hjort knudsen sofaHjort Knudsen dansk design i sofaer og lænestole
Hjort Knudsen A/S Hjort Knudsen er blandt de største leverandører af polstermøbler til møbelbutikker i Danmark, Sverige og Norge, og Hjort Knudsen har salgskontorer i alle tre lande. Derudover sælger Hjort Knudsen i Holland og Tyskland.
læs mere..

 

Hjort Knudsen – Se vores attraktive udvalg online
Møbler fra Hjort Knudsen er kvalitets polstermøbler, der er produceret i et holdbart og stilfuldt design. Hos Danbo Møbler forhandler vi et stort udvalg af lænestole og sofaer fra Hjort Knudsen. Varesortimentet fra Hjort Knudsen spænder fra det traditionelle til det moderne, og alle produkterne fås både i stof og i læder. Oplev kvaliteten af Hjort Knudsen møbler hos din lokale Danbo Møbler.
læs mere..

 

Køb sofa – Byg selv | Hjort Knudsen 1500 Connection …
At købe ny seng er en stor beslutning, der kræver tid og kompetent rådgivning. Werenberg’s senge-center tilbyder en gratis krops-test på et avanceret teknisk apparat og efterfølgende rådgivning af vores sælgere, som har minimum 10 års erfaring i salg af senge.
læs mere..

 

Hjort Knudsen – Køb Hjort Knudsen sofa og stol her
Hjort Knudsen Opus lænestolene samt Manchester sofaen er blandt de bedst solgte produkter vi har fra dem. Alle deres møbler kan leveres i forskellige læderkvaliteter og i et væld af farver og hvis du ønsker dit møbel i stof så har de ligeledes et kæmpe udvalg så du kan få lavet et møbel som lige netop matcher dig og dit hjem.
læs mere..

 

KNUDSEN | DBA – billige og brugte sofaer
Sofagruppe, microfiber, 3 pers. , Hjort Knudsen, Sælges en 3 og 2 sofa. De er af designer Hjort Knudsen med høj ryg. Sofaerne er lavet i musegrå mikrofiber, nem at tørre af og vedligeholde.
læs mere..

 

Hjort Knudsen | Møbler | Stol | Sofa | Gratis levering
Hjort Knudsen er ekstraordinært alsidige i deres fremstilling – både ved stil og design. Alle produkter leveres f.eks. i mere end 200 stofdessiner, flere læderkvaliteter og farver. Herudover er det muligt at tilføje forskellige ben og sokler på stolene. I tillæg producerer Hjort Knudsen også produkter i heltræ, eg samt bøg.
læs mere..

 

Hjort Knudsen A/S: Login
Enter your username and password here in order to log in on the website:
læs mere..

 

Lots of upholstery news from Hjort Knudsen …
Hjort Knudsen presented a whole group of new sofas with narrow front base and elegant high legs. Among them was this model with a wooden armrest, which fits well with the collection of chairs with wooden shells, which Hjort Knudsen introduced in Cologne in 2015.
læs mere..

 

« »