, b: 90 l: 230, Spisebord i højglans hvid med til 6 stole – 2 i hvid, 2 i rød og 2 i sort (stole ligeledes i højglans). Bordet måler cm 230 i fuld længde, men midtersektion på cm 50 kan tages ud.
læs mere..

 

Spisebord | Vi forhandler flotte spiseborde med prisgaranti
Vi forhandler spiseborde billigt hos Daells Bolighus! Se vores store udvalg af spiseborde i flotte design i bl.a. træ, stål og højglans. Vi har prisgaranti!
læs mere..

 

« »